Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość gość
dziecko

Gość gość
Tylko grubasów ma tępić:D

Gość gość
wiesz ze jak wszystkie grubaski schudna to zrobi sie spora konkurencja dla tych szczuplych i juz nie beda tak podziwiane? same pod soba dolek kopiecie

Gość gość
chudnę chudnę :) Bójcie się chude kaszaloty hahaha bo jak schudnę to oprócz tego będę jeszcze miała coś w głowie

Gość gość
Pytanie czy schudniesz?:D:D ale po co ci to?Przecież każda szczupła to według was pustak i chcesz być taka sama?:D:Dgłupie lochy:D

Gość gość
schudne i nie uwazam ze jestes pusta bo jestes chud tylko dlatego ze masz matke jebnieeeta bo cie tak wychowala, i takie samo scieerwo wyrosnie z twojego dziecka,

Gość gość
Będzie tępił lochy ile wlezie:D małe pytanko do zakutego łba-wiesz co to jest ś****wo?nie?tak myślałam:D

Gość gość
A po co wy grubasy chcecie schudnac jak podobno takie z was seksowne akrobatki w tej chwili sa :D Hahahahaha, jakos szczuple nie daza do waszej (nad)wagi :D

Gość gość
Pewnie mężuś zagroził akrobatce,że poszuka sobie szczupłej to się w końcu bierze za siebie:D

Gość gość
ty chyba chora jestes szczupła skretyniała piiizdo. Chudnę dla zdrowia a nie dla męża, bo jakby chcial miec chuda to by roochal takie piizdy jak wy :)

Gość gość
Aaaa...dla zdrowia, tak? Czyli przyznajesz w koncu, obrzydly kaszalocie, ze twoja wielka (nad)waga jest czyms zlym? Nie zadna seksowna akrobatka z ciebie tylko wstretny, wielki, trzesacy sie z nadmiaru sadla spaslak :D Twoj obrzydliwy tluszcz, rozlany po calym cielsku, wstretny gruby brzuch i obwisle cyce doprowadzaja cie do fizycznego wynieszczenia organimu (monstrualnym rozmiarow zreszta) - do cukrzycy, do zakrzepic, do zawalu. Jednak grubas nie jest seksowny, prawda? :D Jest obrzmialym ,paskudnym monstrum.

Gość gość
Ja ważę 102 kg zaszłam w ciąże po wielu staraniach ponieważ leczyłam się na gruczolaka przysadki mózgowej przez 2 lata, teraz ważę najwięcej w życiu... jestem w I trymestrze wyniki mam bardzo dobre wszystko w normie (cukier również) nie jestem na diecie. Zastanawiam się ile przytyję. Boje się o kręgosłup w mojej rodzinie same baby i wszystkie ważą ponad 100 - wszystkie mają dzieci i zaszły ważąc w granicach 100. Jednak w ciąży męczyły się z kręgosłupem.