Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
Zawsze jak cos zrobi sie z wlosami to potem lepsze samopoczucie, ja tez tak robie ze biore wszystkie i tne koncowki i wczle nie musze placic 100 zl fryzjerce za podciecie

Gość gość
mi to krzywo troszkę wyszło :D ale to nic... włosy lepiej się układaja.. :) będziecie dzis?

Gość gość
Hej :) nie bylo mnie tu kilka dni, bo neta mi odcieli :/ ale już mam i popisze z wami potem :)

Gość gość
super.. :) bardzo się cieszę

Gość gość
słyszec bicie jego serca <3

Gość gość
Dobry wieczor milym paniom

Gość gość
Bede czesciej tu jak moj pan wyjedzie zagranice, czyli tak za 6 dni, nie ma nic przeciwko ze ja pisze tu ale nie moge sie skupic i tak mi gupio ciagle posac gdy on jest, studentko jak minal ci dzien kobiet, czy jakis pan sie odezwal

Gość gość
dobry wieczór! :D

Gość stuDeentka
do mnie odezwał się kolega (znaczy ten teraźniejszy amant ;D) dzwonił 2 razy ale miałam wyciszony tel.. teraz go nie ma, nie wiem gdzie jest chyba na imprezie bo ma wrócic póznym wieczorem ... dzis na poprawę humoru wyciełam garśc wlosow i wladowałam w nie masę masek, balsamow i olejkow ;P wczoraj kupilam rozjasniacz aby stac sie sztuczna blond ale dzis ogladalam film i zamarzył mi się ciemny brąz. Jednak każdy ,każdy każdy trwały brąz mi się spłukuje , nie wiem czemu tak się dzieje ..;/ Zjadłam galaretkę i lody po czym stwierdziłam, że pasowało by wyrzeźbic sylwetke ;D poza tym chcę SŁONECZKO <3

Gość gość
Jakbym siebie widziala , tez chcialam brazowe wlosy ale mi sie splukuja, lubue slodycze, wczoraj zjadlam wielkie lody truskawkowe, wlosy zeby lepiej trzymaly farbe trzeba zafarbowac dwa razy pod rzad a potem dbac o nie. Czesto jak jest mowa o piegnacji to mowie dziewczynom zeby nie uzywaly jedwabiu bo niszczy wysusza trawi wlosy, najlepszy fryzjer mi to powiedxial, uzywam Wax firmy Pilomwax, lub Biowax, wlosy lubia wosk, wosk pielegnuje i chroni i nie niszczy wlosow. Wiele pan podziekowalo mi i wyrzucily jedwab, pisaly ze wlasnie jak wiele lat uzywaly jedwab to te wlosy jakby byly chore, wysuszone.:)

Gość stuDeentka
nie wierzę! witaj! z tobą wczoraj rozmawiałam o jedwabiu i o wosku :D nawet znalazłam ten wosk na allegro za 16 zł z darmową przesyłką ;D ale na razie nie mam kasy , jedwabiu juz nie bd uzywac

Gość gość
Witajcie kobietki. Mi dzień minął jak co dzień :) Co prawda to dostałam jedne życzenia tylko od starego kumpla co poprawiły mi humor :) Szkoda, że dzieli nas duza odległość, ale mniejsza z tym :/ . Studentko ja też juz wiele razy farbowalam wlosy.. rozjasnilam kilka razy i farbowalam na ciemniejsze kolory. Ostatnio zmienilam na ciemniejszy braz, choc pewnie za kilka dni sie zmyje i będzie taki wyplowialy fuuu. Mam wlosy mega zniszczone, ale nakladam po umyciu odzywke i latwiej mi sie je rozczesuje. I tak samo jak Ty nieraz sobie potrafie wyciac wlosy :D szkoda mi kasy na fryzjera, a po drugie nie chce ryzykowac bo jeszcze zle mi cos zrobi i bede zla :D

Gość stuDeentka
ja się zblondziłam (raczej zrudziłam blondynowato) :D za namową koleżanki... zastanawiam się nad ciemnym bo osobiscie uważam że w ciemniejszych mi lepiej, a społeczenstwo uważa przeciwnie :D do zniszczonych włosów polecam olejek arganowy lub kokosowy :) mam teraz taki fajny kokosowy, tamau z mariona..,cudo jest :D Na wiosnę planuję wyrzeźbic sylwetke , chyba zaczne biegac ale mieszkam z jednym z najbardziej zanieczyszczonych miast Europy, wiec wdychanie wyziewow miasta stanowczo mnie zniecheca

Gość gość
Ooooo tzn bylas na temacie Symbole tandety? Wczoraj? Hahaha fajnie

Gość gość
Właśnie warto coś zrobić dla siebie, niż dla innych! :) a gdzie mozna dostac taki olejek, drogi jest? :) Ja tez planuje cos zrobic ze swoja sylwetka, nie jestem gruba, wage mam mysle ze dobra tylko bym musiala troche brzuch wyrzezbic swoj na lato i hmmm sama nie wiem co jeszcze. Zapuszczam rowniez wlosy, bo w tych krotki sie mecze :D

Gość gość
Ja tez bym chciala miec brazowe ale staro wygladam w brazowych i sie splukuja

Gość gość
Olejek Marion kokosowy? Tak? Nie wiem czy w rosmanie, jutro popytam

Gość gość
Tak :)

Gość stuDeentka
ja zarówno arganowy (chyba 9 zł ) jak i kokosowy (7-8 zł) zakupilam w Drogerii (nazywa się po prostu Drogeria) przy ul. Karmelickiej w Krakowie (bliźej Placu Inwalidów) spotykany w lepszych drogeriach, w Rossmanie raczej nie .. moze na allegro bedzie

Gość gość
Dziekuje studentko, jutro poszukam olejku:)

Gość gość
Ale ładna pogoda mmm :) tylko co porobic mozna samej. Chyba pojde na spacer :)

Gość gość
haha :) ja to samo.. najpierw po chlebuś i wodę .. i moze cos dobrego a potem mięsko do rozmrożenia i na spacerek :D

Gość gość
A i miłego dnia wszystkim :)

Gość gość
Fajne jestescie:) :) :)

Gość gość
słoneczko słoneczko :D ale między budynkami piździ

Gość gość
Miedzy budynkami jest przeciag

Gość stuDeentka
ponieważ zachodzi różnica ciśnień,po jednej stronie budynku tworzy się wyż baryczny zaś po drugiej niż baryczny, Wiatr wieje zawsze z wyżu do niżu dożąc do wyrównania poziomów ciśnien.. dlatego mamy przeciąg... wiatr odnajduje drogę bez przeszkód i wieje _WIEDZA Z GIMNAZJUM a teraz z liceum.. i tak w miejscie jest cieplej bo występuje zjawisko zwane "miejska wyspa ciepla"

Gość gość
Haha fajne