Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

nie rozumiem co cie tak zwaliło z nóg?

Gość gość
miało cie tu nie być dns

tu padają przeróżne oskarżenia, ja nie jestem "tym mongołem " ale jakoś mnie nie dziwi, że ktoś może mnie o to oskarżać. Jak wspomniałam- tu każdy może kogoś o coś oskarżać ..

Gość gość
wszystkim zarzucasz nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem, a teraz sama palisz głupa ze nie wiesz o co chodzi. mam ci zacytowac, narysowac, zaspiewac? ale odpowiem na pytanie - twoja głupota i ograniczenie w mysleniu.

dobra laska, weź się tak nie rzucaj jak pchła z kundla na łańcuchu. Podnieciłaś się tym jak jakaś nienormalna :O

Gość gość
dns pustaku

Gość gość
tu padają przeróżne oskarżenia, ja nie jestem "tym mongołem " ale jakoś mnie nie dziwi, że ktoś może mnie o to oskarżać. Jak wspomniałam- tu każdy może kogoś o coś oskarżać x x x sadzisz ludzi swoja miara:) a oskarzenie ciebie o mongola bylo tak sarkastyczne i ironiczne, debilne i dla beki, ze po prostu ciezko uwierzyc ze moglas przez chwile uwierzyc ze to na serio. ale jak ktos jest chory na manie przesladowcza, to wiadomo ze mu sie juz mózg lasuje i myli rzeczywistosc z fantazja, ty juz tak poleciałas w tych osądach, ze nie jestes nawet w stanie wyłapac ironii.

Gość gość
dalej nie moge sie powstrzymac od smiechu. a jak komus brakuje argumentow, to przewaznie nie brakuje "dowciapnych" sformułowań i wyzwisk:)

Gość gość
Nao Ty jestes jakas upośledzona a rzniesz tu wielka dame. nie za stara jestes na to zachowanie rodem z podstawówki? wydaje ci sie ze twoje riposty są na poziomie? ja w nich nic ciekawego nie widzę,wręcz przeciwnie Twoja obecność od kilku dni i zwracanie na siebie aż takiej uwagi kariery ci nie przyniesie...

nie nao- to nie było do ciebie - 05.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość poza tym, to ty jestes tym mongołem, co wrzucal na literki, tylko nie chcesz sie przyznac do tego, ale ja juz swoje wiem! [porównalam IP. xx nie widzę tu ani jednego krzywego uśmieszku, który mógłby choć trochę świadczyć o sarkaźmie. Jak już wspomniałam- tyle różnych oskarżeń tu pada, że mogłam z całą powagą zostać posądzona o mongoła. No bo dlaczego nie? Tu każdy może być każdym. Mnie to jakoś nie zdziwiło. No, a że nie podłapałam sarkazmu? Tak- jestem ograniczona umysłowo. Cieszysz się?

Gość gość
Jaracie się tym forum jak jakieś p******e:/

Gość gość
no tak, bo jednak tobie trzeba rysowac:) a nao tak sie smieje z rysowanie. ok, nastepnym razem bede rysowac "krzywe uśmieszki" w nawiasie: (sarkazm) (ironia) (wrzuta) (pożałowanie), zebys zrozumiała. (sarkazm) ;/

jakaś dziwna jesteś :O chyba chciałaś zostać mistrzem ciętej riposty i ci nie wyszło, dlatego się wściekasz. Popracuj jeszcze nad swoimi tekstami, może ktoś załapie w końcu twój sarkazm i będzie wesoło :D

Gość gość
dns czemu jak dbasz zrobila tak po chamsku led? czemu ja pozniej szantazowala? po co? bo nie czaje tego a to ciekawe

Gość gość
Jesteście wszystkie siebie warte :D:D:D:D

Gość gość
nie wściekam sie, nie widzisz ze nie ma w nawiasie (wściekła) (poirytowana) (zła) ? ps, nie trzeba byc mistrzem cietej riposty, tak jak ja (sarkazm), zeby udowodnic ci, ze jestes niezbyt bystra (śmiech połączony z pożałowaniem)

Gość gość
jakaś dziwna jesteś pechowiec.gif chyba chciałaś zostać mistrzem ciętej riposty i ci nie wyszło, dlatego się wściekasz. Popracuj jeszcze nad swoimi tekstami, może ktoś załapie w końcu twój sarkazm i będzie wesoło . . . a ty uwazasz ze kim Ty jesteś?jakas kura domowa której jedyna rozrywka jest wieczor na forum internetowym?mozesz mi naskoczyć swoimi infantylnymi tekstami.takie osóbki jak Ty to ja zgniatam jak mrówki na betonie. nie rznij wielkiej Pani bo ci sloma z butow wystaje

dobra, udowodniłaś mi że nie jestem bystra. Super. Wow. Ekstra.

Gość gość
dobra, udowodniłaś mi że nie jestem bystra. To akurat wszyscy od dawna wiedzą:)

Gość gość
200 postow nastukac o tematyce bezuzytecznej to juz moja córka na bardziej interesujące tematy z koleżankami rozmawia a ma 8 lat nie szkoda wam życia?

Gość gość
hahaha to twoj jest 200tny;D jest spoko, bawimy sie

Gość gość
DNS s**************.a.j poyebie do garów tam twoje miejsce

Gość gość
zalogujcie sie pomarnaczowe szmaty i wtedy cwaniakujcie. glupie buraczanki na pomaranczowo pluja jak moga, szkoda ze takie odwazne nie jestescie jak sie zalogujecie. zdz/iry.

za co wy jedziecie dns? ze odpuściła i nie wdała się w dalszą pyskówkę z tą Nao? to się akurat chwali, a tu ku/rwa pierwszy lepszy powód jest dobry, żeby popluć pomarańczowym jadem na niebieskie.

Gość gość
A ty przypadkiem nie jesteś pomarańczową szmatą czy ja kur/wa źle widzę?

Gość gość
powolnymi krokami zbliza sie chyba mongoł.....