Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fight4love

Zamierzam odbić faceta innej

Polecane posty

Gość gość
fiku mikuu czy ja ci tam? mam pytanie, bo po poziomie twoich wypowiedzi wnioskuję że masz nie więcej niż 12- 15 lat, pusto w głowie itd....powiedz mi, bo nie kumam - kręcą się problemy i rozterki innych? lubisz się nabijać? tylko nie wiem dlaczego? już twoja ksywa mówi o tobie wszystko - poziom przedszkolaka. Myślisz że jak będziesz obrażać innych to co jesteś na fali, kul itd, dlaczego się popisujesz, ani to śmieszne, ani nie wnosi niczego do rozmowy. Jesteś jedną z tych osób, które gadają byle gadać nieważe co i na jaki temat. Totalna pomyłka. Po co się popisujesz? na nikim to wrażenia nie robi. A jak cię nudzi ten temat to spadaj na dobranockę, przejrzałam twoje wypowiedzi i dziecko, czasami napisz coś od siebie, a nie ty po bandzie - kopiujesz czyjeś wypowiedzi i dodajesz te żałosne wypociny.

Gość gość
to może poczytaj sobie siebie - to padniesz

Gość gość
Ja odbilam faceta innej i wyszlam za niego za maz. Nie zaluje :-D Jezeli czujesz ze to jest to to dzialaj.

Gość gość
Fiku miku, ręce opadają bo co? Bo nie masz pojęcia o czym ona pisze. Dziewczyna ma rację. Kto nie był w podobnej sytuacji, nigdy nie zrozumie. Nigdy. Ja akurat doskonale rozumiem i wiem jaki to trudny i śliski temat.

Gość gość
Lepiej byc kochanka doswiadczonego niz ukochana prawiczka

Gość gość
teraz włączyłam się do rozmowy i jestem porażona.....ludzie po co wy się wdajecie w dyskusję z tym "fiku miku" przecież to widać, że tej osobie chodzi tylko o to żeby mieszać, podkręcać, lubi jak jest szum i kłótnia. Wolę myśleć, że to jakiś dzieciak, bo jeśli to osoba dorosła - to współczuję. Proponuje ignorować takich rozmówców. A do ciebie fiku miku - może włącz się do rozmowy, jak będziesz miał oś wartościowego do powiedzenia, jak coś przeżyjesz.

Co Ci po twoich doświadczeniach skoro niczego Cię nie nauczyły? I nadal brnęłabyś w to samo szambo.