Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna nie chrzestna

MATKA CHRZESTNA mojego dziecka wstydziłaby się

Polecane posty

Gość gość
a ta dalej piszę te bajki k******a aż laptop oparskałam ze śmiechu PAN DA PAN DA 10/10

Gość gość
no dobrze, ty tak zostałaś wychowana i taka tradycja panuje w twojej rodzinie, nikomu nic do tego jakie macie tradycje rodzinne, ale szwagierka to nie jest twoja rodzina, została wychowana inaczej i jej rodzina ma inne tradycje, a ty jako osoba podobno wykształcona i na poziomie nie powinnaś oczekiwać od niej żeby zmieniała swoje tradycje rodzinne, a komentowanie tego na forum to juz szczyt chamstwa. ty twoja rodzina miejcie swoje tradycje i innym rodzinom pozwólcie mieć swoje. tyle w temacie.

Gość gość
DOKŁADNIE

Gość czerwony kubek w groszki
Moja córka ma 4 latka a Jej chrzestna już dawno zapomniała że ma chrześnicę... Twoje myślenie jest nie fair, tym bardziej ze widzisz że Ona sama jest Młodą Mamą...

A powiedzcie mi dlaczego jak dziecko ma komunie to sie wyprawia chuczna impreze,stroi dzieciaka itp.Tez ktos moglby w ogole nie robic zadnego przyjecia i nie zapraszac nikogo,a jednak kazdy sie stara wiec tak samo chrzestny powinien sie wywiazac i tyle.

Gość inteligenta to nie jesteś
Wg mnie autorko zmyślasz, wymyśliłaś ten temat aby ludzi denerwować. Wiesz dlaczego tak myślę? Dlatego- gdybyś miała tak zamożnych rodziców i na takich stanowiskach to pewno byłabyś choć trochę wykształcona, oświecona, miałabyś choć trochę rozsądku i logicznego myślenia a także byłabyś obyta z ludźmi. Po twoim myśleniu wnioskuję, że nic z tych rzeczy nie pasuje do Ciebie. Jesteś tępa, naiwna. Po prostu jesteś jedną z tych matek których życie na kafeterii to jedyne życie. Jeśli natomiast się mylę i to prawda co piszesz to jesteś niesamowicie GŁUPIA. Wcale nie dziwię się że twoja szwagierka odwiedza twojego syna w większości jak ciebie nie ma w domu. Też nie chciałabym mieć nic wspólnego z taką idiotką. Ciesz się, że w ogóle ktoś chciał być chrzestnymi dla twojego syna. Swoimi przekonaniami sprawisz że twój syn też będzie takim ograniczonym człowiekiem. Pewno nie połapiesz się o co chodzi ale powiedz mi dlaczego tak wałkujesz stwierdzenie że ciebie tak wychowano? Szwagierkę wychowano inaczej (wg mnie prawidłowo)- dlaczego tego nie pojmujesz? Biorąc ją na chrzestną nie wiedziałaś tego że ona to nie ty? Każdy ma swoje przekonania i poglądy i każdy kto ma choć odrobinę kultury i jest na poziomie to rozumie. Jeśli to prawda co piszesz to oby tak dalej twoja szwagierka postępowała. Ty jesteś ograniczoną umysłowo egoistką. Jednak i tak myślę że zmyślasz idiotko. ty jesteś PRAWDZIWĄ IDIOTKĄ!!!!!

Gość inteligenta to nie jesteś
Ty nawet nie rozumiesz co to jest sakrament chrztu i w jakim celu się go udziela, jakie są obowiązki chrzestnych. Po co chrzciłaś dziecko? bo tak wypada? Uważaj bo za chwilę chrzestna oleje was totalnie i będzie miała rację. Jak najdalej od takich!

Gość gość
Ponawiam pytanie - ile pieniędzy dał twój mąż swojemu chrześniakowi? Ile lat ma jego chrześniak, bo twój przelicznik zdaje się wynosi - pół roczku a już 1000 zł.

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? bo nie bardzo rozumiem? My nie mieliśmy zbyt dużego wyboru na chrzestnych i mój syn ma w tej chwili 2,5 roku a jego mama chrzestna była ostatnio u nas 2 lata temu i ma go gdzieś. Od kiedy się urodził widziała go cztery razy włącznie ze chrzcinami na które dostał 50zł. A ojciec chrzestny to kuzyn mojego męża- mąż jest jedynakiem. I mieszka w tej samej miejscowości i ostatnio małego widziałam 3 miesiące temu i ani na gwiazdkę ani na Mikołaja moje dziecko od chrzestnych nie dostało NIC! więc zastanów się co piszesz jeśli Ci źle, jestem ciekawa co ty dla swoich chrześniaków robisz... Mi by wystarczyło żeby zadzwonili i zapytali czy jest zdrowe i czy nie trzeba się czasem trochę zająć ... Pustaki! Prezenty w głowie.... obłęd.

