Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzone żony Dlaczego wybaczacie zdardę zamiast wykopać łąjdaka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dla czego faceci zdradzają bo ich zony nie potrafią ich zaspokoić kochać się z nimi namiętnie tylko myślą ze są bug wie czym/kim jest takie powiedzenie (jak dbasz tak masz) może czas najwyrzszy się zastanowić gdzie zaczelyscie zaniedbywać xxxxxxxxxxxxx Kobieto, od razu widać, ze nie masz pojęcia, na czym polega zalozenie rodziny i wspólne zycie. Nie tylko kobieta powinna dbac o meza, ale i maz powinien dbac o zone. Nie sadzisz? I obydwoje powinni wspólnie dbac o dzieci. Ale niestety to kobiety biora na swoj***arki wszystko, bo musza, bo faceci to mieczaki, duże dzieci, które wola się bawic, zamiast zaopiekować się rodzina. A niunie im w tym pomagają, niestety. Po rozwodzie pogoniłam swojego misia. Bo nie sprawdzil się jako maz ani jako ojciec. I swietnie daje sobie rade sama. Obowiazki te same, a problemow i stresow mniej. Polecam:D

Gość gość
Faceci zdradzają ponieważ to łowcy którzy musza ciagle zdobywać i taka żona w domu z dzieckiem jest zwyczajnie nudna, zdobyta juz zatem straciła na wartości. Inne kobiety zawsze bedą wydawały sie być: mniej gledzace, lepsze w rozmowie i dogadaniu sie, ładniejsze, milsze itd bo ich nie poznał i sa nowym obiektem. Generalnie jak rozbierze sie żona i obok niej obca kobieta to będzie patrzył na ta nowa. Kobiety siedzą z nimi bo tak łatwiej w życiu a biadolenie o przysięgach i o ratowaniu rodziny jest fałszywe.

Gość gość
Ale niestety to kobiety biora na swoj***arki wszystko, bo musza, bo faceci to mieczaki, duże dzieci, które wola się bawic, zamiast zaopiekować się rodzina x Ty głupia cipo! Nie wyzywaj innych mężczyzn bo sama poleciałaś na wybrakowanego! Mój mąż jest super mężem i ojcem. A skoro Ty poleciałaś na nieogarniętego to Twoja wina a nie innych mężczyzn! Na pewno są tu na forum jakieś kobiety, które wybrały odpowiedniego mężczyznę i nie mają takich problemów jak Ty.

Gość gość
"..........Kobiety siedzą z nimi bo tak łatwiej w życiu a biadolenie o przysięgach i o ratowaniu rodziny jest fałszywe. ......." xxxxxxxxxx Kobiety siedza w domu z własnymi mezami, to zalozyly rodzine. I maja nadzieje, ze ta rodzina okaze się trwala. kazda jedna normalna kobieta chce tej trwalosci i do niej dazy. A latwe to chyba nic w zyciu nie jest. Wszystko wymaga wysiłku.

Gość gość
14;32,co robisz na temacie o zonach i zdradach mezow,jesli masz takiego super mezusia? I jeszcze wyzywasz kogos,kogo nie znasz!

Gość gość
gość dziś Ale niestety to kobiety biora na swoj***arki wszystko, bo musza, bo faceci to mieczaki, duże dzieci, które wola się bawic, zamiast zaopiekować się rodzina x Ty głupia cipo! Nie wyzywaj innych mężczyzn bo sama poleciałaś na wybrakowanego! Mój mąż jest super mężem i ojcem. A skoro Ty poleciałaś na nieogarniętego to Twoja wina a nie innych mężczyzn! Na pewno są tu na forum jakieś kobiety, które wybrały odpowiedniego mężczyznę i nie mają takich problemów jak Ty. xxxxxxxxxxxx Szczesliwa kobieta, jaka próbujesz tutaj udawac, nie rzuca mięsem i nie obraza innych:D Ten twój poukładany super maz i super ojciec jest tylko w twojej wyobraźni, bo inaczej bys się az tak nie emocjonowala. Szczęśliwe kobiety sa po prostu szczęśliwe i zyczliwe dla innych:D:D:D

