Gość MissJulia Napisano Luty 27, 2014 2 lata temu na jakiejś zagranicznej stronie znalazłam świetną dietę, która pomogła mi schudnąć 4 kilogramy w tydzień i nigdy nie chodziłam wygłodzona lub przemęczona jakimiś treningami fizycznymi. Dieta wręcz nieprawdopodobnie prosta i nieprawdopodobnie skuteczna. Jesz do syta 4-6 posiłków dziennie, nie ćwiczysz a mimo wszystko chudniesz i to bardzo szybko :) To nie jest żadne kłamstwo, a jedyny haczyk tkwi w tym, że mamy listę produktów które możemy spożywać (do syta) czyli odpada objadanie się chipsami i innym niezdrowym świństwem :P nie ma tak lekko :P ogólnie rzecz biorąc są trzy listy, a w nich znajdziemy takie rarytasy jak jajka, drób, ryby, pomidory, wszelkiego rodzaju owoce, twarożki itp. Troche mi zajeło żeby ten materiał przetłumaczyć no ale się udało :) aha dodam, ze nie ma efektu jojo, tylko trzeba po prostu stosować się do wskazówek po ukończeniu diety a bedzie dobrze, no i oczywiście rezygnacja z alkoholu, papierosów i dużej ilości chleba, bedzie jak najbardziej wskazana. Nie będe zamieszczała linka z pobieraniem, bo jeszcze usuną ten wpis albo coś.. dlatego zapraszam tylko zdeterminowane panie, chętne zapoznać się z tą dietą --> juliakotek80@wp.pl :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach