Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaaaa

jego mama chyba umarla, jak mam sie zachowac

Polecane posty

Gość izaaaaaaaaaaaaa

potrzebuję rady nie mam pojęcia co robić :(. Poznałam faceta na początku zwróciłam uwagę tylko na to, że jest bardzo atrakcyjny fizycznie, bardzo, bardzo mi się spodobał zaczęliśmy się spotykać, jest seksowny i męski. Przespałam się z nim kilka razy. Nie znam go zbyt dobrze, dopiero się poznajemy. Ostatnio do niego pisałam żeby się spotkać to napisał, że nie może bo jego mama jest chora, nie da rady, jest w hospicjum. Dzisiaj do mnie zadzwonił rano miał wolne w pracy czy się spotkamy. Przyjechałam do niego, jeszcze go nie było mówił że wraca z hospicjum już jest pod blokiem prawie więc wnioskuję że spędził tam noc bo była to 9 rano. Pojechaliśmy do niego, kochaliśmy się i potem usnął. Zjedliśmy obiad, nie miałam odwagi zapytać co z mamą ale przymierzałam się do tego. I dostał telefon od siostry, że szybko bo mama umiera... zawiozła go po drodze płakał ale patrzył w szybę. Trzymałam go za rękę. Minęło już sporo czasu. nie wiem co robić czy powinnam zadzwonić czy pojechać czy go zostawić, zaczekać aż sam się odezwie np po pogrzebie...

Gość gość
Zostawić w spokoju i uszanować jego cierpienie. Przecież poza bzykaniem nic Was nie łączy.

Gość izaaaaaaaaaaaaa
ja uważam, że coś może z tego być... chciałabym być przy nim...

Gość gość
Taki topik już był kiedyś.

Gość gość
Napisałaś, że się dopiero poznajecie, nie przesadzaj i nie wykorzystuj sytuacji. Jeśli będzie chciał to się odezwie, ale to musi być jego wola. Jakiś czas temu byłam w podobnej sytuacji i nie życzyłabym sobie telefonów od kogoś z kim łączy mnie tylko łóżko.

Gość izaaaaaaaaaaaaa
nie wiem czy wypada. napisalabym, że mi przykro i czekam na niego, że chcialabym go przytulić... hmmm

Gość gość
Nie wypada, daj mu spokój w tej chwili, niech spędza ten czas z bliskimi. Czego nie rozumiesz?

Gość izaaaaaaaaaaaaa
tylko zeby nie myślał, że go lewam w tej sytuacji... rozmawialiśmy też sporo chcialabym zeby to był poczatek związku

Gość gość
Ale w tej chwili nie jest ważne czego Ty byś chciała. Możesz uszanować jego cierpienie? Weż się ogarnij, bo tego się czytać nie da...

Gość gość
zadzwon i bac przy nim

Gość gość
Bądź przy nim. Koniecznie. Chyba, że jest dla ciebie tylko wibratorem...

Gość izaaaaaaaaaaaaa
odpisał mi, żebym po niego przyjechała jeśli chcę... jadę szybko

Gość gość
To chyba istotne jest kim ona dla niego jest. Dopiero niedawno powiedział jej o tragedii. O czym to świadczy? Na razie nie jest nikim istotnym. To żenujące, że chcecie w takiej sytuacji zawracać mu głowę.

Gość I się wyjasniło
masz po niego przyjechać? czyli wiadomo, jest jego kierowca i pogotowiem seksualnym

Gość gość
Faceci nie przestają mnie zadziwiać. Matka umierająca, a on wychodzi z hospicjum (wiadomo jaka tam panuje atmosfera) i za chwile gzi się z laską jak gdyby nigdy nic :o Kopulacja zamiast siłowni :o A taki niby przeżywający... :classic_cool:

Gość gość
to szybko dalas mu doopy kur/wo