Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet napisal mi 'nigdy nie przeszkadzasz', tylko mnie lubi?

Polecane posty

Gość gość
hehe wojna... wiecej niech obraduja;) kurcze dziewczyna chce poray a tu ja tak jada...

Gość 8877755887758077
25 latek, to jestes juz duza dziewczynka ktora powinna wiedziec, ze facetowi moze chodzic o seks z toba ladnie opakowany.

Gość majka987654321
dlaczego odrazu o sex??????amozeocos wiecej niz tylko zwykle wspolzycie....

Gość 8877755887758077
Dlatego, ze seks towarzyszy od zawsze w kontaktach damsko meskich.no chyba,ze facet da sie wrzucic w ramy tamponu emocjonalnego, to wtedy bedzie jeleniem do wykorzystywania.

Gość majka987654321
owszem towarzyszy ale jest tez takie cos jak uczucie a nie tylko bzykanie aby zadowolic wlasne potrzeby;)

Gość 1234554321aa
Ależ ty jesteś agresywna. Plujesz jadem, slownictwo z rynsztoka. Biedny ten gościu, nie wie, na co trafił. Knajactwo pierwszej wody. Aż mnie nie odrzuca od takich babochłopów. Zrób mu przysługę i nie podbechtuj go dalej, szkoda go dla ciebie.

Gość gość
nie sadze, gdyby chcial seksu ,juz by pisal albo reagowal na moje zaczepki. po rozmowie z kolega, stwierdzili, ze przy mnie byl wyluzowany ,smial sie, nawet troche zartowal ,a normalnie jest spiety. znam go kilka lat ,ale dosc dlugo nie widzialam. zarzekal sie kumplowi, ze jestem tylko kolezanka ,ale na insynuacje odnosnie mojej i jego osoby, reagowal, ze on 'nie zyczy sobie rozmow w toku' na jego temat w towarzystwie... o tyle mnie to zaskoczylo, ze od nikogo innego, poza naszym wspolnym kolega ,nie odebral telefonow podczas spotkania sam na sam...

Gość 77778884459877477
Uczucie swoja droga, ale to tylko chemia ktora ma na celu oglupic po to aby tak naprawde geny zostaly przedluzone.

Gość gość
1234554321aa - bronie sie, jesli ktos mi ubliza i wyzywa od niedorozwojow ,tylko dlatego ze ma niepokolei w glowie albo zona mu nie dala. znasz takie powiedzenie 'agresja rodzi agresje'? ty chyba z tych ,co lubia ublizac, a babochlopem mozesz nazywac swoj matke. wiec nie reaguje na twoje obrazliwe wpisy (twoje ,ty etc., celowo z malej ,bo nie zaslugujesz na wiecej ;)

Gość majka987654321
hehe 777 dobra wypowiedz;)))

O matko. Jak można przez tyle wpisów dociekać, czy po głupim, jednym zdaniu facetowi na kimś zależy, czy chciałbyś po prostu uprzejmy. :o Już nie wspomnę o tym, że większość wpisów jest chyba w języku esperanto, gdyż nie mogę ich zrozumieć. :o

Gość gość
A ja myślę że to miły wstęp go znajomości. Jak Ci się podoba to idź tą drogą. Na pewno jest zainteresowany. Czym to się okaże jak podejmiesz temat. Poza tym, czy to ważne co myślimy.

Gość gość
Aleś ty głupia. Celowo piszę z malej litery. :D Się uśmiałem....

Gość djkcemkosdxi
gosc, ale dlaczego ja obrazasz? ty jestes taki wszystkowiedzacy? zajadly bluszcz

Gość gość
Nie obrażam. To panienka obraża. Bluszcz? W dodatku zajadły? Na jakiej literaturze tyś sie chowała? Tylko harlekiny? Czekam na dalsze obrazowe porównania. Mało mi. :D

Gość djkcemkosdxi
o, kurka... :/ nie chce mi sie tego komentowac nawet, ha ha. :D tu autorka, nie ja zaczelam obrazac, zegnam.