Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość gość
do goscia z 20.09 Juz ci wyjasniam. Ci wymarzeni goscie, majacy za zony grube sadla to po prostu seksoholicy. Musza roochac non stop i ciagle miec nowe zdobycze. Jedynie wiec kobiety nic nie warte moga byc zonami takich roochaczy. Grube nie odejda, nie zrobia awantury bo na nikogo i na nic liczyc nie moga. Wiec tkwia w takich ukladach. Bardzo prosta odpowiedz. A roochaczom tez odpowiada taki uklad bo zona w pewnien sposob kryje ich zboczenia :D

Gość gość
Dzięki za wyjaśnienie:D i trzeba jeszcze dodać,że mogą być spokojni o to,że żona ich nie zdradzi bo kto chciały szturchnąć takie coś:D:D

Gość gość
nie przytyjcie przypadkiem bo Was faceci rzucą- skoro dl anich takie ważne ile ważycie :) Ja waże 80kg, wzrost 1,65. Dziecko ma trzy lata. Kondyncje mam dobrą. Jem normalnie, podobnie jak koleżanka, lubimy sobie z meżem dogadzać :) Mąz ma lepszą przemianę materii- szczęsciarz. Jestesmy razem szcześlwi, w małżeństwie jakieś 5lat, wcześniej 5lat zwiazku. Atrakcyjnosć kobiety to nie tylko szczupła figura. Ale wy chyba tego nigdy nie pojmiecie. Dlatego dla mnie jesteście pustaki. CZekam aż wrócą dziewczyny xxl- a wy sobie darujcie.

Gość gość
Ja z kolei jestem szczupla, alew przeciwienstwie do innych nie zamierzam obrazac grubszych osob. Nie jestesmy od oceniania innych ludzi, bez przesady! Jestem pewna, ze za tymi wszystkimi "hejtami" stoja gimnazjalistki. Nie wierze, ze dorosle kobiety moga uzywac tego typu okreslen w stosunku do innych osob. Anonimowo to wyszczekane! Gratuluje rodzicom corek, na pewno sa dumni :D

Ja też czekam aż się szarańcza uciszy. Jeszcze nie straciłam nadziei, czekam...

Co drugi pisze że mamy się odchudzać!!!! Jak kurcze mam się do cholery odchudzać kiedy w ciąży jestem !!! Odczepcie się puste dziołchy (wybaczcie ale nie potrafiłam dobrać bardziej przyzwoitych słów). To jest miejsce dla przyszłych mam. Spadać mi stąd a kysz do nauki. Ładna pogoda ubierzcie się w spudniczki i do galerii na spacer idzcie albo nie wiem co jeszcze książkę o szanowaniu drugiego człowieka kupcie. Uszanujcie kobietki w ciąży. Uff nerwy mi puściły biedna moja dzidzia pewnie się stresuje razem ze mną :((

Gość gość
mamaxxl- nie denerwuj sie, kiedys odpuszcza. Ja bym ignorowała, dopóki sie im nie znudzi. Jest takie powiedzenie, zeby nie dyskutować z idiotą bo sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem :) To sama pomysl- żeby nazwać kogoś wieprzem, bo jest gruby?? no chore :)

Gość gość
,,trzeba było schudnąć przed ciążą"... Żenada. Dziewczyny niektóre jesteście takie głupie... Ja też należę do XXL, od 2 lat chodzę codziennie na fitness,jem mało, gotowane na parze,bez słodkich napojów, słodyczy, a przed ciążą nie schudłam ani kg, waga szła w górę, lekarze załamywali ręce nie wiedząc co mi jest. Po czym dopiero w ciąży okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Więc zanim zaczniecie oceniać, pomyślcie czy ktoś nie ma problemów zdrowotnych. Bo założe się,że nie jedna ,,locha" jak to oceniacie jest ładniejsza i bardziej wartościowa od Was, pustych wychudzonych panienek.

Gość gość
13:04 przeczytaj cały temat a potem się rzucaj.Kilka razy było napisane,że te uwagi nie dotyczą chorych!!Tyczy się to grubasów obżerających się na potęgę.Zrozumiałaś?

