Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

guz zgrubienie w dolnej czesc brzucha WEJDZCIE!

Polecane posty

Gość gość

hej! prosze was o rade bo moze ktos z was tez tak mial. Pewnego ranka zauwazylam ze mam prawa dolna czesc brzucha opuchnieta po czum jak sie dotknelam to wychulam cos w rodzaju zgrubienia dosyc podluznego nie ewidentnie okraglego guza. Na drugi dzien to opuchniecie zeszlo ale ja udalam m sie do lekarza ogolnego ktory mnie zbadal I stwierdzil ze moze to byc bardzo mala przepuklina I on nic po badaniu nie wyczul tylko jak zaczelam kaszlec to wtedy cos tam troszeczke czul. Do tej pory a minelo miesiac nie mialam juz opuchniecia ale jak sie tam dobrze pogniote to czuje tam jakies podluzne zgrubienie. Dodam ze jestem 2 lata po cesarce I to wyczuwam w okolicy rany dokladnie pare cm nad rana po prawej stronie. Po za tym nic mi nie jest nic mnie nie boli. Prosze wypowiedzcie sie . Jutro mam usg I boje sie ze to jakies najgorsze....

Gość gość
up up

Gość gość
mam to samo od 5 lat lekarze bagatelizuja sprawe,ostatnio jednak trafilam na pozadnego dok. i stwierdzil ze to endometrioza

Gość gość
dziekuje za odpowiedz no wlasnie tak czytalam o tym. Mysle ze tez to mam no ale wyjasni sie jutro. To okropny sters dla mnie zwlaszcza ze ostatnio wiele chodze z soba po lekarzach a wczesniej z synkiem.... ja nie wiem co sie ze mna stalo od czasu porodu co 2 tyg jestem u jakiegos lekarza masakra.... Ja chuba psychiatry potrzebuje