Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić z frustracją z powodu braku faceta w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość nienormalnyfacet
nie wydaje mi się, że istnieją właściwe osoby, z każdym jest coś nie tak, mniej lub bardziej

Gość kurki
Ja mam 28 lat jestem w związku ale czuje się samotnie wiec to różnie bywa chyba byc samemu niz sie meczyc jak ja

Gość Arsenna
Ja z seksem nie mam problemu, bo prawdę powiedziawszy chętnych nie brakuje w moim otoczeniu. Przez kilka lat miałam kogoś, kto nie był ze mną w związku, ale ogarniał tę sferę mojego życia. Teraz radzę sobie bez faceta i też nie narzekam. Z tą nieśmiałością to może być wskazówka dla wielu osób, tylko ze mną sytuacja przedstawia się inaczej - ja jestem sama, bo chcę być sama. Tak zdecydowałam i tego się trzymam. Nie nadaję się do długotrwałych związków, nie chce mieć rodziny, dzieci, mąż mi do szczęścia niepotrzebny. Wolę się skupić na sobie.

Gość gość
ale byla usmiechnieta pzytywna podczas rozmowy kiedys spacerowalismy do restauracji, potem nagle zyczna schodzic na temat swoich eks :/ na pierwszej randce w t f ?? x x ale co w tym takiego dziwnego? Mni niedawno jeden gosc co jest zajety zaprosił na drinka, i te zaczał gadac o swoich eks. A nie byłam z nim na zadnej randce.. Czy to jakis temat tabu, co musi byc poruszany dopiero na 8 randce, np?

Gość samiec 007
@Arsenna - skoro jestes taka szczesliwa to po co sie produkujesz na tym topiku ??

Gość samiec 007
gosc - jesli nie widzisz w tym problemu to nie ma dla CIebie ratunku. :D

Gość Arsenna
Bo chcę udowodnić dziewczynom, że nie trzeba się frustrować brakiem faceta, nawet jak się jest po 30 i nie ma się chłopa w domu. Brak faceta to żaden powód do dramatyzowania, a 30 lat to nie starość. Właśnie dlatego się tutaj produkuję, jak to określiłeś.

Gość 9999999
samiec troche odbiegłeś od tematu.A młode też potrafią jęczec np o swoich byłych,być niezadowolone z wyglądu,skwaszone.Powiedz wprost ,ze wolisz dużo młodsze,przecież to nie zbrodnia.Walmy prawdę twardo miedzy oczy. nienormalnyfacet Ja przeciwnie.Jestem pewna,że istnieją właściwe osoby.Trzeba je tylko znaleźć.Czasem się udaje.Alem świadoma tego,ze może się nie udać oczywiście.

Gość gość
Jak macie az takie parcie na facetów, to po prostu poszukajcie jakiegos, najwazniejsze to nie przebredzac, i byc usmiechnietym i odwazym, moze sie napijcie czy cos. jak nic wam nei wychodzi jednak, bo zamist cos robic to siedzicie w domu, i czujecie ze zwariujecie, to moze warto isc do lekarza po antydepresanty, nie dosc ze stłumiaja wiekszosc uczuc, to jeszcze osłabiaja apetyt na seks. A tak na serio w zaiazku nieraz człowiek b samotny niz bez

Gość 9999999
Kto tu ma parcie?

Gość 9999999
Co do 'przebrzedzania' jak to ujales to trzeba byc wbrednym ale rozsądnie.Inaczej juz dawnobylabym zona jakiegoś alkoholika,nieroba albo maminsynka.Albo damskiego boksera. Potrki w domu to nie wszystko.

Gość samiec 007
@9999999 samiec troche odbiegłeś od tematu.A młode też potrafią jęczec np o swoich byłych,być niezadowolone z wyglądu,skwaszone.Powiedz wprost ,ze wolisz dużo młodsze,przecież to nie zbrodnia.Walmy prawdę twardo miedzy oczy. - tu nie chodzi o to ze wole mlodsze bo sa mlodsze. Lubie po prostu optymizm i ludzi ktoryz maja w sobie radosc zycie. Nie jestem psychoanalitykiem, zbey wiazac sie do kogos kto na pierwszej randce zamiast robic dobre wrazanie tylko narzeka..

Gość gość
samiec, odrażający stary pie/rd/zielu, tylko powiedz mi, która 20 latka ciebie z kolei będzie chciała, podstarzałego dziada z zakolami, śmierdzącym oddechem, brzuchem piwnym, do tego przenoszącym choroby weneryczne bo pewnie już sporo miałeś kobiet w wyrze więc pewnie przenosisz hpv, kiłe, kłykciny itd, no ale on tego nie widzi jaki jest nic specjalnego, on tylko widzi u kogoś wady. Spójrz w lustro stary pierdzielu i zastanow się co ty masz do zaoferowaniu? przebrzydły typ, zresztą nick "samiec" jak najbardziej do ciebie pasuje, taki tępy samiec 30letni roochacz po pięciu związkach, co u siebie wad nie widzi tylko u kogoś. Idź się przebadaj na choroby weneryczne, fuj. Policz zmarszczki na gębie, zobacz ile ci włosków na łbie zostało, a dopiero potem startuj do 19latki, bo taka cię tylko wyśmieje.

