Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktore wygladaja jak faceci

Polecane posty

Gość gość

to przykre, ze nawet, gdy mam na sobie sukienke to myla mnie z facetem.. Jestem szczupla, wysoka, nie mam brzydkich rysow twarzy, no ale jestem meska, mam umiesnione nogi, nie mam talii, biustu, rysy twarzy jakies takie ostre, szczeka szeroka. Nie wiem co zrobic z tym, facetom sie nie podobam, tylko lesbijkom..... Do tego jestem wysportowana, lubie pilke nozna itp :/.... chcialabym byc ladna dziewczyna, niska, kobieca :(

Gość gość
:(

Gość gość
mam pare kolegow, ale traktuja mnie jak kumpla, a czasem faceci zwracaja sie do mnie jak do mutanta jakiegos (ci mniej kulturalni) obgaduja, wyzywaja od babochlopa itp.

Gość gość
daj foto bez twarzy

Gość gość
No trudno musisz jakoś żyć.R/ch/ał ktoś Cię już ?

Gość gość
Zawsze te drobne niskie sa wyszydzane a tutaj proszę Ty bys chciała taka byc . Mam kolezankę ,ładna kobieta ale ma bardzo szerokie plecy .Dla niej jest to kompleks nie do pokonania chociaz jest mezatką a niedlugo bedzie babcią .

Gość gość
r***** cie ktos? co to w ogole za wyrazenie :/ nie chcialabym byc "r*****a", wolalabym sie z kims kochac, nie chce byc taka zapchaj dziura, ktorej ktos sobie uzywa a czeka na fajna laske...