Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kazdy musi sie wyszalec w zyciu?

Polecane posty

Gość gość

jak uwazacie

Gość gość
TAK,[ ale z umiarem:D ]

Gość gość
ja imprezowałam do 32 roku życia, co tydzień imprezy,clubbing,biforki, afterki , jazdy taksówkami w tajemnicze miejsca , dużo tańczyłam , przypadkowy seks trafił mi się 2 razy , w tym czasie miałam 2 partnerów ale ogólnie chodzi o szaleństwo i myślę że to dobre było, w wieku 33 lat wyszłam za mąż i od razu dwójkę dzieci urodziłam, jedno po drugim, nowe mieszkanie, wszystko mamy

Gość Putinoff
Raczej tak, prędzej czy później, ale tak. Znam gościa, znajomy mojego ojca, Ojciec mówił, że w młodości to był taki typ kujonka, nieśmiały, zero impreza, alkoholu, dziewczyn, etc. Skończył studia, znalazł pracę i w wieku 35 lat, radykalnie zmienił swoje życie. Zaczął ćwiczyć, imprezować i odrabia te stracone młodzieńcze lata. Dziś ma już około 40, (choć jak sie wziął za siebie to teraz wygląda na 30+). Rodziny nie ma, bo stwierdził, że najpier chce sie wyszaleć, imprezuje, chodzi po dyskotekach, klubach, jeździ w góry, na koncerty, trzyma się ogólnie najczęście z ludźmi kilka-kilkanaście lat młodszymi od siebie i twierdzi, że wreszcie, żyje na prawdę.

Gość gość
Putinoff ciekawa wypowiedz