Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy obrzydzają was wymiociny

Polecane posty

Gość gość

Tzn. wiem, że ogólnie nie jest to przyjemny widok, dziwne gdyby był. Jednak większosc ludzi w takich sytuacjach zachowują zimną krew, gdy widzą, ze ktoś wymiotuje, nawet na imprezach jak ktoś sie schla, ale też jak zachoruje np. na grypę żołądkową. Ja nie, miałam pare takich sytuacji gdy widziałam jak ktoś wymiotował, zawsze dostawałam dreszczy, miałam oduch wymiotny i miałam wrażenie, że sama zwymiotuję. To silniejsze ode mnie, czuję się dziwna pod tym względem ;/.

Gość gość
Wiem, ze dzieci często wymiotują, przez to pewnie nie będe ich miała a jeśli nawet to będe żyła w strachu jak się zachowam, ze nie bede mu umiała pomóc tylko ucieknę jak to zrobi, spanikuję itp. To horror jest :(

Gość Uszka w barszczu
Ja tak mam ;) Od razu sama mam odruch wymiotny ;) Ale o dziwo jak mąż mój miał grypę żołądkową to nie było takiej reakcji. Nastawiłam się żeby spróbować pomóc itp. Tak samo jak mój kot zwymiotuje to sprzątnę i pogłaszczę zwierzaka bez żadnych nieprzyjemności ;) Ale jak ktoś dalszy mi wymiotuje to dalej mam to samo - od razu chce mi się rzygać ;]