Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić z frustracją z powodu braku faceta w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość 9999999
szanse są takie same jak były.Czyli 50%na50%.

Gość nienormalnyfacet
o wiele, wiele mniejsze, powiedziałbym nawet, że bliskie 0

Gość gość
mam 28 lat i też brak faceta

Gość Arsenna
A wiesz, że się muszę zastanowić jak długo jestem sama? Ostatni poważny związek miałam na ostatnim roku studiów, czyli 6 lat temu. Potem od czasu do czasu chodziłam na randki, ale już z nikim się nie związałam na dłużej. Przyzwyczaiłam się do samotności i teraz facet tylko mi przeszkadza w realizacji moich planów.

Gość gość
a jak znaleźć fajna kobietę w tym wieku? też życie potoczyło mi się tak, a nie inaczej, że od dłuższego czasu jestem sam...

Gość nienormalnyfacet
z biegiem lat coraz mniej wolnych facetów w odpowiednim wieku, a fajnych to już jak na lekarstwo, sami dziwacy, z wadami, z bagażem, do wyboru

Gość 9999999
Bliskie zeru to ma moja 89 letnia babcia ;)Co kto woli. Różnie sie w zyciu układa. Arsena- to tez juz pare lat.U mnie ciut krócej,bonie całe dwa,ale to wcale nie lepiej.

Gość gość
facet ma latwiej bo zawsze może sobie poszukać nawet 10 lat mlodszej

Gość 9999999
Analogicznie- kobiety wolne po 30 stce to też dziwaczki,po przejściach,dzieciate, utyte....albo na utrzymaniu rodziców...na to wygląda...

Gość gość
lepiej znaleźć młodszego

Gość 9999999
No może sobie poszukać i 10 lat młodszej ,tylko pytanie,czy ma u takiej szanse?

Gość gość
dokładnie! nie szukam kobiety do zabawy, a kogoś do związku a takie 10 lat młodsze, to się do związku za bardzo nie nadaja

Gość gość
Wiele kobiet doznaje stanu depresji czy frustracji, mimo że ma partnera. Samotność może czasami boleśnie doskwierać, ale nieudany związek jest czymś zdecydowanie gorszym moim zdaniem.

Gość gość
jak radzicie sobie z brakiem seksu ?

Gość gość
tu na pewno nie chodzi o wasz wygląd, tylko jakas niesmiałosc. Wiec jedyne co powinnyscie zmienic, to pokonac te niesmiałosc, moze napic sie drinka... Podobno chodzenie usmiechnietym b zachca facetow do podrywu, anjgorzej jak sie jest ponurym, to odpycha.. Oczywiscie mozna tez byc samym, i to nienajgorszy sposób spedzenia zycia, ja po 10 latach małzeństwa stwierdziłam ze to nei dal mnie... Dobja mnie termin "ułozyc sobie zycie", ja sobie ułozyłam jak sie rozstalam z mezem, nei rozumiem dlaczgo wg wiekszosc jak sie znajdzie *****cza to zycie jest ułozone. lol

Gość nienormalnyfacet
osobiście nie widzę nic złego w byciu dziwakiem, lubię nim być, na starość planuje być zwariowanym samotnym staruszkiem, który opiernicza dzieciaki, że biegają po trawniku, mówi sam do siebie i ma stado psów i kotów

Gość spaślak_
a to posiadanie faceta w jakimś wieku jest obowiązkowe ? masz problem z frustracją to idź do psychologa skoro wszystko cię frustruje :D

Gość gość
jak? nijak! od półtorej roku nie miałem kontaktu z kobietą :/

Gość ola z parasola
bliskie zeru to przesada, ale uważam ze szanse kobiet zbliżających się do 40 sa relatywnie małe bo większość sensownych facetów w tym wieku jest zajętych i dzieciatych. a młodsi tez raczej wolą młodsze, zdarzają się wyjątki, ale np. 28-30 latek raczej woli kobiety 20+ a nie dobiegające 40... a co do ciąży to np. Kożuchowska jest w 1 ciaży a ma 43 lata...moim skromnym zdaniem to przegięcie rodzić 1 dziecko w tym wieku, ale co kto lubi

