Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biZ0n

ale to już jest ostatnie kureestwo wobec Ukraińców w Polsce

Polecane posty

Gość biZ0n

Ukraińscy przedsiębiorcy przyjechali pomodlić się w bazylice w Licheniu. W tym czasie z ich autokaru skradziono laptopy, tablety, telefony, pieniądze i dokumenty. Do zdarzenia doszło w piątek. Licząca około 30 osób grupa przedsiębiorców z Tarnopola przyjechała pomodlić się w bazylice za ofiary zdarzeń w Kijowie. Licheń był ich ostatnim celem podróży. Stąd mieli już wracać na Ukrainę. Póki co, przynajmniej w przypadku siedmiu z nich będzie to niemożliwe - stracili oni paszporty.

Gość gość
:D Polacy im pomogli, teraz beda mogli zostac w PL :D

Gość gość
Mam nadzieję, że złapali tych świńskich złodziei.

Gość gość
Nic im się nie stanie.

Gość biZ0n
i po cholerę złodziejowi jest potrzebny paszport Ukraińca ?

Gość gość
Od zawsze wiedziałem, że księża kradną :-)

Gość maupkaa
Wysyłali cię na leczenie !

Gość biZ0n
owszem, paszport Polaka, Niemca, Francuza , Włocha i Angola jest w bardzo wysokiej cenie rynkowej ale kto kupi paszport Ukraińca ?

Gość gość
o szok...niewazne kogo okradli i w jakim miejscu, liczy sie sam fakt, nienawidze zlodzieji i klamcow... Szukaja latwego zarobku na kradziezy, niech sami dorobia sie czegos w zyciu, a nie licza na skrobane...a gdzie byla straz...swiatkowie? nikt nic nie widzial?

Gość gość
Ja z przyjemnością kupię paszport Ukraińca i zwieję na Ukrainę, bo tam przynajmniej umieli wywalić prezydenta i rząd.

Gość maupkaa
biZon kupi

Gość gość
Jakiś link do tej wiadomości? Bo nie mogę nic takiego znaleźć.

Gość biZ0n
chyba że , akcja była celowo zaplanowana i na 'tych' paszportach ze zmienionymi fotkami uciekali albo będą uciekać poszukiwani obecnie listami gończymi z Ukrainy , czy Ukrainiec okradł Ukraińca na zlecenie ?

Gość biZ0n
Jako honorowy obywatel Odessy mam tam wzjazd bez paszportu.

Gość biZ0n
http:/ /www.tvn24.pl/poznan,43/ukraincy-modlili-sie-w-licheniu-za-ojczyzne-stracili-telefony-dokumenty-i-pieniadze,401717.html

Gość Staszek91
To cwany odwet za terroryzowanie polskich autokarów na Ukrainie.:classic_cool:

Gość maupkaa
to im zwróć

Gość gość
To co u Rydzyka tez kradna..?Podejrzewam,ze za parkowanie musieli niemalo zaplacic i co.?Wstyd ,chamstwo i bezprawie....

Gość gość
Wstyd mi, że jestem Polką :O

Gość biZ0n
też tak sobie pomyślałem, że to mógł być odwet polskich turystów na Ukrainie ale wygląda na to, że złodziejowi zależało przede wszystkim na paszportach , ponieważ waluta ukraińska to jest teraz jak papier do podtarcia zadka

Gość biZ0n
Gość chcesz być kimś? Zostań naturalizowaną ukrainką i zadbaj o przyrost naturalny mojej Kochanej ojczyzny. Możemy już dziś zacząć kopulować.

Gość biZ0n
zdaję sobie doskonale sprawę z tego, że tu na forum zaglądają pracownicy rosyjskiej ambasady , wchodzą tu od dawna aby widzieć o czym tu piszemy ale tak kuurewskiego podszywu to tu jeszcze nie widziałem

Gość maupkaa
sam ambasador tu jest !

Gość biZ0n
jest bardzo prawdopodobne, że na tych skradzionych paszportach za chwilę przybędzie do Polski kilka osób uciekających z Majdanu i to nie będą opozycjoniści , raczej bogaci oligarchowie

Gość gość
Oczywiście, że tutaj pisze rosyjska ambasada. Na wielu forach pisze antyukraińskie komentarze, które wzbudzają niechęć Polaków do Ukraińców. A z tym autobusem, to była prowokacja dziennikarska Rosjan i głupiego portalu kresy.pl Niestety plotka poszła w świat i nie da się jej usunąć.

Gość maupkaa
eeeeeeeeeeeee

Gość biZ0n
Здамумье савакй

Gość biZ0n
przecież to widać i można wyczuć na kilometr teksty pisane przez sowietów , przede wszystkim nie znają potocznego języka używanego przez Polaków , nauczyli się języka polskiego w szkółkach i trochę polskiej literatury przeczytali ale widać jak tu podżegają , podżegacze i namawiają do kłótni polsko-polskiej, podpuszczają Polaków na wiele tematów aby Polaków osłabić moralnie i psychicznie , gdy dajemy się podpuścić to Rosjanie się cieszą i podpuszczają nadal , tak lubią i mają satysfakcję aby z Polaka zrobić debila i doprowadzić do swojego poziomu , więc namawiam, miejmy własne zdanie i nie dajmy się emocjom , każdy Polak jest na tyle inteligentny aby odróżnić prowokującego debila z ambasady rosyjskiej od prawdziwego Polaka , pozdrawiam wszystkich Polaków i namawiam do przemyślenia

Gość biZ0n
Dobrze gadam! Polać mi towarzysze

Gość gość
biZon-mam do Ciebie prośbę, załóż sobie konto i pisz z niego, bo pełno tutaj podszywów