Gość gość
Do tego obleśny typ i prostak totalnie bez klasy, bo facet na poziomie trzyma dla siebie swoje przemyślenia i nie opisuje na forach swoich randek z "beznadziejnymi" kobietami. Ciekawe co one na twój temat mogłyby powiedzieć? Piotruś pan na poziomie umysłowym 12 latka.

Gość samiec 007
samiec 007 - "samiec, odrażający stary pie/rd/zielu, tylko powiedz mi, która 20 latka ciebie z kolei będzie chciała, podstarzałego dziada z zakolami, śmierdzącym oddechem, brzuchem piwnym, do tego przenoszącym choroby weneryczne bo pewnie już sporo miałeś kobiet w wyrze więc pewnie przenosisz hpv, kiłe, kłykciny itd, no ale on tego nie widzi jaki jest nic specjalnego, on tylko widzi u kogoś wady. Spójrz w lustro stary pierdzielu i zastanow się co ty masz do zaoferowaniu? przebrzydły typ, zresztą nick "samiec" jak najbardziej do ciebie pasuje, taki tępy samiec 30letni roochacz po pięciu związkach, co u siebie wad nie widzi tylko u kogoś. Idź się przebadaj na choroby weneryczne, fuj. Policz zmarszczki na gębie, zobacz ile ci włosków na łbie zostało, a dopiero potem startuj do 19latki, bo taka cię tylko wyśmieje." - dawno sie tak nie usmialem :D. Uwierz mi moja droga kafeteryjna kolezanko, ze gdybym nie mial czym imponowac kobietom , nie pisal bym takich rzeczy na forum. A opis facet ktory podlas wyzej to chyba sie tyczy jakiegos zapuszczonego 40 latka a nie mlodego 30 latka :D Z drugiej storny nie narzekam na powodzenie wsrod kobiet. Z tym , ze tak jak mowie, chcialabys krolewicza, a samej masz deleko do kseizniczki.:@)

Gość gość
samiec 007 To prawda, co napisała 9999999. Młodsza wcale nie znaczy zadowolona z życia ani atrakcyjniejsza niż równieśniczka. Mam 30+, moja dziewczyna też 30+ (oboje wyglądamy młodziej). Życie zmusiło mnie do podjęcia ponownie edukacji - średnia wieku na roku: 21lat. Bardzo ładne dziewczyny, poza jedną (dziecinna buzia, gruba, nie umalowana) żadna nie wygląda na mniej niż 28 lat. 1/3 ma głębokie (!) zmarszczki etc. Większość jest bardzo dziecinna, roszczeniowo nastawiona do życia, a że większość roku to "babiniec" mam okazje się nasłuchać ciekawostek o problemach z facetami. Moja siostra mając 26 lat zerwała z narzeczonym, obecnym mężem - później się zeszli. Opowiadała mi o facetach poznanych na randkach - że narzekali na byłe żony, albo oczekiwali, że ona im znajdzie prace. I to jeszcze w rozmowach przed randką. Więc rozumiem Cię, bo też nie znoszę skwaszonych roszczeniowych bab, ale bądźmy uczciwi

Gość samiec 007
@gosc - nieznam faceta ktory by napisal kiedykolwiek "glebokie zmrszczki" :D:D jestes kobieta gosciu wyzej :D

Gość 999999
Autorko tematu i jak samopoczucie?

Gość wzburzony prawiczek
najgorzej to trafić taką Arsenę - trzydziestkę o umyśle 15 latki, zrobioną c**alnie, oralnie i analnie,wolną i niezależną, myślącą o sobie tak jak nauczono ją w kolorowych magazynach które czyta, porażka

Gość gość
troluuuuu won

Gość Marcin270
Kobiety pt. "jestem sama i szczęśliwa" moim zdaniem oszukują same siebie. Człowiek to nie tygrys i nie jest przystosowany do samotnego życia z naturalnych przyczyn. Cała reszta to udawanie i tchórzostwo...

Gość 9999999
Marcin-a jesteś sam?

Gość Marcin270
Nie, ale długo byłem sam.

Gość 9999999
Jak długo,jeśli mozna spytac?

Gość Marcin270
Do 24 roku życia nikogo nie miałem, teraz mam od 3 lat.

Gość 9999999
To niedługo.Może to będzie 'to'.

Gość Arsenna
Prawiczku drogi, Ty wiesz lepiej ode mnie jak mnie "robiono" i co czytam... Matko, jakże mi przykro, nie zasnę w nocy. Choć w sumie Twoja opinia jest dla mnie zasadniczo irrelewantna. Nie tknęłabym prawiczka nawet kijem i nawet 10 lat temu. Marcin - nie zgodzę się z Tobą. Są ludzie, którzy się zwyczajnie do związków nie nadają i są szczęśliwsi w samotności. Oni nie powinni się wiązać, bo tylko zatrują życie drugiej stronie.

Gość Marcin270
Tak są: określa się ich mianem przestępców jak np. mordercy, g****iciele itd. Natomiast normalni ludzie nieco o skłonnościach indywidualnych, moim zdaniem nadają się jak najbardziej. Mogą stanowić przykład dla przyszłych pokoleń, ponieważ mają pasję w życiu.