Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krnąbrna_Konkubina

planowana cc na zyczenie kto jeszcze

Polecane posty

Gość gość
Do ciebie nie dociera, że nie każdy tu jest ot takim użytkownikiem i można widzieć więcej przy wpisach, M.? Nie masz niestety zmiennego IP usmiech.gif Hit dnia i ubaw po pachy.Nie jestem konkubina ani żadnym innym gościem,który cię"przesladuje" ale to co ty wypisujesz czasem na tym forum przechodzi wszelkie pojecie.No ale jeśli nie jesteś "ot takim"użytkownikiem to diametralnie zmienia postać rzeczy.Nie udawaj mądrzejszej niż jesteś

Ja miałam 2cc. Miałam wskazanie od okulisty ;P Nie wyobrażam sobie porodu sn. Po obu cięciach czułam się dobrze. Bolało trochę wiadomo- ale przed pierwszym cc miałam skurcze podobno niewielkie (rozwarcie na 2 ) a już płakałam z bólu i to był dużo gorszy ból niż po cc :) Dochodziłam do siebie migiem ;) Z drugą córką w 4tej dobie wyszłam sobie na spacer :) z pierwszą w 5tej czy 6tej (nie pamiętam dokładnie).

Gość gość
Ale kochaniutka kto to jest M.?bo to na pewno nie ja :classic_cool:

Gość gość
Matki polki niech sobie rodzą naturalnie, bez znieczulenia ich sprawa, ale ja nie zamierzam się męczyć. Tylko cc

Gość gość
tylko CC, a potem dziecko z zespołem "mokrego płuca" ale co tam, cipka ważniejsza ;/

Gość gość
W niemczech wybieras sobie termin na cc i jakos nie ma problemu.

Gość gość
Zeby chociaz mokre pluca ,przeczytaj sobie o DNA.

Gość gość
Pedriatra tez mi powiedz.ze duzo chorob przez cesarke.

Gość gość
Niemcy są dla ciebie autorytetem? to jedz tam, zamieszkaj i ródz niemieckie dzieci na chwałę narodu

Gość gość
Ja jak bede chciala to bede miala cc.i wcale nie bede gorsza matka niz wy idealne matki od porodu naturalnego

Gość gość
Nie mowie ze sa dla mnie autorytetem tylko ze nikt nie robi problemu z tego powodu.ale jezeli niektorzy sa zacofani

Gość gość
jak bedziesz chciała sobie obciąć rękę albo dziecku a lekarz ci odmówi to też będzie zacofany bo "JA MAM PRAWO" ;/

Gość gość
Niedlugo to beda srac operacyjnnie po naturalnie to juz nie wypada.

Gość gość
Kolego lub kolezanko nie zyjemy juz w erze kamienia lupanego.wiele dzieci rodzi sie poprzez cc i jakos tragedi nie ma.a moze lepiej matki z dziecmi od cc wysiedlic i wsadzic do jakiegos obozu czy cos

Gość gość
A co jezeli kobieta nie moze urodzic naturalnie to co wtedy tez jest zla i nieodpowiedzialna

Gość gość
matki rodzące przez cc to zwykłe egoistki, nieważne że dziecko będzie miało gorszy start w życiu,ważniejsze żeby cipka była dla gacha jak nówka

Gość gość
Dokladnie!

Gość gość
Nie wszystkie sa egoistkami.jezeli kobieta nie moze urodzic naturalnie to co ma zrobic

Gość gość
wg who kobiet które nie moga urodzić naturalnie jest od 5-10%, cała reszta to wielkie obrończynie ciasnych c**ek

Gość gość
Idealne matki polki zycze wam zebyscie urodzily silami natury i wszystko bylo ok i nie musialybyscie rodzic przez cc bo to przeciez niedopuszczalne

Gość gość
Niektorym to dzisiejsze paczki na mozg padly

Gość gość
mam nadzieję że niedługo będzie jak w skandynawii, bo to bardzo cywilizowany kraj. Czyżby nie wiem co, nie zrobią cesarki, a porody CC nie przekraczają 5%, tak jak powinno być

Gość gość
Wlasnie w skandynawi przeprowadzono badania. i stwierdzona ze dzieco po cc sa chorowite i ze cc uszkadza dna.

Gość gość
Moja siostra rodzila przez cc 2 dzieci bo nie mogla naturalnie i jakos dzieci zdrowe dobrze sie ucza

Gość gość
Moja siostra rodzila przez cc 2 dzieci bo nie mogla naturalnie i jakos dzieci zdrowe dobrze sie ucza no to argument nie do podważania, ja pier ;/

Gość gość
A kto powiedzial ze odrazu.

Gość gość
Wiecie co ja wam powiem.jak ktoras bedzie chciala rodzic przez cc to nie powinno was to obchodzic.ciekawe jakie wy wszystkie idealne

Gość gość
nie chodzi o idealność, tylko o to że robi się dziecku krzywdę