Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż odmawia mi seksu, mam dość, powiedziałam mu, że znajde sobie kochanka

Polecane posty

Gość gość

roześmiał się , myśli że nie jestem do tego zdolna. Jeszcze się zdziwi. Mam swoje potrzeby i wiem czego chce. Wziąść ślub z kimś od mniejszym libido to jest jakaś masakra

Gość 666gość666
skąd jesteś seks maszyno? zostanę wyłącznie Twoim kochankiem

Gość andrzejek66666
Masz rację ...poślubiłem kobietę o niechęci do seksu..dalej jestem żonaty z własnej wygody, nie sypiam z nią już 3 lata. W tym czasie spałem z dwiema kobietami jedna rozwódka druga mężata , ale mąż chyba jej powiedział to samo co Tobie.

Gość gość
brzydziłbym się robić seks z kobietą która mówi i pisze "wziąść" :O

Gość hYpster
ortografia do seksu zbędna

Gość annn997
Zamilcz! Stary, wstrętny, łysy pedrylu!

Gość andrzejek66666
"Robić seks"?.....znalazł się poprawnie mówiący...robić można klocka co najwyżej.

Gość gość
jestem młodą mężatką , a nawet bardzo młodą. Mam swoje potrzeby a nie tylko sprzątanie, obiadki itp. Chce gdzieś wyjść i chce coś przeżyć w łóżku, a nie słyszeć że jest zmęczony, ze dużo pracuje. Teraz wolałabym zadać się z facetem koło 30 albo po 30. Sądzę, że oni mają więcej temperamentu. I nie gadają że przez prace nie mają siły.

Gość gość
Dla mnie to poniżające, prosić się kogoś o seks, albo budzić go godz przed pracą, żeby coś było, bo wtedy jest już "trochę" wypoczęty. Powiedziałam sobie dość, teraz zajmę się sobą sama. Znajdę kochanka a może później odejdę.

Gość andrzejek66666
Nie zupełnie...ja mam więcej niz 30 i mogę pieprzyć siè kilkana§cie godzin...ale znam chłopaków w wieku 20 dla których seksco dwa tygodnie to wyczyn...tutaj nie ma zasady....no może piza tym że z wiekiem popęd spada. Więc z zadady im młodszy tym może więcej, tylko musisz znaleźć odpowiedniego...c**eczko :)

Gość uhahahahahahu
Tylko głupiec i kanalia lekceważy genitalia.

Gość gość
Dziękuję wam 😘. A czy pieścicie wzajemnie swe zmysły słoneczną pozłotą?

Gość gość
Nie wiem. Żebym jeszcze była nieatrakcyjna to już bym zniosła, ale będąc na praktykach czy w pracy wiele razy faceci po 30 delikatnie insynuowali mi że jakby maz wyjechał w delegacje to mogą mi go zastąpić. Sądzę że on mnie nie docenia, wyśmiewa mnie bo myśli że nikt mnie nie zechce albo słysze teksty typu : gdzie byś znalazła takiego drugiego :/

Gość gość
księże małe 21:12 21:32 21:52 ... 5 -> oporów 21:14 21:34 21:54 ... 11 -> grabiszyńska (cmenta... 21:19 21:39 21:59 ... 11 -> kromera 21:27 21:47 22:07 ... 113 -> zajezdnia grabiszyńska 21:47 23:36 0:06 ... 113 -> dworzec gł. pkp 0:06 0:15 0:15 ... 122 -> zajezdnia grabiszyńska 21:21 21:51 22:21 ... 122 -> dworzec gł. pkp 21:32 22:02 0:06 ... 126 -> kozanów 21:31 22:01 22:31 ... 126 -> krzyki 21:36 22:06 22:36 ... 127 -> kozanów 0:06 0:15 0:15 ... 127 -> park południowy 0:06 0:15 0:15 ... 134 -> księże wielkie 21:21 21:51 22:21 ... 134 -> nowy dwór (pętla) 21:14 21:44 22:14 ... 134 -> nowy dwór (pętla) 0:06 0:15 0:15 ... 134 -> tarnogaj 0:06 0:15 0:15 ... 14 -> osobowice 21:17 21:37 21:57 ... 24 -> fat 21:09 21:29 21:49 ... 246 -> sołtysowice 0:15 0:06 0:15 ... 246 -> świniary 0:06 0:15 0:15 ... 249 -> zajezdnia grabiszyńska 0:06 0:15 0:15 ... 250 -> zajezdnia grabiszyńska 0:06 0:15 0:15 ... 251 -> al. piastów 0:41 0:06 0:15 ... 251 -> dworzec autobusowy 23:25 0:06 0:15 ... 253 -> zajezdnia grabiszyńska 0:06 0:15 0:15 ... 259 -> wojszycka 23:53 0:06 0:15 ... 409 -> zajezdnia grabiszyńska 0:06 0:15 0:15 ... 602 -> dworzec gł. pkp 21:37 0:06 0:15 ... 607 -> pl. jana pawła ii 0:06 0:15 0:15 ... 612 -> krzyki 21:51 0:06 0:15 ... 71 -> marino 21:22 21:42 22:02 ... 71 -> oporów 21:24 21:44 22:04 ... c -> pl. grunwaldzki 0:06 0:15 0:15 ... c -> zajezdnia grabiszyńska 0:06 0:15 0:15 ... odjazdy z przystanku

Gość facet73
Ja mam zone, ktora nie lubi i nie lubila seksu... PORAZKA!!!! Zgadzam sie z autorka topicu. Jak druga polowa nie chce, to trzeba cos z tym zrobic. Krew nie woda... burzy sie!