Gość mamaxxl
gość 13:04 oj to na pewno nie jedna "locha" jest ładniejsza i bardziej wartościowa gość 13:00 masz racje trzeba traktować jak powietrze. ale tu chyba już nikt nie będzie zaglądał. Wczoraj szukałam jakieś inne forum i znalazłam ale nie umiem się do nie go przyzwyczaić:)

Gość gość
Lochy są bardziej wartościowe bo mają duuuużo sadła z,którego można zrobić duuużo smalcu:D:D:D

Gość gość
gość 13:04 przeczytaj cały temat a potem się rzucaj.Kilka razy było napisane,że te uwagi nie dotyczą chorych!!Tyczy się to grubasów obżerających się na potęgę.Zrozumiałaś? jasne,widziałam te wpisy, sama nie jestem zwolenniczką leżenia i objadania się, ale obrażając kogoś widząc tylko jego wygląd, nie wiecie czy na coś choruje.

Gość gość
wychudzone szczekaczki sięnjeszcze nie znudziły? jenyyy jak ten głód wpływa na psychikę:-D Wychodzi że kazda tu to co najmniej Włodarczyk. A tak naprawdę wychudzone paszkwile ze stanikami rozmiaru A. ahahahaha

Gość gość
2 prosiaki z rusztu, a jak twoje 4 kulki groszku zielonego? ciało z głodu zeżarło ci mózg :-D

Gość gość
Tak kochaniutka głodzę się,lepiej ci?:D:D

Gość gość
a jak dziecko Wam przytyje przez leki, chorobę to najlepiej oddajcie bo przecież to wstyd się z takim pokazać.

Gość gość
ale prostaczki sie tu wypowiadaja, masakra. przyszle mamy xxl, traktujmy je jak powietrze i piszmy jakby tych smieci tu nie bylo :)

Gość ex_debill_konkubina
ja się tylko dziwię, że moderacja nic z tym nie robi

Gość gość
nawet skomentować się nie da, bagno i poł metra mułu. mam wrazenie że najgłośniej szczekają te co nie mogą zajść w ciążę i żal wylewają

Gość gość
Dziewczyny, nie przejmujcie się komentarzami. W dniu porodu warzyłam 105 kilo. W dniu wyjścia ze szpitala 90 kilo. Córka zdrowa, pogodna i dziś już ma 8 miesięcy. O dziecko staraliśmy się pół roku. Ciąża przebiegała bez żadnych problemów (oprócz tego, ze miałam ANEMIE ;-)), poród tydzień po terminie. Opieka nad dwójka małych dzieci, karmienie itd. Sprawiły, ze bez żadnej diety zrzuciłam następne 10 kilogramów. Dwa miesiące temu wróciłam do pracy… Zleciały mnie następne 4 kg. Dziś waga pokazuje 76 kilo i nie jest źle! Zdrowia, pogody ducha i ślicznych dzieci życzę!!! PS. I nikt się ze mnie nie śmiał ;-)

Gość gość
mamaxxl "Spadać mi stąd a kysz do nauki. Ładna pogoda ubierzcie się w spudniczki i do galerii na spacer idzcie albo nie wiem co jeszcze książkę o szanowaniu drugiego człowieka kupcie." :D I ty gruba slonino o nauce piszesz? Ty? "Spudniczke" to moze ty zakladasz jak te swoje grube balerony szmata omotasz. Grubas na spacery do galerii chodzi i mysli, ze inni tez tak zyja. A w galerii na spacerze zre hamburgery, pizze, czipsy, lody i jeszcze grubsza sie z owej galerii wytacza. Ty zamiast innym dawac rady odnosnie ksiazek i zamiast zrec nastepna pizze, kup sobie gruby, oblesny nieuku, slownik :D Hahahahaha, gruba i glupia w dodatku :D

Gość sambamama
Najwieksza glupota jaka slysxalam to to ze czlowiek szczuply jest caly czas glodny. Drigie Panie to ze ktos caly czas nie je i nie podjada nie znaczy ze jest glodny! Jestem szczupla osoba ale jem , jem wtedy kiedy potrzebuje i glodna nie chodze a to ze nie mam zapotrzebowania na jedzenie na okraglo nie znaczy ze mi w brzuchu burczy. Powiem tak , jem po to aby zyc a nie zyje po to aby jesc

Gość gość
15:56 a skąd wiesz,że się z ciebie nie śmiali?hahaha naiwna jesteś:D na dietę salcesonie

Gość gość
up

Gość gość
O gówniarzerii się chyba znudziło pisanie:) to może znajdą się tutaj mamy xl i xxl??

Gość gość
maciory znów w natarciu:O

Gość gość
jak się nie podoba to spadaj szczypiorze

Gość gość
Zostanę tu z tobą spaślaku:)

Gość gość
nie zwracajmy uwagi na te komentarze, tez jestem przyszla mama xxl.

Gość gość
I cieszysz się z tego?:O