Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
co to mialo znaczy?

Gość gość
to jest nudne, dokuczliwe dla pozostalych i dziecinne pisali zakonczmy to ktos dalej ciagnie cyrk - ''jestes dobrym czlowiekiem'' dajcie spokoj juz

Gość gość
Ale wiesz co, gdzies przeczytalam ze jak ktos cie nasladuje to powinno sie cieszyc bo wtedy ta osoba nasladujaca ma ciebie za wzor i nasladuje bo wie ze ty masz gust i to chyba prawda, tylko zeby ta osoba zdawala sobie sprawe ze przykrosc sprawia tej osobie ktora nasladuje:)

Gość gość
znowu przyszlo chamstwo...

Gość gość
Haha no zaczne ubierac sie w cekiny i dekoldy po pas i kabaretki na codzien i czerwone szpilki, ciekawe czy zmalpuje:)

Gość gość
Nie widze by ktos napisal ze ktoras z was jest walnieta- wymyslacie juz, bez przesady

Gość gość
wiele razy zescie wszystkie przeklinaly na temacie i byly chamskie , pamietam, nie przeklinala tylko jedna osoba ale miesem tu wszyscy rzucaliscie, nikt nie jest idealny, wykropkowanych bylo tyle ze sie nie zliczy:)

Gość gość
To ja napisalam wczoraj ze mi tez nie odpisuja:)

Gość gość
16:05 do kogo to bylo? napisz szczerze

Gość gość
Aure z******tosci wprowadzaja niebieskie osoby, za nimi sie teskni i pisze gdzie sa:) dlaczego ich nie ma:) pytaja tylko o miss o avii , najczesciej o miss:)

Gość gość
Napiszcie szczerze kto ma oddjsc z tematu, to niech ta osoba czy osoby odejda i tyle, po co macie sie meczyc z toksycznymi osobami, raz a dobrze, wypiprzyc z tematu. Napiszcie kto ma odejsc kogo nie lubicie:) wyzwisk nie widze a piszecie ze wyzywaja

Gość gość
ja nie chce nikogo wurzucic z tematu:) i ja nie napisalam jestes dobrym czlowiekiem, nawet nie wiem do kogo to bylo:)

Gość gość
ja pierdole co za ludzi!! ktos napisał "jestes dobrym czlowiekiem" a ci od razu że złośliwy jest... to ja napisałam i nie mialam nic złego na myśłi!!! ten kto wyzywa od złośliwości i że mówi, że jesteśmy złośliwi nie chce opanuje ,. albo idzie do psychiatry!

Gość gość
I ja tu pierwszy raz przeklinam, nie przeklinałam... jedna czy dwie osoby przeklinały ...!!! a to że ktoś jest dobrym czlowiekiem to chodzilo mi o to ze ktos napisał "tu wchodzi jedna z pan ktora ma zle nastawienie do swiata/ ludzi itp. i bede jej bronic bo tez nie zasluguje na takie traktowanie. "

Gość gość
Ja tu widzę, że ktoś ewidentnie chce nas tu skłocic! czepia się nie wiadomo o co.. o tego dobrego czlowieka to juz przegięcie.. to prostu ciśnienie mi podniosło... jakiś tępy człowiek !! idiota,

Gość gość
a do kogo to bylo jestes dobrym czlowikiem i w jakim znaczeniu to napisalas? co mialas na mysli?

Gość gość
dobra koniec tego tematu :)

Gość gość
Wiesz ja tez to tak odebralam, dziwne to, napisalas jestes dobrym czlowiekiem a tu zaraz ze chamstwo wrocilo, widzisz- sama widzisz, kto najwiecej pyszczy to ten jest chamski, pojechala po osobie, kazala jej w********ac z tematu, widac kto chamski na temacie, nie przejmuj sie, jestes mila, nikt sie nie wywyzszal na temacie, kto mogl to radzil pomagal a ta kaze odejsc z tematu:):)

Gość gość
nikt nie jest swiety kazdy drugiemu jest rowny

Gość gość
Tego co dzis przeczytalam nie zapomne, pojechala po osobie ktora napisala jestes dobrym czlowiekiem, widzicie za mile slowa sie tu obrywa, nie moge, i kto tu jest chamski? Zagalopowala sie dziewczyna

Gość gość
Mam dosc po tych slowach. Zawsze bylam blisko was, dla was, lubilam was, dawalam rady wszystkie cwiczenia byly ode mnie, chcialam byscie sie usmiechaly, zebyscie nie byly smutne i cos wam przekazac co sie przyda, nie wywyzszalam sie jak to ktos napisal, jestem skromna i nikt nie musi sie klaniac przede mna jak to napisalas zlosliwie. Po tych slowach" jestes dobrym czlowiekiem" poszla zlosliwosc na maksa i podlosc- ta osoba ktora napisala te mile slowa to jest jej z pewnoscia bardzo przykro za to jak ktos po chamsku ja potraktowal. To bylo najgorsze do tej pory na temacie- to jak zdrada i falsz. Sory ale mam dosc. :) :)

Gość gość
ktos zazdrosny na forum

Gość gość
to ja napisałam że ktoś jest dobrym człowiekiem, bo ta osoba którą miałam na myśli powiedziała, że będzie bronić innej pani... ja też mam dość, cokolwiek sie nie napisze to chamstwo i zlosliwosc.. nie wiem po co to ktos robi.. i jeszcze jak się powie że ktos jest zlosliwy i to nie ładnie to ta osoba mowi że jestesmy głupi bo to roztrząsamy i wymyślamy problemu.. co tu robić! chyba tylko odejśc bo juz nie da sie normalnie rozmawiac. Nawet jeżeli te złośliwości to prowokacja żeby było więcej osob, to naprawdę nie na miejscu!!!

Gość gość
o co tu wogole chodzi! kto tu przylazł i namieszał???

Gość gość
Zobaczcie 16:51 sa dwa wpisy o tej samej godzinie, ja napisalam ten drugi w tym samym czasie o tym jak ktos nasladuje kogos to jestjego wzorem i warto sie cieszyc gdy podoba sie konus twoj styl, to ja pisalam czyli pani od rad, ten powyzej zlosliwy to nie ja, ja pisalam na inny temat a ten powyzej jest chamski, zebyscie nie pomyslaly ze to ja:):)

Gość gość
Pani od rad czyli mama studentki :):) pisalam o nasladowaniu i jak unikac niechcianych pytan gdy ktos jest wscibski:)

Gość gość
21:22 :)

Gość gość
dobrze, że mama studentki tu jest.. to dobra dusza nasza :) ja czuje że ona jest dobra, i to ona pociesza.. i studentke i studenta, i mila jest zawsze

Gość gość
Jak się nie chce odpowiadac na pytanie to nie trzeba mówic: a po co pytasz? bo osoba odpowie: bo chce wiedziec.. tylko trzeba od razu: a po co chcesz to wiedziec?.. wscibskie osoby to naprawde przykra sprawa

Gość gość
to raczej nie byla prowokacja, to tak wyszlo, ostanio na mnie ktos tak poszedl bo napisalam troche zle o facetach, ja tam nikogo nie krytykuje, pomagalam kazdemu ale nie kazdy chyba chcial bo dostalam niemile posty potem i to przykre bylo, piosenki sie nie podobaly kawaly tez nie, wiecie internet dla was tracilam a potem przykro mi bylo bo ktos mnie tu chyba chcial przetracic, nikogo innego nie tylko mnie i dzis sie nasluchalam niemilych slow ze wam sie wp*****lam ze jestem chamska i mam isc z tematu