Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne dziewczyny mają gorzej niż brzydkie

Polecane posty

CMusze suzkac w innym ulu zatem smiech.gif X Chyba tak:D

Gość gość544
Ale samiec007, to jak to, bo pamiętam, że jak przesłałam ci 2 inne zdjęcia jeszcze w zeszłym roku, to mnie zapraszałeś na wycieczkę i sprawiałeś wrażenie że jednak jestem w Twoim typie, bo stroszyłeś piórka. To jak to jest z tymi zdjęciami? :P

Gość Paulinciaaaaaa
SAMIEC a co sadzisz o takiej sytuacji. poznajesz dziewczyne kilka lat temu w klubie. Proponujesz jej kilka razy spotkanie ale za kazdym razem ona ma jakas wymowke. Utrzymujecie na fb sporadyczny kontakt czasem do niej piszesz ale rzadko raz na kilka miesiecy. Wkoncu gdy do niej piszesz ona sama proponuje Ci spotkanie. Umawiacie sie na drinka u ciebie w domu. Z malego spotkania robi sie domowka potem ladujecie w klubie. W klubie zostawiasz dziewczyna sama ze swoimi znajomymi po czym ty gdzies tam latasz ( nie zarywasz innych kobiet tylko po prostu latasz, lazisz gdzies niewiadomo gdzie, spotykasz starych znajomych) dziewczyna mimo ze ani z soba nie krecicie robi mega focha za to ze umowiles sie z nia a nie bawisz sie z nia. przepraszasz ja ale do niej zadne argumenty nie docieraja. Masz na nia jak by w********* Po calej imprezie odzywasz sie do niej czy jest juz w domu, czy juz wstala. Piszecie i tu zaczyna sie koszmar. Dziewczyna sypie ci tekstami w stylu: pewnie sie mnie wstydziles i dlatego nie bawiles sie ze mna w klubie, pewnei ci sie nie spodobalam i takie tam. Chlopak mowi ze wkruzaja go te teksty ze jak sie mzoe mnie wsttdzic skoro zaprosil sowich wszystkich najblziszych znajomych no i proponujesz jej spotkanie dwa razy. Pamietaj ze jestes jeszcze skacowany bo piles do 11 z kolegami. pRZYCHODZI WIECZOR A o spotkaniu ani widu ani slychu wiec dziewczyna robi ci kolejnego focha ze tak proponowales spotkanie a tu cisza. Tlumaczysz jej ze nie wiedziales ze bedziesz jeszcze pijany a ona i tak swoje. Co sadzisz o takiej dziewczynie? tylko szczerze

Gość gość544
jak dla mnie trochę niezrównoważona emocjonalnie ;) :P

bo tak jest ze co? biora sobie brzydka tylko do lozka a ladna do zwiazku? no to wkoncu chodzi o ten wyglad czy nie bardzo? X Witaj Paulincia,odpowiadam:). Na początku wygląd rzeczywiście odgrywać może najważniejszą rolę{facet to wzrokowiec},jednak w trakcie poznawania się możecie nie pasować do siebie charakterem,to wystarczy by związek rozpadł się.I ta z pozoru brzydsza,która nie znaczy że jest paskudą może mieć większe szanse na udany związek. "Nie to jest ładne,co ładne,lecz co komu się podoba". Możesz być najpiękniejsza,ale z charakterem i podejściem do życia nie bardzo,uroda przeminie i zostanie człowiek,z którym trzeba żyć.

Gość gość544
Incognito, i to jest właśnie ten moment, kiedy już większość ludzi nie znajduje racjonalnego wytłumaczenia: Kiedy ja się staram, zagaduję, proponuję spotkanie, a jestem odrzucana na korzyść (jeśli już dyskutujemy wygląd) przeciętności. Dla mnie odpowiedź jest taka: facet czuje się bezpieczniej z przeciętną, a wobec mnie ma jakieś obawy.

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
No to to chyba jest racjonalne wytłumaczenie, nie?

Gość Paulinciaaaaaa
xen: dziekuje za odpowiedz. troche mi to rozjasnilas. Wymienmy sie fotami :D ciekawa jestem jak wygladaja tutejsi uzytkownicy :D

Gość gość544
Dla mnie jest, ale większość facetów tutaj skłonna jest tłumaczyć to moim rzekomym nijakim charakterem tudzież brakiem iskry ;P

Gość incgnito piszę
tak gościu544, masz rację, ale to nie jest wina ani twojego wygladu, ani faceta, który z góry zakłada ,że na ciebie nie zasługuje/nie stać go na ciebie. Niektórzy się po prostu poprzez niezbyt miłe doswiadczenia w defetyzm wpędzili i zwsze siebie za tych gorszych będą uważać

Gość gość544
Czyli jednak wyglądu, bo wobec przeciętnej dziewczyny nie uważają się za gorszych:)

Gość gość
macie wredne charaktery i nikt was z tego powodu nie chce i nie dorabiajcie do tego ideologii!