Gość 9999999
Ola Ola tez kiedyś myslałam,żebycie starsza mamą to przesada i obciach i cóż widać?Sama może taka będę jeśli w ogóle, Co do nieśmiałości to nie jestem nieśmiała.Taka w normie.Myszowata tez nie. Ale juz mnie samotność nie frustruje jak kiedys.Możliwe ze to ze starości :P

Gość nienormalnyfacet
na starość trzeba zmierzać w kierunku dziwaczności, a nie sfrustrowania, tak jest lepiej

Gość 9999999
Takie zdziwaczenie- dobra rzecz.Przynajmniej postronnych już nic nie zdziwi :) W sumie jakie to ma znaczenie?Jak byłam młodszą bardziej martwiło mnie to,co pomyslą inni.Teraz zaczyna mi to wisieć. Nie mam głowy na takie d**erele.

Gość prawictwo pospolite128
ja tam w żadna niesmiałosc nie wierze . Jesli ktoś chce mieć partnera to go ma i przełamie niesmiałosc , no chyba ze jest niezbyt urodziwy

Gość 9999999
nie do końca.Możemy chcieć kogoś kto nas nie chce.Albo na odwrót.I co wtedy?

Gość gość
urodziwosc ma b mało do rzeczy. zrozumiałam to, jak widziałam programy w 997 o oszustach matrymonialnych, jak pokazali zdjecia tych facetów.. to była porazka. Mimo to mieli umiejetnosci, dobry bajer chyba głównie, ze sie pozenili z kikunastoma kobietami np. w ciagu 2 lat. Potem je okradli. Potrafili bajerowac plus mieli umiejetnsci znajowania kobiet co sa samotne np. w starszym wieku

Gość nienormalnyfacet
no właśnie, na starość przestaje zależeć, do trzydziestki też się przejmowałem różnymi rzeczami, potem coraz mniej

Gość 9999999
Aha,małżeństwa też dziwaczeją.Mało dookoła takich par?

Gość nienormalnyfacet
ale poznali się jak byli młodzi

Gość 9999999
Skąd wiesz, w jakim wieku się poznali? Z reszta jak uważasz.Szanse są pół na pół.Albo się spotka właściwą osobę albo nie. ot i filozofia.

Gość samiec 007
ktos pisal o usmiechnietej buzi i pasjach. Powiem wam , ze cos w tym jest. Ost bylem na 2 randkach z 2 roznymi dziewczynami. Jedna 28 lat druga 32. Wnioski: 32, od razu zucilo mi sie w oczy , ze nie postarala sie zeby zrobic wrazaenien swoim strojem. (-) ale byla usmiechnieta pzytywna podczas rozmowy kiedys spacerowalismy do restauracji, potem nagle zyczna schodzic na temat swoich eks :/ na pierwszej randce w t f ?? (-) druga 28 latka, uemischenita pozytywna piersze 10 minut, potem zaczyna jeczec i zrzedzic jakie to ma ciezkie zycie itp itp, po klejenych 10 minutahc mialem jej juz dosc, mimo ze byla atrakcyjna fizycznie, nie przezylbym drugiej randki.. :/ Dziewczyny ! ja tez mialem przejscia, tez ciekzo pod gorke, ale co to za zycie uzalanie sie nad soba. Czesto szuakcie swojeje milosci a kiedy sie pojawi ten facet i was pederwie , potraficie zgasic ogien swoim jeczeniem, i narzekaniem.zanim sie porzadnie rozpali. Wniosek, nie podrywam kobiet w swoim wielku lub troche mlodszych tylko szukam calkiem mlodych, bo nie mam zamiaru przebywac ze zgorzknialymi ludzmi. Rada :Nikt za was zycia nie przezyje, bierzcie sie za siebie i do roboty. Wyjdzcie z siebie stancie obok i spojrzcie na sibie i sie zastanowcie czy jestescie dal siebie na tyle atrakcyjne zebyscie chcialby byc same ze soba ?? Jesli nie? to nie oczekujcie , ze ktos inny bedzie z was zadowolony.