Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis jest dzien tylko dla mnie

Wypedzilam z domu meza i dziecko i spedzam dzien sama

Polecane posty

Mam dzis wolne i w zwiazku z tym wczoraj powiedzialam mezowi, ze jutro czyli dzis niech bierze corke i jedzie to tesciow na caly dzien i noc. I tak oto spedzam dzien sama, rano wzielam dluga kapiel, poczytalam ksiazke w wannie:P Potem poszlam zrobic sobie paznokcie i na masaz, wrocilam kolejna dluga ksiazka z ksiazka a potem zamowilam jedzenie do domu i zjadlam pyszny posilek sama, delektujac sie spokojem:) Teraz dopiero odpalilam laptopa, otworze zaraz butelke wina i bede sie relaksowac na kafe:D Tak czy siak dochodze do wniosku, ze brakuje mi takich dni i od dzis wprowadzam sobie 2 dni w miesiacu bez rodziny, czas tylko dla mnie:) A najlepsze ze nawet nie tesknie za nimi, ciesze sie wolnoscia. Czy wy tez macie takie dni w miesiacu lub raz na jakis czas?

kolejna dluga kapiel z ksiazka* chyba za bardzo sie czuje zrelaksowana:D

Gość gość
tez tak muszę zrobić , bo mozna swira dostac,w kółko tylko mama to , mama tamto i albo glodne , albo sie kloca , albo pomoz mi w lekcjach albo cos boli :(

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłaś! :) Taki czas należy się każdej z Nas :) w tym natłoku obowiązków, wiele kobiet zapomina o sobie, o swoich potrzebach i czasie wolnym dla siebie. Ja także lubię się zrelaksować i zapomnieć o wszystkim :) To cudowny czas dla siebie i warto go docenić :)

Gość gość
a ja chce tez tak :) a nie mogę:( ....

ostatnio tak sie relaksowalam bez meza i dziecka w listopadzie kiedy to wyjechalam na spotkanie z kolezankami na weekend. A tak to albo we trojke jestesmy albo ja z mezem. A samotnosc potrafi tez byc fajna. Nie wiedzialam, ze az tak tego potrzebowalam:P

Gość gość
fajnie masz i tak trzeba robic, nam sie nalezy dzien dla siebie a nie ciagle z wrzeszczacymi dzieciorami. taki relaks chociazraz w miesiacu to jest swieto :)

dziewczyny nie zazdroscie tylko dzialajcie:D Wygoncie mezow z dziecmi do tesciow, a jak nie ma takiej mozliwosci to wynajmijcie sobie pokoj w hotelu i posiedzcie same ze soba i sie zrelaksujcie. Moja znajoma tak robi, ze czasem na weekend wyjezdza sama by sobie odpoczac od zycia codziennego.

Gość gość
ja mam tak i wtedy wyjeżdżam na weekend (wynajmuję "apartament" w moim ukochanym Krakowie) i tak już od wielu lat- dzieci mi w tym czasie dorosły, ale nadal potrzebuję odpocząć od rodziny

ja kiedys mialam tez wiecej czasu by sobie wyjezdzac samej na wekend, pierwy raz wyjechalam jak dziecko mialo 7msc i potem staralam sie tak wyjezdzac raz na jakis czas do dobrego hotelu, ale w miedzyczasie dostalam awans, wiecej obowiazkow i zaprzestalam z tymi wyjazdami, bo w wolne dni po pracy chcialam posiedziec z rodzina badz odpoczac w domu. Ale teraz jestem bardziej zorganizowana wiec zaczne znowu urzadzac takie dni dla siebie, w domu albo gdzies wyjezdzajac. nawet nie mialam pojecia jak mi tego brakowalo:)