Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić z frustracją z powodu braku faceta w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Wokół same pary, 99% 30latek ułożyło sobie życie, mają męża, a ja samotna, jak się z tym pogodzić, jak nie dać się depresji i frustracji?

Gość gość
moze znajdz sobie kogos

Gość gość
wiesz to nie takie proste znaleźć kogoś w moim wieku, zwłaszcza będąc szarą nieśmiałą myszą

Gość 9999999
Nie myśl o tym.Ja tak robię.

Gość gość
zaloz konto jakies na sympatii schudnij umaluj twarz, ufarbuj wlosy zakladaj sukienki

Gość 9999999
i mnie to już nie frustruje.

Gość Taki_jeden_964
99% oj gruba przesada. :)

Gość 9999999
Czasem się tak układa.

Gość gość
99999 a ile masz lat?

Gość 9999999
W tym roku 37. :)

Gość gość
Zmień swój wygląd i już nie będziesz szara mysz. Zawsze można kogoś poznac, dopóki człowiek żyje to może, to tylko w Polsce ludzie mają takie podejście, że do któregoś roku zycia trzeba poznac, bo potem już za późno. Takie podejście jest wyśmiewane na zachodzie, gdzie ludzie biora ślub bez względu na wiek :) A ludzie się rozstają i rozwodzą, więc ten kto jest zajęty, za chwilę może być wolny ;)

Gość gość
Bo jesteś życiową c\i\p\k\a! K***a co za kobiety! Nie dziwię się ze jesteś sama na te swoje 30 lat i nie masz z kim wychodzić na spacery. Takie jest życie pustaków. Siedzą przed komputerem,żreją i trzęsą się jak galareta nad swoim życiem i żalą się na forum jakie to biedne są i nikogo nie mają. Tragedia i dno kobieto!! Zastanów się i Odpowiedz sobie na pytanie, Z******te proste pytanie Dlaczego jestem takim z\j\e\b\e\m

Gość gość
nie wiem jak poradzic sobie z frustracja ja na twoim miejscu zalozylabym konto w internecie, chodziala na "szybkie randki", jezeli mieszkasz w duzym miescie, powiedziala kolezanka ze chetnie poznam jakiego kolege, moze cie z kims zapoznaja? chodz na randki, poznawaj ludzi

Gość gość
99999 masz silną psychikę, podziwiam... pewnie już nawet nie szukasz faceta?

Gość 9999999
Nie mam silnej.Ale takie sfrustrowanie z powodu braku faceta nic mi nie dawało.Pewnie kiedyś jakiegoś spotkam,albo i nie.Tylko szkoda dzieci,tzn że juz nie zdążę.Cóż ,inni maja gorzej.Pwiem ci, nie spinaj się tak.Ot,co będzie to będzie.

Gość gość
99999 szkoda Ci, że nie będziesz miała dzieci? A nie możesz skorzystać z banku spermy? Powaznie mówię, nawet jakaś aktorka, siostra tej Penelope Cruz (chyba Monica) skorzystała, bo nie mogła znaleźć faceta, a chciała mieć dziecko. Albo zaadoptuj noworodka :)

Gość Taki_jeden_964
"Bo jesteś życiową c*pka." O życiu wiesz tyle ile zjesz... różnie ludziom się układa. Kobiety czekają, aż facet zrobi pierwszy krok bo tak trzeba. Tylko czasem nikt nie zrobi i co wtedy...

Gość gość
Zrób make up i fryzurę i uruchom kamerkę na czaterii interii, potem weź głęboki wdech i wyobraź sobie że ten tłum to twoi fani dobijający się po autograf. Pozostań w tym stanie zawieszenia przez parę chwil a jak poczujesz że masz już dość popularności online wyjdź rozerwać się na miasto!!!!!!!!!!!!!!

Gość 9999999
To nie dla mnie taki bank spermy.Nie chodzi mi o samo dziecko jako takie,bo nie zaglądam matkom do wózków itd ale o rodzinę jako całość.O bliska osobę obok siebie.Dziecko to sobie mogę zrobić nawet jutro (jeszcze) to nie problem,ale nie w tym rzecz.

Gość Arsenna
Nie wiem, mnie to nie frustruje, ale może dlatego, że to była moja decyzja. Nie mogłam znaleźć faceta, który by mi odpowiadał, więc przestałam szukać i zaczęłam żyć pełnią życia. Nie mam czasu na zastanawianie się nad facetami, mam swoje pasje, pracę, dom, znajomych (i w moim wieku i sporo młodszych) i jakoś nie czuję frustracji dlatego, że nie mam faceta. Nie mam jeszcze żeby nad tym rozpaczać.

Gość gość
Arsenna ile masz lat?

Gość gość
Rozumiem 99999 :) Czyli nie szkoda Ci w sumie braku dziecka tylko braku rodziny.. Ale 37 lat to wcale nie za późno :) Ja jestem zdanie, że dopóki kobieta miesiączkuje to może, w końcu jakbyśmy już nie mogly, to byśmy wcześniej tę menopauzę miały ;)

Gość 9999999
W zasadzie to tak.Ale jak mowiłam już od jakiegoś czasu nie skupisk się na tym,bo to nie ma sensu.Żyje sobie po swojemu,coś tam realizuje,jakieś małe plany i czas płynie.

Gość gość
9999 a jak spędzasz wolny czas?

Gość gość
poszukać faceta, moja siostra ma 39 lat, jest w 5 miesiącu ciąży, po porodzie ślub

Gość nienormalnyfacet
ktoś musi być sam, sorry taką mamy statystykę

Gość 9999999
Mój wolny czas?Czasem w domu,ale dużo wychodze.Różne miejsca.Dodatkowo zapisalam się na kursy.Moim zdaniem trzeba trafić w odpowiednim czasie w odpowiednie miejsce.A i później pracować nad relacją.

Gość Arsenna
31 skończyłam w styczniu.

Gość 9999999
Długo sama Arsena i autorka?

Gość nienormalnyfacet
jeśli odpowiedni czas i miejsce nie pojawiły się przez trzydzieśc***arę lat, to jakie jest prawdopodobieństwo, że pojawią się w ciągu najbliższych miesięcy?