Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
I ze nikt ci nie odpisuje a jak juz ktos ci odpisze to zlosliwie odpowiadasz. Dziwisz sie ze ludzie cie nie lubia.

Gość gość
tez mam taka koleżankę, że się pyta a skąd to masz.. a gdzie kupiłas,, a kiedy kupiłaś.. nie lubie tego strasznie... to mnie odraża w ludziach

Gość gość
ty za to jestes doskonała, i pewnie myslisz że cię wszyscy kochaja.. jak wchodzisz to roztaczasz aurę zajebistości , wszyscy milką i wielbią cię na kolanach za to że wogóle raczyłas się zjawić

Gość gość
Wszyscy sa mili, tylko jedna osoba jest zlosliwa jakby chciala mnie wygonic z tematu, nieraz tyle napisalam by ja wesprzec doradzic to zlosliwie odpisala. Bede pisac tylko z milymi osobami:)

Gość gość
ty za co jestes ciągle chamski/chamska i wyzywasz tutaj.. i to jest dopiero nudne a nie czyjes zmartwienia... lepiej stąd idź jak masz nam dokuczac

Gość gość
pisze ciagle? hahaha bardzo ciekawe... jak kobieto nie potrafisz rozpoznawac kto pisze to nie przypierda... sie bo na tym temacie jest duzo gosci ktorzy pisza w podobny sposob do mnie, przykladowo ,ze ktos ich nienawidzi. pomsl moze maja powody by tak pisac. Nie oceniaj z gory nikogo. W tym momencie popelnilas blad, pomylilas mnie z druga pania, gość :) Nie pozdrawiam.

Gość gość
po czym to wnioskujesz? wczoraj napisalam ze nikt mi nie odpisuje i poszlam... ktos napisal ze jemu tez nie odpisują.. nie pisalam nic zlosliwego... robicie tu ze mnie nie wiadomo co, ze zlosliwie odpisuje jak ze studenta, wyzywaliscie go kiedys.... raz na jakis czas sprawdzam co u was, u zawsze to samo.. zlosc na mnie sypiecie ...zauwazyliscie ze mam niskie poczucie wlasnej wartosci to sie wyżywacie...

Gość gość
czy tylko moje posty sie nie wyswitlają? chce cos odpisac ale nic nie dziala... dziwne

Gość gość
i sie nie wyslalo.... co za dziadostwo.. przykro mi to pisac ale w tym momencie pomylilas mnie z druga pania, ktora pisze podobnie sama atakujesz ludzi ,piszac zlosliwie, niektorzy maja slabe nerwy i moze je to dotknac. kazdy jest inny i przychodzi na ten temat z roznymi problemami i ja piszac pierwszy raz ze ktos mnie nienawidzi to juz uwazasz mnie za walnieta i naskakujesza. co do innych moze maja jakis powod zeby tak myslec :) ludziom trzeba pomagac a nie odstawiac na bok

Gość gość
znowu sie zepsulo na cafe

Gość gość
czy panowanie nad sobą też jest dla nieśmialych czy tylko dla tych za bardzo śmiałych? :D

Gość gość
maskara z tą kafeterią... przez to że się zacina to już nie wiem co kto pisze i do kogo :D z tego co czytam nie tylko ja myślałam że mi ktoś na złosc robi.. pomyłki się robią, mylą się ludzie.

Gość gość
lepiej zostawy te złosci, bo nigdy nie dojdziemy o co chodzi.. na zlosci lepiej nie reagowac i nawet nie pisac do kogos ze jest zlosliwy

Gość gość
bo kazdy pisze jako gosc i kazdy jest mylony a tu duzo osob pisze naraz bo albo nowi doszli albo ja nie wiem :)

Gość gość
16:04 :):)

Gość gość
a kto chcial cie wygonic z tematu?co pisal?

Gość gość
wlasnie niech to wszystko pojdzie w nie pamiec i nie klocmy sie , zakonczmy ten topór wojny

Gość gość
zakopmy topór wojenny :DD

Gość gość
Hahaha ale numer, ale sie zrobil kociol haha fajnie, znow cos sie dzieje, pisz niemila osoba sama ze soba, zobaczymy jak dlugo temat sie utrzyma:) powodzenia w zyciu

Gość gość
moze pozniej jak bede miala ochote to do was wapdne trzymajcie sie milego popoludnia

Gość gość
co ty gadasz jak tu jest kilka osob jak ktos moze pisac tu sam do siebie .... zalosne

Gość gość
no i wiadomo kto jest nie mily .. to ty u góry, a nie ja

Gość gość
16:04- ja tez mam taka i jak ja np cos sobie kupoe to ona musi to miec i tak chodzi po sklepach tak kombinuje ze w koncu znajdzie to i nosi to samo:( ja mam swoj styl, ona wczexniej jbierala sie na sportowo a teraz nosi eleganckie kobiece rzeczy, kiedys byla u mnie i zobaczyla perfumy moje, dostalam w prezencie i ona poszla do daglasa i kupila te same,, mowie ci cyrk mialam z nia

Gość gość
''znow cos sie dzieje, pisz niemila osoba sama ze soba, zobaczymy jak dlugo temat sie utrzymausmiech.gif powodzenia w zyciu '' - a to jest prowokacja :)

Gość gość
czula sie pewnie gorsza niz ty i chciala bys tobą :D mialas sobowtóra..trzeba bylo zrobic cos głupiego, albo pokazac jej jakas glupią rzecz i kupilaby to samo i chodzila w tym, a ty bys nie i ona by sie wydurnila i wreszcie by sie nauczyla

Gość gość
Itu wchodzi jedna z pan ktora ma zle nastawienie do swiata/ ludzi itp. i bede jej bronic bo tez nie zasluguje na takie traktowanie. Chamstwo za chamstwo

Gość gość
nie lubie prowokacji to takie sztuczne

Gość gość
jestes dobrym czlowiekiem

Gość gość
Ale macie problem:)

Gość gość
no i znowu to samo