Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie szanuję desperatek, które pierwsze piszą do facetów i "podrywają"

Polecane posty

Gość gość
3.14 [zgłoś do usunięcia] A jakiż to frajer,który myśli,że zarywa księżniczkę? :classic_cool:

Gość gość
gość A ja wam powiem tak... żeby nie wyjść na 'desperatkę' trzeba trafić na mądrego faceta, a takich jak wiadomo mało - szczególnie w naszej kochanej Polsce usmiech.gif x x Otóż to. Dziś ciężko poznać faceta, który jest faktycznie dojrzały i potrafi radzić sobie nie tylko w sprawach zawodowych, ale jest również w pełni sprawny emocjonalnie. Coraz więcej takich, którzy jakąkolwiek propozycję ze strony kobiety traktują normalnie i na luzie, na zasadzie ' idziemy się razem pobawić, spędzić fajnie czas, będzie miło. Większość traktuje to jak wyznanie miłości, nachalność, desperację i myślą, że dziewczyny pewnie nikt nie chce to bierze wszystko co jest. A tymczasem jaka jest prawda? Są to normalne wartościowe kobietki,które wiedzą czego chcą, są pewne siebie i nie boja się wyjść najnormalniej w świecie z inicjatywą spotkania. Chcę fajnie spędzić czas po prostu. A faceci co? Uciekają, bo nic nie rozumieją i tak to się kręci....

Gość gość
Nie, niech pisze, umówi się z nim, sama zaciągnie go do łóżka i się jeszcze oświadczy. :D Czy wy naprawdę jesteście takie zdesperowane? :D

Gość Taki_jeden_964
To współczuje, ale musicie się jednak trzymać ogólnie przyjętych reguł społecznych.

00:27-ale przecież już na pierwszy rzut oka widać że to napisała kobieta, która uważa się za pępek świata(jest to najgorszy typ baby)

Gość gość
gość Jaka to księżniczka, która wypisuje do fagasów? Zupełnie nie zrozumiałeś metafory,nie mój problem.

Gość gość
Facet was nie zauważa to znaczy, że jesteście dla niego brzydkie i nie musicie do niego pisać ;) jesteście dla nich brzydkie i dlatego musicie zabiegać pierwsze.

Gość gość
00:56:45 i tak w kółko Macieja, panie... musi trafić swój na swego, czytaj dojrzały na dojrzałego. inaczej nie ma to sensu. ludzie zbytnio przyjęli do siebie normy uznawane za te prawidłowe. mało jest osób co się wychylą, jeszcze mniej co zaakceptują. w takim oto bezmyślnym społeczeństwie żyjemy :)

00:56-"Chcę fajnie spędzić czas po prostu. A faceci co? Uciekają, bo nic nie rozumieją i tak to się kręci...."--wiecie co to przecież kobiety każde nawet najmniejsze spotkanie traktują jak spotkanie oparte na seksualizmie a nie jak pogaduszki o wszystkim,podświadomie traktują to jako spotkanie męsko-kobiece.

Gość gość
Jako dziewczyna,której nie raz zdarzyło się samej zaproponować coś facetowi,mogę jeszcze dodać, że wy-faceci, często wszystko odbieracie na opak. To że chce razem gdzieś się wybrać z facetem,nie musi nic znaczyć, to jest tylko wspólne wyjście. Ale dla mnie sprawa jest jasna: jak facet normalny, dojrzały i zyciowo ogarnięty, to rozumie o co chodzi i traktuje to tak samo. Jak widzę, że kolega taki zaczyna robić szopkę, to dziękuję za znajomość i tyle.

"gość Jaka to księżniczka, która wypisuje do fagasów?" A jaki to książę który pierwszy wypisuje do fagasek.

Gość gość
usunięcia] gość Nie, niech pisze, umówi się z nim, sama zaciągnie go do łóżka i się jeszcze oświadczy. Czy wy naprawdę jesteście takie zdesperowane? V v v Może nie zauważyłeś\aś idioto\ko (a może jesteś wtornym analfabetą)ale dyskusja wyraźnie dotyczy tego co w kontaktach męsko-damskich stanowi pierwszą,wstępną fazę...preludium niejako. To zaś kto z kim potem co robi to już drugorzędna sprawa? Ps Czy uważasz zatem że mężczyźni są desperatami skoro wszystko według ciebie ciąży na ich głowie?

Gość gość
To męskie.

01:06-tak tylko że wy zawsze chcecie żeby on zwracał na was uwagę "popatrz na to i na tamto" stroicie się i malujecie.Jakbyście miały jakąś potrzebę podobania się(jeśli wy już ją macie to my też,albo tym bardziej)

Gość gość
Są zachowania kobiece i męskie, niefajnie jak kobietka chce być mężczyzną.

