Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość gość
No nie ma co sie oszukiwac grube osoby wygladaja nieapetycznie i to jest prawda. A jeszcze do tego ubieraja sie tak, ze podkreslaja kazdy walek wystajacy na nogach, plecach i brzuchu. Naprawde nie wyglada to ladnie jak przez leginsy odznacza sie cellulitis i walki.

Gość gość
I do tego szpilki,które wyginają się pod takim ciężarem brrrr......

Gość gość
Chyba dotarło do grubsonów jakie są żałosne bo się zmyły:)

Gość gość
czekamy aż wam się znudzi wychodzone patyki,bo jak słusznie któraś zauważyła ten wątek nie jest dla was

Gość gość
I co wypędzisz mnie stąd tuczniku?Próbuj:D

niechce nikogo obrażać ani wyzywać bo to niepoważne ale zgadzam się z niektórymi co do tego że kobiety na własne życzenie się obżerają a potem tyją i nic z tym nie robią bo jak można sie doprowadzić do takiego stanu??? ja waże 58 kg ale ważyłam 65 w zeszłym roku i już się czułam gruba i ociężała schudłam do 58 i jest teraz za./jebi/scie więc niewiem jak możecie sie dobrze czuć mając po 90 kg dlamnie to kosmos. ja niechcę Was obrażać ani nikogo tu wyzywać ale apeluje do Was weźcie się za siebie a poczujecie się cudownie jak zrzucicie zbędne kg troche motywacji bo wiosna przyszła i będzie dobrze.

Gość gość
równie dobrze z ciebie tez może być niezły tucznik,jak mi udowodnisz że nie jesteś ? bo jakoś masz tylko czas na rozwalanie d**y przed kompem

Gość gość
nie wszystkie tu otyłe są otyłe na własne życzenie i nie koniecznie dobrze się z tym czują

Gość gość
A ja mam 180 i ważę 45 kg myślicie że jestem otyła??????

Gość gość
w ogóle dla mnie waga powyżej 40kg to już przesada. A te powyżej 40 kg to juz tuczniki nie ma się co oszukiwać, faceci lubią takie chudzinki:)

wiem że nie wszystkie są tu na własne życzenie otyłe rozumiem ale warto zacząć o siebie walczyć iść do dietetyka niemówie żeby się głodzić ale tez niejeść słodyczy ani fasfoodow i innych syfów ruch dużo ruc*****a wiem że są te paskudne choroby co z nimi jest ciężko ale warto podjąć taką walke o sobie mimo wszystko

Gość gość
e tam skrajność, ja myślę że waga do 50 kg jest oki potem już tylko można se w łeb strzelić

Gość gość
Ale niektóre tutaj mają zryte berety. A waż sobie nawet i 15 kg. kogo to obchodzi???????????? Ja byłam grubasem, owszem przyznaję się. Ale żarłam fast foody, frytki to norma dla mnie była, chipsy-uwielbiałam. Urodziłam dziecko i tutaj niestety z większością wypowiedzi się zgadzam-Ok na początku dziecko było małe więc problemu nie było, ale potem jak mała skończyła 1,5 roku zaczęła biegać wszędzie a ja za nią zauważyłam że jest mi po prostu ciężko,że mam zadyszkę że to ładnie nie wygląda jak mi wszystko dynda tak DYNDA bo nie można powiedzieć że ważąc ponad 90 kg. jest się super wysportowanym. I cóż zaczęłam biegać po prostu najpierw co drugi dzień, teraz już żyć bez tego nie mogę. Ćwiczenia na steperze, dużo dużo ruchu i dieta nie jakaś tam rygorystyczna ale wiadomo fryrty i inne badziewie poszło w odstawkę. Sama sobie zapracowałam na taką wagę, więc i trochę trwało zanim schudłam. A 40kg zrzuciłam w 2 lata acha i też mam problemy z tarczycą żeby nie było tak ładnie. Ale da się naprawdę!!!!!powodzenia.

Gość gość
Ja mam 158 i waże 47 kg i nie wyglądam jak anorektyczka:)

Gość gość
To jak tuczniki weźmiecie się za siebie?

Gość gość
Ja mam 150 i ważę 42 i też jak anorektyczka nie wyglądam:)

Gość gość
Gość z 14.55 chylę czoła 40 kg to nie mało!!! więc jak będzie grubasy???chudniecie????

Gość gość
W**************** A J stad psychopato :) bede sobie gruba, jak bede chciala, to sie nawet upase do 120 kg, a tobie caly C****** do tego :) fajnie ze nie masz gorszych problemow niz moja waga :)

Gość gość
Grubasy spytajcie swoich fagasów czy przed kolegami w pracy też mówią,że jesteście ich ideałami kobiety?:D:D O ile was mogą ściemnić bo jesteście głupie i wierzycie w to co wam mówią to kumpli nie oszukają bo żaden facet w to nie uwierzy:D:D:D

Gość gość
Utucz się nawet do 200 kg tylko potem nie zajmuj miejsca w kolejce do lekarza ludziom,którzy nie mają wpływu na to,że są chorzy bo swoją chorobę będziesz mogła zawdzięczać sobie a konkretnie swojej głupocie

Gość gość
naprawdę to jest możliwe? ja chuda nie jestem gruba tez nie z ryja nie szpetna i zarabiam i mam zainteresowania ale nikt mi nigdy dziecka nie chciał zrobić choc w 4 związkach byłam...w czym tkwi tajemnica waszego poowdzenia?

Gość gość
wyście wpadały z tymi facetami w te ciążę czy to naprawdę big love było?

Gość gość
Sa tez roznego rodzaju zboczency. Podniecaja sie grubasami bo sa dewiantami. Bywa. A lochy mysla, ze dla ich "wnetrza" i akrobacji takie kofffane sa :D

Gość gość
naprawdę? rozumiem że teraz jest ostry hejt na grube mamy ja chcę wiedzieć jak było naprawdę, sama mam naprawdę duże dwie koleżanki i obie są tak ustawione że mi szczeka opada, ich faceci to marzenie, wykształceni, zaradni i ładni do tego wykonują rzadkie zawody jak na UE, ich żony sa bardzo tęgie i niezbyt ładne choć są bardzo miłymi kobietami. Zastanaiwam się jak one tych facetów wychaczyły, ja dośc choda przy ich kalibrze mam posuchę w tym temacie

Gość gość
Na pierwszy rzut oka nie widać wnętrza więc to muszą być zboczeńcy i dewianci:O