Gość gość
kobiety są ze złymi mężczyznami bo takich podświadomie pragną. Niby czemu tyle samotnych matek? bo ciągną nieodpowiedzialnych ruc/haczy. Czemu tyle bitych kobiet w związkach mimo, że same WYBIERAJĄ sobie partnerów ? Bo podświadomie do takich ciągną. Istnieje wiele niedorzecznych historii i związków, przy których zastanawiamy się co ona w nim widzi? Możemy to nazwać naturą, biologią ale jedno jest pewne jest przyczyna jest i skutek. Nie każdy facet to d**ek, który bije, zdradza czy poniża a mimo to wiele kobiet właśnie na takich będąc w związku narzeka a większość z nich ma jakiegoś fajnego kolegę, który jest dobrym mężczyzną, który ma problem z życiem uczuciowym.

Gość gość
Nie mow, ze kobiety wiaza się ze złymi mezczynami..... Ja przez 24 lata bylam szczesliwa mezatka, z fantastycznym, czułym, kochającym mezem, wspaniałym ojcem naszych dzieci, tworzyliśmy bardzo udany związek. A potem dostal małpiego rozumu....druga mlodosc? A szlag wie..... Nie mow wiec, ze przez tyle lat był złym człowiekiem, tylko to ukrywal, bo to smieszne jest. Zycie jest po prostu nieprzewidywalne. A ludzie się z czasem zmieniaja. Czasami niestety na gorsze.

Gość gość
Juz wiem dlaczego! Zdradzone zony nie wyrzucaja lajdakow z domu bo zwykle mieszkanie nalezy wlasnie do tego lajdaka:D wiec wybaczaja zeby same mialy gdzie mieszkac! I ot cala zagadka rozwiazana!

Gość gość
gość dziś Juz wiem dlaczego! Zdradzone zony nie wyrzucaja lajdakow z domu bo zwykle mieszkanie nalezy wlasnie do tego lajdakasmiech.gif wiec wybaczaja zeby same mialy gdzie mieszkac! I ot cala zagadka rozwiazana! xxxxxxxxxxxxx no geniusz z ciebie:D A slyszlas kiedyś o wspolnoscie majątkowej?

Gość gość
mieszkanie nalezy do łajdaka? a nie przyszło ci do tego tępego łba,że majątek jest wspólny-każdy z małzonków ma swoja połowę jestes ze specjalnej chyba

Gość gość
kiedys kochanica tłumaczyła żonatego kochanka,że on nie rozwiedzie się bo nie chce dzielić sie majątkiem z zoną zapomniał jełop,że zona puściłaby go w skarpetkach,na pewno ma niezbite dowody na jego zdradę,a rozwód jej niepotrzebny te k***wki dyskutują ale nie maja bladego pojęcia o czym

Gość gość
Jest trochę par, które narobił sobie wiele krzywd, ego, duma, porywacze charaktery. A mimo to zawalczyły o swój związek. Znam taką parę, mieli bardzo trudno, a jednak. Samo nie przyjdzie trzeba w to włożyć "trochę" pracy.

Gość gość
K***wki to zony co trzymaja psa ktory po miescie polata i syfow do lozka przynosi.Zwykle k***y ktore maja to na co zasluguja.Porzadny facet majacy porzadna kobiete jej nie zdradza i tyle.... Reszta tlumaczen nie ma sensu. Maz smiec zona k...a i tyle! Amen

Gość gość
I nie ma co z takimi szmaciarami rozmawiac niech siedza z mezusiami co ich w rogi wala i niech ich bronia. A normalne szanujace sie kobiety jutro maja swoje swieto wiec wszystkiego najlepszego kobietki;)

Gość gość
Dlatego, że go kocham.

Gość gość
a on ciebie tez?

