Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

62kg

marzec skakanka godzine dziennie

Polecane posty

Hej :) Ktos chetny? Skakanka daje dobre efekty - ja bede skakac godzine dziennie od dzis - bez diety. Moim problemem sa otluszczone biodra, obwisly tylek i ramiona. Kiedys juz skakalam-efekty widoczne po tygodniu ale to ciezka harowka! w szybkim tempie mozna naskakac 1000 w 10 min czyli ok 6000 skokow w godzine Jestem po 30-stce, mam 167 cm i waze 62 kg. dzis 6000 skokow :) powodzenia.

Dzis na sniadanie jogurt i 8 h dreptania w pracy :) Po obiedzie skakanka Zmierzylam biodra i uda 102cm w biodrach i 59 cm w udach - o ja pierdziele duuzo sie nazbieralo

Dzis na sniadanie jogurt i 8 h dreptania w pracy :) Po obiedzie skakanka Zmierzylam biodra i uda 102cm w biodrach i 59 cm w udach - o ja pierdziele duuzo sie nazbieralo

Gość gość
sport niszczy stawy -ja sie tylko jogi trzymam i nic wiecej

zaliczone-6000 skokow :) i zero slodyczy :) zmniejszylam liczbe lyzeczek do kawy- teraz slodze tylko 1

Wczoraj 6000 skokow a dzis zakwasy na brzuchu :)

Wczoraj 6000 skokow a dzis zakwasy na brzuchu :)

Wczoraj 6000 gladko poszlo. Juz nie waze 62 kg :) rano bylo 60.9 kg i po centymetrze mniej w udach i biodrach - tylko te wymiary sprawdzam Zachecam do skakania

Wczoraj 6000 gladko poszlo. Juz nie waze 62 kg :) rano bylo 60.9 kg i po centymetrze mniej w udach i biodrach - tylko te wymiary sprawdzam Zachecam do skakania

Gość gość
Też się zastanawiałam nad skakanką :-) od kilku dni cwicze z mel b i mam zakwasy, ale co tam dam radę :-)

Pewnie ze dasz ! Ja po Jillian Michaels tydzien nie umialam wchodzic po schodach :) Zycze wytrwalosci a efekty beda zadowalajace

Pierwszy tydzien za mna nie bylo to wcale trudne.

Po tygodniu - 2cm z bioder i po 1 cm z ud bez diety :) Biodra 100 cm / bylo 102 cm Uda. 58cm. / bylo 59 cm

Gość gość
Po 2 TYG Biodra 99 cm Uda 57 cm :)

To wyzej to ja- zapomnialam sie zalogowac.

Gość gość
Godzin to MO zdaniem za dużo jak na samo skakanie weź może skryć skala ie i dołuz w to miejsce inne ćwiczenia

Gość kajeczkaaaa
serio skaczesz godzinę ? Ja bym po 2 dniach to miała takie zakwasy, że po schodach bym nie weszła zresztą skakałam i miałam zakwasy, ale przerwa jest, bo dopadły mnie korzonki powiedz więcej, jaką techniką skaczesz ja mam w udzie 61 cm, w d***e 104 cm, noszę na tyłku spodnie mocne 42/słabe 44 z tym, że ja ważę 68 kg/164 cm jaki rozmiar nosiłaś / nosisz ?

Gość gość
autorko gdzie jesteś ? odpisz !

Gość gość
czekam plis odpisz :-)

Gość gość
Witam kobitki Czytam i mysle ze napisze pare milych slow Moje gratulacje za sile i zaparcie do regularnej pracy, Trzymam kciuki i zycze samych sukcesow A tak na marginesie to moj 14 letni syn w pasie ma 32 cm przy wzroscie 165 cm Dokladnie tyle nie pomylilam sie, icholernie mu zazdroszcze takiej budowy ciala nie ma na sobie gramika tluszczu ale coz zzbieram sie na dlugi spacer i spalam swoj

Gość kajeczkaaaa
witaj ! ja czekam na autorkę, aż odpisze :-(

Gość gość
?

Gość gość
?

Gość gość
??

jestem jestem WIEC TAK ja zakwasy to mialam miedzy lopatkami! bolalo mnie wszystko! lydki, dupa, uda-ale dalam rade-jak byly zakwasy to nie odpuszczalam... jesli masz skakanke z licznikiem to ustal sobie ile skokow dziennie-zacznij np od 300 i skacz-niewazne ile ci to zajmnie ale nie odpuszczaj ponizej 300 :) i zwiekszaj ja skacze 6000 bo juz kiedys tyle skakalam ja nie mieszkam w PL- a rozmiar rozmiarowi nierowny ale jak mialam ponad 100 cm w d***e to nosilam obcisle 10 - bardzo obcisle hehe teraz mam rozm 8 - niektore marki mam obcisle, wbijajace sie w cialo w innych normalnie wygladam. ten rozm 10 moge wciaz nosic-z d**y mi nie spada, ale sa po prostu luzniejsze :) mam tez jedne jeansy w rozm eropejskim 27 i nie moge ich na d**e wciagnac :)

i jak Wam spadnie cm czy 2 cm-to duzo dla ubran-naprawde :) malymi kroczkami do przodu dzisiejszy pomiar - przed okresem waga 59.6 kg biodro-98 cm uda-56.5 do goscia- pisalas abym dolozyla inne cwiczenia-bardzo chetnie ale teraz mam miesiac kardio bo chce po prostu schudnac :) masz racje , ale ja uparlam sie na miesiac wiec w kwietniu przejde na cos innego :) pozdrawiam wszystkie cwiczace! chciec to moc ! :) ps. kondycje mam zdecydowanie lepsza, cialo jedrniejsze, cellulit wciaz jest ale nie taki duzy-tzn nie widac go przez spaodnie:) na plazy wciaz bym straszyla...no ale do plazy to jeszcze daleko-aaa i obwisle ramiona sa wciaz lecz mniejsze.pozniej jak doloacze hantle to powinno pojsc szybciej :)

Gość kajeczkaaaaaaa
fajnie, że jesteś dziękuję zaczynam od jutra :-) skakankę już mam

Gość kajeczkaaaaa
zaczęłam dziś :-) ale dałam radę tylko 500 ....

Gość gość
podnoszę