Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką suknię ślubną wybrać pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam Was serdecznie, chciałam prosić o rade w doborze sukni ślubnej, mianowicie jaki fason będzie pasował do mojej sylwetki, mam z tym problem ponieważ jestem dość wysoka 175cm, szczupła, a moja sylwetka nieco atletyczna - wąskie biodra plus szerokie ramiona i górna część pleców. W sukienkach wyglądam raczej średnio i co tu wybrać gdy w tym dniu trzeba wyglądać super-kobieco? :( może poradzicie coś z własnego doświadczenia?

Gość weer
Ja mam podobną sylwetkę, chociaz nie jestem tak wysoka:) Ogólnie jestem szczupła, mam talię, ale szerokie ramiona zawsze były moim kompleksem. Szukając sukienki na ślub, okazało się, że najlepiej proporcje ciała wygladają własnie w sukni zupełnie bez rękawów, sam gorset, a dół rozkloszowany. Optycznie wyrówna Ci się szerokośc góry i dołu, a jeśli jesteś szczupła, to gorset ładnie to podkreśli i "zrobi" talię :)

Gość gość
a gorset masz w serduszko czy prosty? też mam ten typ sylwetki i się nad tym zastanawiałam

Gość weer
Chyba w serduszko :) Tzn. mierzyłąm sukienke z dekoltem prostym, ale pani mnie namówiła, zeby w egzemplarzu szytym dla mnie był dekolt w serce. Boje sie tylko czy wtedy nie bedzie odstawał...

Gość gość
rozkloszowana suknia wyrówna Wam proporcje z ramionami

Gość gość
ja też prponowałabym rozkloszowaną,dekolt z odsłoniętymi ramionami moze byc ok, ale czasami jeszcze bardziej je podkreśla i to nie wygląda dobrze, spróbuj z dekoltem pokoszulkowym, może byc cos w tym stylu jak ta czwarta na zdjeciu http://organizerslubny24.pl/blog/43/anna-kara-2014

Gość gość
A ja mam taką: http://evita.com.pl/p,9,all,,,,,,,2231,2110-suknia-slubna.html Piękna, moja wymarzona:))

Gość gość
Ja tez jestem na etapie wyboru sukni ślubnej. Przeglądałam różne stronki i modele sukni nie bardzo wiem w czym by mi było dobrze i jaka suknia mi pasuje. Mam 160 cm wzrostu i nosze rozmiar 36 jak myślicie co by mi pasowało?

Gość gość
Bardzo ładne sukienki ale dla mnie zbyt romantyczne ja chyba taką romantyczka nie jestem wolałabym cos bardziej z pazurem. Myślałam o sukience prostej z koronki ale np. odkryte plecy albo z rozcięciem na nodze.

Gość gość
mam sukienke do sprzedania koronkowa może ktoras chece zobaczyć?

Gość gość
Zdjęcie możesz wysłac zobaczymy jak wygląda. Ja w poniedziałek wybieram się na poszukiwanie mojej wymarzonej sukni mam nadzieje ze znajdę. Zamierzam odwiedzić miedzy innymi salony Evity bo jak przeglądałam stronę to widziałam w ofercie tej firmy jest dużo sukienek koronkowych może maja mój ideał.

Gość gosc lola
hello,dobry wybór,bo ta evita współpracuje z firmą nabla,a to takie właśnie koronkowe sukienki,zacznij od obejrzenia ich strony,to ci ułatwi wybór,a potem najlepiej umów sie na przymiarke,panie już czekają i jest bardzo fajnie,polecam

Gość gość
ok wyśle jesli chcesz zobaczyc moze ci sie spodoba podaj mi twojego @ i wysle zaraz......

Witam.Kochane pomóżcie,pod koniec kwietnia,moje dwie córeczki mają być druhenkami na ślubie,w co je ubrać???są pewne wymogi,gdzie znajdę sklep z takimi sukienkami i w miarę nie drogimi???

Gość gość
Przeglądałam stronę Nabli ładne maja suknie ale to nie to co szukam. Byłam w salonach Evity i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona obsługa znalazłam dwie sukienki które mi się podobają jutro jadę z mama myślę że na którąś się zdecyduje one są z kolekcji Evita.

Gość gość
Ja też odwiedzałam te salony rzeczywiście sukienki ślubne maja super ale wieczorowym tez nic nie brakuje wybór fasonowy i kolorystyczny strasznie duży na drugi dzień jak znalazł, ale najpierw musze kupic ślubna bo mało czasu mi zostało do sierpnia.

Znalazłam!!!świetny sklepik z sukienkami dla dziewczynek,gorąco polecam,pięknie ubrałam moje dwie druhenki,dobre ceny i fajne promocje.Sklepik Rozalka,ul Głębocka 15,CH Atrum na Targówku.Jestem bardzo zadowolona.Polecam.

Gość gość
Ja szukam sukienki gorsetowej z bardzo szerokim dołem ale całkowicie bez ozdób. Przeszłam już wiele salonów ale nigdzie nie ma tego co szukam wszędzie są z mocnymi zdobieniami. Doradzcie gdzie mogę dostać księżniczkę bez zdobień na gorsecie i z tiulowym gładkim dołem. Ślub mam w lipcu wiec mało czasu.

Gość gość
Ja sukienkę zamówiłam w Evicie i tam widziałam takie księżniczki bez ozdob jak Tobie się podobają. Zachęcam Cię żebyś podjechała i zobaczyła może tam znajdziesz swoja wymarzona suknie.

Gość gość
Super! Bardzo dziękuje za podpowiedz na pewno odwiedzę ten salon. Oglądałam ich stronkę suknie maja bardzo ładne, ale mało jest takich sukienek jak ja szukam mam nadzieje ze w salonie jest więcej modeli bez zdobień.

Gość gość
Byłam w salonie Evity zmierzyłam kilka sukienek i znalazłam moja wymarzona najpiękniejsza zdecydowałam się bez dłuższego namysłu. Super obsługa jestem tak szczęśliwa ciężko obrac to w słowa. Bardzo dziękuję za pokierowanie mnie do tej firmy.

Gość gość
Ja tez szukam sukni ślubnej slub mam we wrześniu jeszcze nic nie mierzyłam przegladalam tylko stronki dużo mi się sukienek podoba ale nie mam pojęcia w czym mi będzie dobrze. Podpowiedzcie gdzie mam isc żeby mi Panie dobrze doradzily a nie tylko chciały sprzedać.

Gość gość
Jak zwykle reklama Evity.. I to zupełnie niewidoczna :P Salonów o nazwie Evita może być mnóstwo więc skąd wiadomo, że wszystkim chodzi o ten sam salon. I do tego każda na pewno pojedzie, odwiedzi, już była - dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie w jednym miejscu mieszkacie i to telepatycznie sobie przekazujecie, że to o Waszą Evitę chodzi?

Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych i wieczorowych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka

Gość gość
Tez jestem tego zdania ze proporcje sie wyrownaja jesli dol bedzie odpowiednio szeroki np.tak jak ten w modelu 1930 na evitacom pl lub cos skromniejszego jak model louise dla szerokich ramion idealne.