Gość wysoki 33
Zdradzają nie tylko faceci,kobiety również.Tak było u mnie niestety. Dbałem o rodzinę .Kupiliśmy wymarzony dom i z tej okazji zrobiliśmy parapetówkę dla znajomych.Alkohol jak wiadomo rozwiązuje języki i wówczas jeden z gości powiedział coś czego nie wiedziałem.Nie mogłem czy też nie chciałem wierzyć więc zacząłem sprawdzać podaną informację a możliwości do tego miałem bardzo duże.Okazało się wszystko prawdą niestety.Nie mogłem wybaczyć. Były szlochy, błagania i różne cuda ale nie mogłem inaczej,brzydziłem się Jej.Po prawie 6 mieś.od zakupu domu sprzedaliśmy go a po następnych 6 mies.sąd orzekł rozwód z winy już teraz ex. Były niezbite dowody na osądzenie o winie.Dziecko jest ze mną . Każdy medal ma dwie strony.Nie wkładajcie więc wszystkich facetów do jednego worka bo są nic nie warci.

dużo zależy od jego zachowania, kobiety wierzą w słowa, ze on żałuje, i czasem on sie zmienia, udawadnia ze jest lepiej dla nich i spoko, czasem robi t dalej bo nie poniosł kary, lub ma w d***e jej rozpacz, czasem ona wierzy, ze on jej nie zdradza, choc czuje i on ja okłamuje az ona go złapie, a czasem ona go tak kocha, ze nie odchodzi, bo wierzy, ze on ja miłuje i tamto to tylko seks, bo wrca do niej i jest z nia, czasem babka nie odchodzi pomimo, ze n ja poniza, bo boi sie samotnosci, jest nieporadna zyciowo lub inny aspekt wchodzi, bo nawet trafia to panie pracujace, gorzej gdy sa dzieci, czesto robi sie to dla nich bo one robia dramat, rózene sa powody, czasem sie odchodzi bo ma sie honor, mysle ze gdyby babki nie scedowały calosci uwagi na faceta i miały jakies zajecie w zyciu i poczucie wartosci własnej to by nie wyd=baczały, babki sa emocjonalne, zrobi awanture i musi problem zrozumiec, niekoniecznie rozwiazac, wiec wyłumaczenie jej pomaga sie z tym uporac,

Gość gość
gość wczoraj kiedys kochanica tłumaczyła żonatego kochanka,że on nie rozwiedzie się bo nie chce dzielić sie majątkiem z zoną zapomniał jełop,że zona puściłaby go w skarpetkach,na pewno ma niezbite dowody na jego zdradę,a rozwód jej niepotrzebny te k***wki dyskutują ale nie maja bladego pojęcia o czym X X Powiedz mi jak puścić męża w skarpetkach?? Ja tez miałam niezbite dowody na zdradę , przemoc domowa, rozwod z jego wyłącznej winy, a jednak nie da sie puścić go w skarpetkach bo jest cos takiego jak wspólnota majątkowa i po rozwodzie dzieli sie majątek na pół !!! Nie ma znaczenia z czyjej winy rozwod. Uwierz. Przechodziłam to.

Gość gość
I nie ma co z takimi szmaciarami rozmawiac niech siedza z mezusiami co ich w rogi wala i niech ich bronia. A normalne szanujace sie kobiety jutro maja swoje swieto wiec wszystkiego najlepszego kobietki xx hahahahahaha qrwy same sobie składają życzenia z okazji dni kobiet hahahahahahahahahahahaha

Gość gość
wspólnota majątkowa dotyczy tego co ludzie zarobili będąc małżeństwem. Nie dotyczy wcześniejszego majątku jak i spadków. Jeśli mężczyzna kupił sam mieszkanie przed ślubem to mieszkanie jest jego i kobieta nie ma żadnych do niego praw tak samo jakby on je odziedziczył po kimś. Odziedziczył on a nie oni i w tym przypadku jest to majątek indywidualny a nie grupowy. A swoja drogą jakie materialistki z was, by stawiać wyżej pieniądze od szczęścia i godności własnej.