Chrzestni są po to aby mi płacić za to, że są chrzestnymi. Taki jest obyczaj przecież.

Gość gość
Ty to jesteś ostro j******a :O

Gość lubie luksus
Laska wymyslila dobra prowokacja i teraz zasmiewa sie z was przed monitorem a wy sie uzewnetrzniacie :D Dajcie spokoj, bo smieszni jestescie! Durna w sumie prowokacja a wy stron tzrasneliscie :O

To nie jest prowokacja ...

Wy nie rozumiecie że taki jest obowiązek.

Gość gość
Obowiązku nie ma , nie rozumiesz?To są twoje prowokacyjne urojenia, zmyślasz, walisz słabe prowo i myślisz,że to ktoś łyka? Możesz być teoretycznie wychowana ,że przed obiadem gołą d.upę pokazuje się przy stole, ale to nie są jakieś zasady uniwersalne, wszędzie obowiązujące, te twoje urojenia dotyczą tylko twojej rodziny, nigdzie więcej nie występują.

W ogóle was nie rozumiem. Przecież jeżeli chce z czegoś korzystać to trzeba zapłacić prawda ? A, że ona chce widywać się z moim dzieckiem też powinna mi być za to wdzięczna odpłacając mi.

Gość gość
głupota ludzka nie znam granic,żal mi twojego dziecka i męża,że mają tak pustą idotkę za matkę(???) i żonę...

Gość gość
Nie, to ty powinnaś jej płacić, ze twoje dziecko zobaczy chrzestną, tak co najmniej 100zl za wizytę.To nie ona korzysta, to twoje dzieciak korzysta, potraktowany jak rzezcz, bo tak go matka ustawiła. Ps.Postaraj się , bo to prowo umiera z braku inteligencji prowokującej..

Gość gość
Czy to forum to tylko wiecznie debile prowokacje?Chyba tak, ale w sumie to forum dla idiotów, więc każdy z d.upy temat będzie szczegółowo analizowany, co za d.ebile.

Gość gość
" moj mąz jest taki że wszyscy go lubia i on wszystkich lubi" no wiesz...mój jest taki sam i ja biorę przykład z niego,przynajmniej wszystko umie docenić,cieszyc się drobiazgami a na to skłąda się szczęscie.Ty musisz być bardzo nieszczęsliwą osobą,zastanów się nad tym.

Za darmo coś to można dostać co najwyżej wp*****l. I tyle w temacie. Chrzestny nie jest sponsorem. Jego podstawowym zadaniem jest podać dziecko do chrztu i na tym kończy się jego rola. Od prezentów i sponsoringu są rodzice.

Gość gość
chrzestna to osoba nie od obdarowywania prezentami, nie od obdarowywania pieniedzmi, tylko od POMOCY DZIECKU, duchowej, CHRZESTNA MUSI BYC WZOREM DLA DZIECKA< MUSI DAWAC DOBRY PRZYKLAD. Jesli ta osoba, czyli meza siostra nie daje lub tez nie bedzie dawac dobrego przykladu, nie jest osobą ktorą obdarzylabys zaufaniem, to ... zastanow sie czy warto brac kogos takiego na sile... albo bo tak wypada, bo jak nie to sie obrazi... zastanow sie... czy warto...

Gość gość
Zawsze myslalam ze rola chrzestnego polega wylacznie na zastapieniu rodzicow w przypadku ich smierci

Gość goscM
autorka postu chyba wyszła za szpitala psychiatrycznego!!

No właśnie zaprzeczacie samemu sobie. Ona powinna mi płacić za wizyty z moim dzieckiem.

Gość gość
Ponawiam pytanie - ile pieniędzy dał twój mąż swojemu chrześniakowi? Ile lat ma jego chrześniak, bo twój przelicznik zdaje się wynosi - pół roczku a już 1000 zł.

Gość gość
czy to nie sama tępa kretynka co płodzi tematy w stylu 'jest rozkaz rodzenia co rok lub dwa''i temu podobne?

Gość gość
To też ta, której koleżanka zamieszkała z chłopakiem i czerpie radość z seksu.