Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

Gość chyba w ciazy
ten gosc to ja :P Nie robilam testu sikanego, bo jakos nie ufam ich skutecznosci, dlatego wybieram sie na bete. Ja tez mam prace przed kompem, bo pracuje w biurze tlumaczen i chcialabym chociaz rok popracowac, ale coz... przeszla mi przez mysl aborcja, ale szybko te mysl odrzucilam, bedzie co ma byc, w koncu to nasze dziecko, ale troche nam skomplikuje sytuacje, bo w czerwcu bierzemy slub koscielny i bedziemy kupowac nowe mieszkanie, remontowac itd... ale jakos trzeba bedzie to wszystko pogodzic. Dziewczyny zycze Wam dwoch kresek na tescie juz wkrotce :)

Gość Aneczka8828
ojtam ojtam, święta prawda... Zawsze znajdzie się coś co może nas powstrzymać, ale jak już jest dzidziuś to się układa :) Ja zaszłam w pierwszą ciąże mając 19 lat, bardzo nie trafiony czas to był. A później się wszystko tak dobrze ułożyło, że absolutnie nie żałuję, że tak wyszło

Gość Aneczka8828
Syja25 i chyba w ciazy Dajcie znać jak wyszła beta :) Może będziecie pierwszymi z tego wątku którym się uda :p

Gość chyba w ciazy
jesli sie okaze, ze rzeczywiscie jestem w ciazy, to bede mogla pisac w Waszym watku i Was dopingowac? :)

Gość Syja 25
zawsze mozna pracowac bedac w ciazy pracodawca na to zwraca uwage a jak praca nie jest ciezka to nawet lepiej o ci szybciej czas w pracy zleci niz samej w domu a male urodzi sie dopiero na jesien dasz rade :) takze idziemy na bete sprawdzic co i jak :)

Gość ojtam ojtam
co do testów sikanych to mnie nie zawiódł nigdy - jak nie było to nie było kreski a jak była to była ciąża - 2 tyg po terminie @ to powinnaś mieć mega grubą kreskę odrazu

Gość Aneczka8828
Chyba w ciąży Oczywiście, że bedziesz mogła :D

Gość gość
macie racje, lepiej pracowac niz sie nudzic w domu :) ojtam ojtam przekonalas mnie, dzis jak bede wracac z pracy to wstapie po test... zobaczymy co wyjdzie, ale najlepiej robic rano tak?

Gość chyba w ciazy
jakos mi nie zalapalo nicku :P milo, ze bede mogla z Wami pisac ;)

Gość Liwia99
Aneczka8828 na pewno nie plakalabym z tego powodu.Nie jest to ani dobry ani zly czas na ciaze, wiec :) Chociaz mam male nadzieje bo zaraz po @ nie ma sie dni plodnych

Gość Aneczka8828
Liwia a ilu dniowe masz cykle?

Gość Liwia99
28-30. Ale to krwawienie mnie zastanawia...

Gość Syja25
no własnie tez sie boje ze test powinien wyjsc tym bardziej po dniu spodziewanej miesiaczki !! :(

Gość Aneczka8828
Liwia, no to niby nie było dni płodnych, ale różnie to bywa... Mój syn też z dni niepłodnych jest ;)

Gość Liwia99
Dlatego tak bardzo mnie to zastanawia. Krwawienie, bol jajnikow, podbrzusza.Glowa mnie boli, od dwoch dni koszmary mi sie snia. Oby wytrzymac do @.....

Gość Syja25
ale przy krwawieniu ciaza??

Gość Liwia99
hmm??

Gość Aneczka8828
Można krwawić przy zagnieżdżaniu. A ile jeszcze dni masz do @ ?

Gość Syja25
No tak moze byc sorry nie pomyslalam :)

Gość Liwia99
Na poczatku jak zaczelo ze mnie leciec to tez pomyslalam ze to zagniezdzanie moze.Pozniej sie ogarnelam ze to nie byly dni plodne, a teraz z tymi bolami juz sama nie wiem. Do @ mam jakies 5-6 dni

Gość Liwia99
Syja, a co do Ciebie.. Mialam podobnie.Tyle ze @ spozniala mi sie ponad miesiac.Testy negatywne, az w koncu poszlam na bete, 2 razy.I nic. Zamiast tego jednego okresu mialam slabe plamienia, ktore wzielam za impllantacje, a tak naprawde to byl bardzo slaby okres

Gość Syja25
jezeli doszlo do zapłodnienia to tak cie bedzie bolało wszystko bo sie rozciaga a temperature sobie mierzysz?? pewnie nie ??

Gość Syja25
no to ja juz niewiem co robic odczekam jeszcze pare dni i zobacze cos sie da zrobic :) moze samo sie rozwiaze :)

Witam wszystkie starające się o dzidzię :) Chętnie do Was się przyłączę, bo chyba potrzebne będzie mi wsparcie...Staramy się już trzeci miesiąc i powoli zaczyna się ten stresik, a czekanie do @ staje się koszmarem...a to jeszcze 10 dni do @, oczywiście z nadzieją, że jej tym razem nie będzie :) Mam 33 lata, więc rozumiecie chyba, że się boję, chociaż wiele słyszałam, że tak źle nie powinno być, zwłaszcza, że w ciągu tego tygodnia trzy moje znajome po 30 urodziły:)

Gość Aneczka8828
Liwia, więc jutro mogłabyś spokojnie bete zrobić :)

Gość Syja25
No juz tak to jest jak sie staramy a okres sie ma zblizac to kazdy sie stresuje!! hehe i prosi ZEBY TYLKO NIE PRZYSZEDL OKRES HEHE

Gość Liwia99
Temperatury sobie niestety nie mierze. Kiedys zaczelam ale w koncu odpuscilam. Syja najlepiej chyba poczekac. Aneczka nie wiem wlasnie czy robic ta bete skoro nie minal jeszcze termin @.

Gość Aneczka8828
Tuptuś_111 Witaj :D

Gość Aneczka8828
Liwia, bete można zrobić 10 dni po owulacji, więc myślę że spokojnie możesz zrobić.

Gość Syja25
Ja mierze i ciagle jest podniesiona i co dla mnie dzwine i podtrzymuje mnie w wierze ze jestem moze w ciazy to fakt ze pod pacha utrzymuje sie temperatura w granicach 37 stopni a w tamtych ciazach tez tak mialam !! a wy co o tym myslicie??