Gość gość
Ta co się nazwała bardzo kochana to właśnie przykład nieszanującej się zony. Rok czasu czekała i żebrała o powrót męża. Ja bym nawet pięciu minut nie czekała, gdyby mój maż wyprowadził się do swojej mamusi. Krótkie pytanie - wracasz czy nie? Jeśli nie to w najbliższych dniach do sądu trafiłby pozew rozwodowy i o alimenty na dzieci, a powrotu już by nie było

Gość gość
wlasnie godnosc wlasna i przyszlosciowe myslenie(z mysla o przyszlosci,np dzieci)musi byc jedna z cech racjonalizmu kobiety,by potem,jakby co mozna odejsc od zdradzacza a nie wisiec na nim mimo rogow,bo najpierw wielka milosc,potem siedzi w domu,bo dzieci,potem nie chce sie wracac do pracy,potem pracy i nie ma i tak zostaje bez srodkow do zycia! A ktos tu mowi,ze gosc mogl miec odrebnosc czyli np mieszkanie kupione przed slubem.No kobieta tez moze taka miec wiec trzeba myslec przed slubem,wlasnie racjonalnie ,by potem nie drzec szat i siedziec ze zdradzajacym gostkiem,bo pieniadze,pieniadze,itp. Juz nie wspomne,ze odeszlabym jak stoje,gdyby notorycznie zdradzal i nie nadawal sie do tworzenia rodziny.

Gość gość
mysle ze kobiety czuja sie odpowiedzialne za zwiazek ,i za to ze misio je zdradza tez obwiniaja siebie.Zona szuka winy u kochanki,kochanka nie ma prawa uwierzyc zapewnienom o jego milosci ale zona uwierzy ze on tylko zone kocha bo ma papierek z urzedu. skoro obwinia inna kobiete to ma zakodowane ze zawsze za wszystko winna jest kobieta,wiec podswiadomie tez czuje sie winna ze on ja zdradza,dlatego go nie wyrzuca tylko zaczyna sie jeszcze bardziej starac.My kobiety mamy przesrane,czy to zona czy kochanka,na nikogo nie mozna liczyc,totalna odpowiedzialnosc za wszystko,zeby tylko byl i produkowal smieci,bo dla kogos musimy sie poswiecac zeby czuc sie wartosciowe.

Gość gość
Ciekawe co jeszcze wymyślisz raszplo :D Pisz pisz poczytamy i się pośmiejemy :D

Gość gość
kobiety lecą na dupków a d**ek zdradza bo to taki typ i tyle. Jakby kobiety leciały na porządnych mężczyzn to nie byłoby tego ani samotnych matek chociaż większość samotnych matek to puszczalskie więc to inna sprawa w sumie

Gość gość
Facet zazwyczaj jest w lepszej sytuacji finansowej, zawsze pracuje zawodowo może się rozwijać bo opieka nad domem i dziecmi zostaje na głowie kobiety tak było jeszcze 20, 15 nawet 10 lat lemu . Wychowane byłliśmy w ten sposob zeby być dobrymi zonami i matkami. Tak nas wychowano, obecnie realia są inne i bardzo zazdroszczę młodym osobom które mogą o sobie decydować, mają swiadomość wyboru. W moim środowisku nawet rodzice dzieląc majątek faworyzują synów, córka pójdzie z domu dostanie coś na pokazanie rodzinie męża że wnosi coś do majatku typu kase na kuchnie lub urządzenie sypialni i to wszystko ........ a synuś dostanie dom, lub inne nieruchomosci bo majatkiem nie będzie przecież zarzadzał zięć. Wracając do tematu gdzie ta kobieta ma wrócić ....? Bez kasy, dobrej pracy, z dziecmi które przyzwyczaili się do pewnego standardu życia.Dlatego go niewykopią....Zazdroszczę osobom młodymktóre są bez żadnych obciązeń i całe zycię jest przed nimi.

Gość gość
Wychowane byłliśmy w ten sposob zeby być dobrymi zonami i matkami. x Dziś kobiety nie nadają się na żony i matki rzeczywiście wspaniałe czasy :(

Gość gość
samotne matki tez maja potrzeby sexualne ale nie maja partnera,ale facet ktory ma zone i chodzi na tzw.d***** to puszczalska meska szmata,bez charakteru.