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Nie napisałam, że nikt nas nie chce, tylko że brzydkie albo nijakie mają lepiej. Zwłaszcza nijakie.

[zgłoś do usunięcia] Paulinciaaaaaa xen: dziekuje za odpowiedz. troche mi to rozjasnilas. Wymienmy sie fotami smiech.gif ciekawa jestem jak wygladaja tutejsi uzytkownicy smiech.gif x Wybacz Paulinciu,ale nie rozsyłam fotek przez internet,nawet kobietom;),nie obraź się.

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Dajcie tutaj zdjęcia Waszym zdaniem brzydkich, nijakich, ładnych i tych z iskrą, to sprawdzimy.

Gość samiec 007
Paulinciaaaaaa - troche chaotycznie piszesz. Roznica miedzy mezczyzna a chlopcem jest taka, ze jesli ten pierwszy zaprasza gdzies kobiete to bawicie sie razem i dba o kobiete nie wazne czy mu sie podoba czy tez nie. Jesli przyszliscie razem bawicie sie razem. Ja nie rozumiem podlotow przedszkolnych, dla mnei takie zachowanie faceta jest dziwne. Inaczej jesli spotykacie sie w wiekszym gronie ludzi juz na imprezie. Masz prawo robic focha, bo koles to d**ek.

Gość samiec 007
@ ładnaaaaaaaaaaaaaa Dajcie tutaj zdjęcia Waszym zdaniem brzydkich, nijakich, ładnych i tych z iskrą, to sprawdzimy. - Emiliy Blunt np w filmie Adjustment bureau. ten usmiech, smiech glos, sposob poruszania, wyglad, dla mnie magia...

Gość Paulinciaaaaaa
xen nic sie nie stalo kochana :) ładnaaaaaaaaaaaaaa: no wlasnie ja jzu wczesniej podrzucilam takich pomysl ale nikt nei zareagowal a sama jestem ciekawa kto co uwaza za brzydkie, nijakie i te ladne/atrakcyjne,

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Dajcie zdjęcia, a nie filmy. W filmie łatwiej się spodobać.

Gość gość544
Wg mnie piękne: Emily Didonato, Irina Shayk, Laetitia Casta, Marilyn Monroe, Anna Czartoryska, plus wiele wiele innych, łącznie z polską ulicą... :)

Gość samiec 007
wpisz sobie w net, bo moje linki sa uznawane za spam.

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Przecież ona jest z 2012.

Gość samiec 007
duzo jest ladnych ale malo wyjatkowych.:)

Ale na razie nie ma nowej miss.Może się mylę;)?

Głośno o niej ostatnio,myślałam,że jest nową miss :).

Gość samiec 007
@ładnaaaaaaaaaaaaaa Przecież ona jest z 2012. - no tak w tym roku juz zbrzydla :d omg.

Gość Paulinciaaaaaa
Samiec: no wlasnie mam takie samo zdanie jak Ty. Dla mnie to jest jakies dziwne zeby facet przychodzac z dziewczyna zostawil ja i poszedl gdzies sie bawic. Umawiajac sie ze mna powinien dotrzymac mi towarzystwa. Nie mowie ze ma mi nadskakiwac, wystrczyloby gdyby pokazal ze cieszy sie ze jestem tam z nim i ze sie w koncu spotkalismy. Ogolnie to jest dzieciak bo mezczyzna na pewno nie uzywalby okreslen typu: chcialem cie bzyknac, podobasz mi sie bo gdyby tak nie bylo to nie chcialbym Cie bzyknac Przez takie sytuacje wlasnie troche sie zalamuje bo zastanawiam sie dlaczego faceci chca mnie wlasnie tylko PRZELECIEC I NIC wiecej.

Gość Jestem kobietkka
I co z tego, że ładna, ma dobre serce, jest inteligentna, pewna siebie, ale... no właśnie... faceci boją sie takich kobiet. Dbam o siebie i potrafie zadbać o faceta, ale i tak nic z tego...

Gość gość
moze mi tutaj ktos podpowie.. czy w ostatni dzien miesiaczki bylo juz tylko plamienie mozna zajsc w ciaze?skonczyl w srodku..cykl 29 dni a bylo to w 7 dni cyklu cykle sa nieregularne