Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krnąbrna_Konkubina

planowana cc na zyczenie kto jeszcze

Polecane posty

Gość gość
Taaa, porod sn, same pozytywy. Plus rozerwane krocze i o***t, zagrozenie nietrzymaniem moczu i kalu, git.

Gość gość
nawet rozerwane krocze to nic w porównaniu do powikłań CC. rozerwanie o***tu to wielka rzadkość, nietrzymanie kału? to pojedyncze przypadki rocznie

Gość gość
Jestem facetem i brzydzilbym sie robic minete takiej pozszywanej z bliznami bleee

gośc z 17.09 a w twojej główce sie nie mieści że nie każda ma rozerwaną c**e i d**e?wszystkich wsadzacie do jednego wora .ciemnogród

Gość gość
Tee baby rodzace naturalnie.wasi faceci napewno bzykaja jakies mlode nierodki

no jasne a te co miały cesarke to mąż je nie zdradza bo przecież on nie jest z nia tylko z jej cipką zapomniałam że dobieracie sobie partnerów wg siebie

Gość gość
Jakby facet miał odejść, czy zdradzać z powodu zmiany wyglądu pochwy czy piersi, to niech spier***, taki facet, to nie facet.

Gość gość
to pewnie mnie zdradza tylko połowa męża, bo miałam cc i karmię piersią :D tylko ciekawe czy dolna, czy górna. Pamiętajcie ch*** to nie mydło, nie wymydli się ;)

Gość gość
jeśli kobieta pisze że rodzi CC, bo "chce aby moja muszelka była dalej ciasna dla mojego TŻ, M" to się nie dziwię że faceci odchodzą, takie czasy, CHORY ŚWIAT

Gość gość
Jestem facetem i dla mnie baba co zamiast rodzic to sie operuje to c***a a nie kobieta.

Gość gość
Cesarki niedlugo beda srac operacyjnie bo naturalnie to ble i im sie od srania moze o***t rozluznic :)

Gość gość
dla mnie facet co siedzi na forum to dopiero c**aaa

Gość gość
Cesarka idz sie wysrac tylko uwazaj zeby o d b y t sie nie rozciagnal bo mam rozumiec ze facet tsm ci tylko wsadza.

Gość gość
Poszla sie wysrac przez cc

Gość gość
A zapytajcie się tych lekarzy, którzy podobno chwalą poród sn jaki poród w większości miały ich żony, córki, kobiety w rodzinie? Możecie się bardzo mocno zdziwić... Jeśli ktoś chce cc to jego sprawa. I nie chodzi tu tylko o wąski cipki,nie każda kobieta chce rodzić naturalnie i przez to przechodzić. Prawda jest taka, że org kobiety potrafi utrudniać poród naturalny jeśli kobieta naprawdę psychicznie nastawi się, że bedzie boleć itd. Znane są nawet przypadki kobiet które rodząc przy mężu rodziły, rodziły i urodzić nie mogły, mąż wyproszony i total rozluźnienie i dziecko na świecie - ale to na inny temat... Zresztą przestańcie gadać też o tym egoizmie - która babka nie chciałaby po porodzie wyglądać tak samo lub nawet lepiej? Jakby był krem 100% zapobiegający np. rozstępom to co gadające o egoizmie nie kupiłyby bo wolą je mieć niż dbać o siebie lub jakiś sposób aby krocze nie poszło to co nie nie zastosuje bo chce aby mi krocze pękło... Nie ma co udawać cierpiętnic skoro jest możliwość aby sobie pomóc i nie chodzi tu już nawet o sn czy cc... Nie jestem za przesadą kosztem dziecka ale nie zapominajmy, że kobieta po porodzie jest nie tylko mamą ale nadal kobietą....

Gość gość
No wlasnie ja tez uwierzylam ze kobiet ginekologow rodza przez cc ,a okazalo sie to gowno prawda.

Gość gość
A co jest do wierzenia? Wystarczy nawet popytać (i nie chodzi mi tu tylko o gabinet) i większość obecnych ciąży w rodzinie u lekarzy ma właśnie robione cc...szczególnie jak dziecko jest spore...

Gość gość
jak dziecko jest spore to moze i tak :(

Gość gość
Co za idiotyczna dyskusja. Jak kobieta ma ochote I mozliwosc zaplacic za cc, to jej sprawa. A dyskutant o nicku kobieta-rakieta, powinien zasiegnac opinii specjalisty, bo ta fiksacja na punkcie c.... jest wysoce niezdrowa.