Gość pier
tego nie rozumie co was połączyło jestem 15 lat po ślubie i kiedy mogę to zawsze chce chociaż żona czasem jest zmęczona po pracy

Gość gość
nie mowie ze mój facet nie jest fajny w łóżku bo jest, ale męczy mnie to, że ciągle po pracy jest zmęczony, nigdy sam nic nie zrobi żeby się ze mną kochać, wychodzi na to, że robi to z musu, że ja go do tego zmuszam a ja czuje się jakbym nie była kobietą, tylko jakbym była nieatrakcyjna itp. Porażka dla mnie jest skamlać o seks. Jeśli on nie chce, nie pociągam go, znajdę takich co zrobią to za niego, jeszcze będą szczęśliwi.

Gość pier
znam to nie wiem jak się starać to i tak jest żle

Gość facet73
No wlasnie... najgorsze jest skamlanie o seks. To dla kazdego jest bardzo ponizajace. Albo jest sie z kims i tworzy sie pelny zwiazek, albo nie. Pelny zwiazek, to milosc, szacunek i udany seks. Jesli brakuje ktorejs z tych rzeczy, to nie mozna mowic o udanym malzenstwie.

Gość pier
małżeństwo niby udane ale nie związek i współzycia

Gość gość
u mnie też małżeństwo niby udane. Dogadujemy się, mamy wspólne plany, ale od dnia ślubu więcej nas dzieli niż łączy. On chce to , ja tam to, ja oszczędzam on nie, ja lubie to on tego nie lubi. Nie powiem mam czasem takie dni że lepiej mnie unikać przez problemy na uczelni czy w pracy, ale są dni kiedy chciałabym coś przeżyć, a nie prosić kogoś o zainteresowanie albo zaliczyć 5 minutówkę. Do tego zauważyłam że kiedyś miał kondycję, teraz szybko się męczy, chce odbębnić swoje, przewrócić się na bok i iść spać, jeszcze jest z tego powodu zadowolony bo mnie zaspokoił. Niestety ja mam większe aspiracje. Wolałabym mieć co wspominać jak będę mieć 50 lat, choć na razie to porażka.

Gość gość
Chłop naprawdę jest zmęczony, a przez jednostajną dietę do pracy zazwyczaj dostaje jak większość kanapki z wędliną. Niedobór cynku w organizmie - brak ochoty na seks. W polskich warunkach i w miarę niedrogo warto zrobić sok z selera. Pół szklanki dziennie przez dwa tygodnie z sokiem z jabłek (sam sok niedobry jak cholera i trzeba robić na bieżąco bo się nie daje przechowywać) po winien pomóc

Gość gość
i co to da?

Gość gość
Skąd jesteś autorko tematu. Może tu znajdziesz?

Gość gość
Autorko podaj @ to popiszemy jestem toba zainteresowany

Gość gość
Yeah, it's been a long, long time. Such a sight, you're lookin' better than a body has a right to. Don't you know we're playin' with the fire? But we can stop this burnin' desire

Gość gość
Zaprponuj trókąt.Jak zacznie rżnać inny facet zobaczysz że nabierze ochoty.Bo z kochankiem bez jego obecnosci skończy sie zle!!!U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma. Pozdrawiam i gdy nie ma wielkiej milości w związku nie można próbować trójkatów bo związek może się rozpaść!!!

Gość dokoła
Też jestem młoda mężatką i czasami (to wstyd) proszę męża o sex a on się wtedy nie zgadza czuje się z tym strasznie . Mówię mu nie raz o kochankach ze niby w żartach ale też mowi ze jak to zrobię to z miejsca mogę się wynieść

Gość gość
ja się nie boję rozwodu, jeśli znajdę kochanka ( a mam już jednego faceta na oku) który spełni wszystkie moje fascynacje, z którym będę wykończona oczywiście pozytywnie po seksie sama od niego odejde. Nie zamierzam tak dalej żyć, muszę się go prosić o seks a na dodatek jak się zgodzi, muszę się sama obsłużyć :/ porażka :/ jakbym dogadzała 70 latkowi. Mam teraz taką ochote na seks że mogłabym to robić przez cała noc, niestety nie z nim.

Gość gość
nie zamierzam się zgadzać na jakiś trójkąt bo nie jestem d***** żeby mnie zrznęło 2 facetów na raz. Mam jakieś zasady. W zupełności zaspokoję się jednym. Byle by miał kondycje