Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
Gość A, nie wszystkie punkty pasują. Część jego znajomych mnie zna, więc on się mnie nie wstydzi.

Gość mama dwójki  dzieci
gość jasne , że nie łańcuchem , d**ą ;)

Gość gość
No fakt, bardzo kocha tę żonę i dzieci skoro ryzykuje rodzinę i dzieci dla ********* Ubawiłyście mnie :D

Gość gość
Gość A.... Piątka z plusem za wyczerpująca analizę problemu.

Gość mama dwójki  dzieci
Skoro zrobił to żonie z Toba , potem może być Twoja kolejka ;) Takie życie .

Gość gość
porzucić.

Gość gość
A wiesz jak na ciebie mówią ci znajomi? Powiem ci: dupa do rżniecia.

Gość mama dwójki  dzieci
do gość - tak chce sobie życie budować na nowo , bo też jest biedny i nikt go nie rozumie , a szczególnie żona , która pierze jego gacie . Przestań pierdzielić . No chyba , że jest taki po prostu , ze lubi z kwiatka na kwiatek . Tamta się znudziła już jej n ie kocham , teraz kocham tą hahahahahaha ubawiłam się .

Gość o losie kochanki
no ale wiecie co, może ona tak chce.../ seks bez zobowiązań, bez nerwów, że facet sie przywiąże:D:D co tam hiv i rzeżączka:D:D

Gość gość
A od czego są prezerwatywy?

Gość lady ef
a moze tamta spowszedniała i potrzeba nowej adrenaliny, dowartościowania, umocnienia w swoim, egositycznym bardzo, obrazie samca alfa, macho, i co tak jeszcze jest na topie. Ale adrenalina, jak to adrenalina, krótko działa i zaraz będzie potrzebował nowycnh wrażen, nowych doświadczeń a z drugiej strony - żona, to albo slepa idiotka i nic nie widzi, albo wyrachowana baba, która wie, ze i tak potulnie do niej wróci ... rzekłabym, ze z podkulonym ogonem, o ile starczy go na podkulenie ...

Gość o losie kochanki
od tego żeby ich uzywać z kochanką? :D:D hehe, no w sumie niezłe... facet bzyka wie, że kochanka nie zaciązy, on do domu syfu nie przyniesie:D jjjezu, miec takiego palanta za męza, współczuje żonie...Facet ma głupia kochanke, bo pewnie sam nietęgi umysłowo.. A czemu głupia? bo jak jest kochanka w miare normalna, to nie zadaje tak głupiego pytania. Zresztą , to chyba jakis podszyw:D

Gość mama dwójki  dzieci
lady elf , może nie wie ta żona po prostu . Jeszcze nikt nie doniósł może . Stawiam na typ Matki Polki , pierze , sprząta , gotuje zazwyczaj wtedy facet potrzebuje "uwagi".... może mają małe dziecko aktualnie , kto wie ...

Gość lady ef
mamo - nie doniósł na 100% - jakby doniósł to niewierny mąz juz by z tym ogonkiem, ogonusiem, wracał.

Gość mama dwójki dzieci
lady elf idę się zająć ojcem dzieci , bo jeszcze druga założy taki wątek ;) Co by nie musiała :)

Gość lady ef
idź, idź matko :) Zajmij sie, oby skutecznie

Gość gość
Szmaty bajerują zonatych niszczą im zycie, a potem jeszcze są biedne bo sie nie udało rozbić rodziny, może jakaś fundację dla tych szmat założyć pokrzywdzonych.

Gość gość
Szmatą to jesteś ty kompleksiaro.

Gość gość
Prawda jest taka,że nie zostawi żony dla kochanki i żona zawsze będzie number one!Zawsze.W tej całej sytuacji jeśli ktoś tu jest szmatą to jest to ten facet.W dodatku swoim zachowaniem pokazuje autorce jasno,że ma ją gdzieś a zawita do jej drzwi jak ewentualnie znajdzie chwilę wolną pomiędzy żoną a dziećmi.Traktuje autorkę jawnie jak zabawkę a piękne słówka każdy potrafi recytować gdy ma parcie na seks.

Gość gość
Nie rozumiem czemu kochanki są obrażane,faktem jest że żonaty wskakuje innej do łóżka.

Gość gość
On ma żonę,jeśli z Tobą ją zdradza to zrobi to z każdą inną-prawda znana i stara jak świat.

Gość gość
Te kochanki same się pchaja do rozporków żonatych i proponują seks bez zobowiązań

Gość gość
Jak postępować z żonatym kochankiem? Unikać, szmato.

Gość gość
Szmatą to jest tylko zdradzający. I to jest całe sedno. To żonaci bajerują dziewczyny żeby mieli możliwość skoku w bok, a rodzinę traktują jako zło konieczne. Przy tym nie rezygnują z dawnego "kawalerskiego" życia.

Gość gość
Ok. Oczywiście, że winny jest mąż ( w tej sytuacji), natomiast napisz mi, która kobieta posiadająca wiedzę na temat rodziny swojego kochanka lgnie do niego? Bez pomyślunku, kobieta kobiecie kosę wbija. Nic tylko życzyć tego samego w przyszłości, niech jej mąż w przyszłości zrobi dokładnie to samo. W próżni nic nie zostaje.

Gość gość
Może ta kobieta nie lgnie do niego tylko on sam ją uwiódł. Nie przyszło ci to do głowy?

Gość gość
Szmatą to jest tylko zdradzający. xxx Nie, to ty jesteś szmatą o której pysk wyciera swojego członka żonaty facet

Gość gość
Ty uwiedziona a jaki sposób cię uwiódł cudzy mąż?

Gość gość
W jaki sposób mnie uwiódł? Przede wszystkim szukał bez przerwy kontaktu: dzwonił, pisał smsy, wysyłał kwiaty, kiedy miałam problem ze znalezieniem pracy - załatwił mi ją. A potem wiadomo : czułe słówka, poczucie, ze zawsze mogę na niego liczyć itd.

Gość gość
acha no i bez przerwy to niesienie mi pomocy w każdej sprawie. Nawet gdy o to nie prosiłam...