obcy ptak 0 Napisano Luty 24, 2014 Hej wszystkim. Zakładam temat bo pisząc tu będę miała wiekszą motywację,żeby sie nie poddać i nie wyjsć na słabą ;) W ciąży przytyłam 33 kg,choc wiekszośc tych kg to była opuchlizna i wody. Do miesiąca po porodzie spadło z tego 27,a reszta się uparła i została ;) Fakt faktem nie próbowałam się ich narazie pozbyć... Byłam do niedawna samotna mamą i z racji doła trochę zajadałam. Ale dosyć z tym :) Córcia skończyła 8 miesięcy,ja od kilku miesięcy jestem w szczęśliwym związku i postanowiłam wrócić w starą skórę + odjąć jeszcze kilka kg. Jednak nie chce mniej niż 70 gdyż mój ukochany uwielbia kobiece pełne kształty,a i mi dobrze z moimi krągłosciami :) Tyle,że teraz troszke ich za dużo ;D Moim planem na to jest MŻ,częściej i w małych porcjach. Co drugi weekend pozwolę sobie na małe szaleństwo bo w końcu świat sie nie zawali,a ja nie chcę się załamać ;) Jeśli któraś z pań chętna,zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2014 Hej dolaczam do Ciebie tez jestem mama i chce zrzucic do konca kg po zimie waga 64 174 cm cel 60 kg mam nadzieje.ze do swiat mi sie to uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2014 Rozmiar 40 to trochę za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach