Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

amerykanie odkryli że polki są najagresywniejszymi kobietami

Polecane posty

Gość gość

na świecie. a weszli by na kafeterię to by już od dawna to wiedzieli.

Gość gość
Ja jestem najgorsza:)

Gość gość
subtelne sa :) jak wbija szpilkę to z usmiechem

Gość gość
no ale naprawdę. właśnie mówili o tym w "pytaniu na śniadanie". w jakimś badaniu wyszło że polki są najbardziej agresywnymi kobietami na świecie. i poważnie mówię że ja się o tym przekonałem już dawno, jak pojechałem za granicę. w każdym kraju w którym byłem kobiety są milsze niż u nas. te nasze to bezwzględne harpie prące do celu po trupach.

Gość gość
Nie ma lepszej zmiji ode mnie, drapie z usmiechem, wbijam pazury z usmiechem, mazmowi na mnie czaki hihi :)

Gość gość
Gosciu, kobiety samile zagranica haha, wszystkie nie twoje kobiety beda mile, ja dla meza jestem koszmarem a dla innych aniolem

Gość gość
Moj maz jest najsilniejszym najgrozniejszym facetem pod sloncem, w rekachma imadlo, ale zemna nie radzi sobie, dzis przed wyjsciem biegalam po nim, wbijalam lokcie w jego cierpliwe cialo, ale mowi " gdzie ja bym taka znalazl", "nie zamienilbym na zadna inna", mile no nie?

Gość gość
"Gosciu, kobiety samile zagranica haha" x ano są. a w polsce nie są choć takie próbują często udawać. oczywiście wtedy gdy im się to opłaca. tak to niestety wygląda w naszym kraju. i jak widać nie jest to moje subiektywne zdanie bo to samo wyszło w tym badaniu o którym dzisiaj w tv mówili.

Gość gość
widzę że to nie jakieś odkrycie jest. sprawa była znana wcześniej: "Polki najagresywniejsze na świecie Tak twierdzi profesor Phyllis Chesler z Nowego Jorku, psycholożka zajmująca się naturą kobiet. Stosują agresję tak psychiczną jak i fizyczną. Jakie sytuacje wyzwalają w kobietach agresję fizyczną? Dlaczego Polski są agresywniejsze od Włoszek czy Hiszpanek, które uchodzą przecież za bardzo ekspresyjne? W studiu Dzień Dobry TVN gośćmi byli: Piotr Mosak, Monika Jarosińska, Agata Passent i Iwona Guzowska."

Gość gość
nie biedne tylko wredne :D

Gość gość
są agresyywne bo ich tego nauczyli faceci ojcowie pijacy ćpuny bezrobotni bijący matki zdradzający żony i tłukący swoje dzieci oraz wiele innych

Polki są agresywne bo żaden Polak nie jest w stanie im dogodzić:p