Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krnąbrna_Konkubina

planowana cc na zyczenie kto jeszcze

Polecane posty

może tak być i trzeba mieć tą świadomość biorąc cc na życzenie zaczniesz rodzic wczesniej to nie że wezmą cię wczesniej na cc już nie bedzie na to czasu wtedy musisz rodzic sn;)

Gość gość
Matki polki sobie juz odpuscily

Gość gość
to jest zwyczajnie zazdrość bo one rodziły naturalnie i musiały się nacierpieć i pewnie mają traumę, że nie wspomnę o rozciągniętym krooczu, a te co miały cc mają tylko małą bliznę której nie widać bo jest pod bielizną

Gość gość
Ucichly bo poszly c**y cwiczyc bo zaraz pan i wladca z pracy wroci

Gość gość
dobra spadam stąd. Właśnie obudził się mój 11 miesięczny syn który przyszedł na świat przez cc i jest karmiony mlekiem modyfikowanym i woła mama mama mama. A urodził się zdrowy, nie choruje, rośnie jak na drożdżach (wzrost 88 cm)

Gość gość
Mala blizne, cos takiego, 15 cm chyba ze ci laparaskopowo wyciagali.

Gość gość
dobra spadam stąd. Właśnie obudził się mój 11 miesięczny syn który przyszedł na świat przez cc i jest karmiony mlekiem modyfikowanym i woła mama mama mama. A urodził się zdrowy, nie choruje, rośnie jak na drożdżach (wzrost 88 cm)

Gość gość
Tak według mnie małą mam bliznę a ty masz rozciągniętą ciipkę, co lepsze chyba nie muszę odpowiadać

Gość gość
Ha ha smiac mi sie chce jak cesarki zazdroszcza kobieta ze urodzily sn.

Gość gość
Jeszcze nie rodzilam ale na pewno nie dam sie pokroic tylko dlatego zeby niby cipke miec rozciagnieta, ze ty zarabiasz c**a to niestety musialas cc.

Gość gość
cipka się zejdzie nie wierzcie w to ze zostanie rozciagnieta na zawsze

Gość gość
zazdroszcza kobieta - poproszę o tłumacza

Gość gość
Możdżek nie zrozumiał?

Gość gość
czy w ostatni dzien miesiaczki mozna zajsc w ciaze?;/

Gość gość
Cesarka zmienia dna dziecka ciekawa lektura ,mozna dowiedziec sie na jakie choroby jest narazone dziecko przez cc.

Gość gość
a mi schodzą zielone galaretowate gluty z nosa ściagam je i wypluwam na talerz po jajecznicy , poza tym swędzi mnie pipa mam chyba grzybka wiec od czasu do czasu sie podrapie i jest to miłe i wyciągnę trochę serka bo mam sporo i mam grzybicę stóp a poza tym masturbuje sie przy filmach z serii bdsm video free jak kobieta jest nie wolnicą i jaram sie tymi klimatami , uwielbiam wyciskac sobie syfy i je ogladac urodzilam sie naturalnie a mama karmila mnie piersią

a ja nie czaje czemu te po cesarce tak drą japy że po naturalny cipka rozerwana jak to niech cipka ??? każda ma swoją i niech robi co chce

Gość gość
No musza sobie jakos to tlumaczyc ze dobrze zrobily ze narazily dziecko.

Gość gość
tak tak ciipka się zejdzie po porodzie naturalnym, oszukuj sama siebie, a męża nie pytaj czy jesteś tak samo ciasna bo i tak cie okłamie

Gość gość
bo ją obchodzi wielkość mojej blizny

Gość gość
a cesarkę miałam po 10 godzinach porodu naturalnego nie na życzenie i dzieki cc mam zdrowego syna

Gość gość
cesarka... tia, cud miód i orzeszki, endometrioza, zrosty, ból gojenia rany, nadkażenie gronkowcem, sepsa- sama radość, w końcu niewydolność nerek ale skąd? aaa, nadcięcie moczowodu, zdarza się. zaburzenia czucia na brzuchu? norma "a co sobie pani myślała, przecinamy unerwione mięśnie, cudów nie ma" Zrosty ma większość kobiet po cesarce w okresie po ok 10 latach, no ale bum na cesarki jest dopiero teraz, niedługo zobaczymy jego konsekwencje

Gość gość
Nie wspomnialas jeszcze o chorobach dzieci

Gość gość
to prawda mam zrosty, nieładną bliznę (pierwsza była bardzo ładna) i problemy z nerkami, jestem po dwóch cesarkach, druga niejako na życzenie, choć opinia lekarza i tak pani by nie urodziła naturalnie. Za to karmię piersią 2 lata i zamierzam dłużej, więc nie pasuję do żadnego schematu.

Gość gość
nie słyszałaś o czymś takim jak biustonosz?

swiderkowata ale z ciebie chamski babsztyl zazdrościsz jej że karmi ? ty chyba nie miałaś pokarmu? czasem się zdarza