Gość gość
01.03.14 Twoja wypowiedź jest nie na temat. My dyskutujemy o tym czy jakiekolwiek znaczenie ma to ze pierwszy krok ku konaktom kobiety i mężczyzny robi kobieta. Nie mówimy o propozycji wyjscia na kawe,do parku czy kina a świadomym zainicjowaniu flirtu czegoś w tym rodzaju.

"gość Czyli jak się dziewczynie podoba facet który jej nie zauważa to musi się obejść smakiem ? To znaczy, że jest dla niego brzydka i ma dać sobie siana."--tak bo wy kobiety większości uważacie się za mumie do których to mężczyzna powinien zagadywać.Niestety większość z was jest zacofane i staroświeckie.No takie paniusie,lalusie,homośki

gość Są zachowania kobiece i męskie, niefajnie jak kobietka chce być mężczyzną." przecież dziś już nie ma zachowań kobiecych i męskich na szczęście, bo jest feminizm,gender i równouprawnienie.

Gość gość
ale wymyslacie. Mi się juz nie chce,ja swoje juz powiedziałam.

Gość gość
męskie jak i damskie... - inicjacja sprawa naturalna. instynkty kierują się swoimi prawami, proszę to zapamiętać. kobieta ma prawo spodobać się mężczyźnie jaki i mężczyzna kobiecie. natura nie odebrała nam - kobietom- prawa inicjatywy. społeczeństwo owszem, tylko po co?

Gość gość
Są zachowania kobiece i męskie, niefajnie jak kobietka chce być mężczyzną. V v A co to znaczy według ciebie "gdy kobieta chce być mężczyzną?" Wiesz...bo jak ci chodzi o to ze kobieta chce miec wąsy albo penisa to faktycznie nie dla wszystkich to byloby fajnie...ale jesli rozumiesz to tak ze dla ciebie kobieta pierwsza jak podrywa to tak jakby chciala byc mezczyzną to z przykrością muszę stwierdzić że żyjesz w świcie jakiejś iluzji i beznadziejnych stereotypow wedle jakich to mężczyzna zobligowany jest do pewnych spraw a jesli kobieta wstepuje w taką rolę to oznacza to jakąś profanację. Czego dotyczy ta profanacja? Nic nie wartych konwenasów jakie utrudniają tylko życie ludziom. Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Ja szanuje dorobek cywilizacji,szanuje kulturę i jak mało kto jestem jej wartsciowego wpływu na spoleczenstwo swiadom. Mam jednak swiadomosc,że sa pewne granice rozsądku jakie określa życie a nie konwenanse.

Gość gość
desperaci to inny punkt widzenia szukający miłosci też inny więc nie mylmy pojęć

"natura nie odebrała nam - kobietom- prawa inicjatywy"-a jak to natura miałby wam to odebrać.A może mężczyznom dała albo odebrała?Przecież mówię że jest równouprawnienie równość ale niektórzy nie chcą tego zaakceptować.Chyba najczęściej kobiety?

01:09-"Ps Czy uważasz zatem że mężczyźni są desperatami skoro wszystko według ciebie ciąży na ich głowie?"--no tak ja tak się czuję,będąc płcią męską.Ja k im mężczyznom się tak każe,bo ja tego nie potrafię zaakceptować.

01:27-"gość Są zachowania kobiece i męskie, niefajnie jak kobietka chce być mężczyzną."-Chodzi tu o zachowanie, to tak samo jak mężczyzna jakby się upiększał to pewnie nie spodobałoby się wielu kobietom, bo przecież to "zachowanie kobiece" i tylko one mają do tego prawo.To tak jak mówi się w gender że dziewczynka ma być miła i ładna, co nie podoba się niektórym chłopczykom i chcą być dziewczynami.Tak samo wy dorośli takie role przypisaliście płci.Raz widziałem filmik na youtube jak koleś z ameryki powiedział dlaczego zmienia płeć i wynikało to z dzieciństwa, Że dziewczynki są miłe i ładne a on też chciał taki być, i dlaczego w tym miałaby przeszkadzać płeć.Niedawno też czytałem temat na macierzyńskim że jak na dziewczynkę jak ktoś powie że wygląda jak chłopczyk to tak jakby było brzydkie.Szok dla mnie...czyli co chłopczyk gorszy?Albo mówienie palisz papierosy jak baba,jeździsz jak baba.Będąc małym nie rycz chłopaki nie płaczą.Albo surowsze ich traktowanie przecież to właśnie zatwardziali ludzie chcą przypisać jakieś tam role płciom.

Gość gość
To była prowokacja.... Już desperatki możecie zamknąć japy.

Gość gość
prowokacja czy nie, wiedz że ten problem istnieje. warto o tym podyskutować, ale nie na tym forum, bo i tak nikt nie doszedł do żadnych wniosków :D

Gość gość
Buhehehe na kafe to jednak skończone idiotki siedzą. Przyznać się, że to prowokacja a one nadal piszą. "To niemożliwe!" Buahaha