Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST PROSTE I BANALNE

Polecane posty

Gość gość

kobiety maja łatwiej w życiu Być facetem w dzisiejszych czasach jest cholernie trudno i ciężko. Do tego trzeba mieć odpowiedni charakter być twardym, śmiałym, silnym, pewnym siebie, zaradnym, wygadanym, mieć nutę agresji w sobie, chęć ciągłej rywalizacji. A jak wiadomo nie wszyscy mają te cechy wrodzone, nie wszyscy mogą je nabyć. Brak którejś z nich bardzo wszystko utrudnia. Dlatego dużo zależy od charakteru. By być spełnionym facetem należy mieć typ charakteru ekstrawertyczny. Introwertycy są od początku na straconej pozycji. Ja niestety należę do tej drugiej grupy  … Zgodzę się iż można czuć się dobrze jako mężczyzna pod warunkiem że ma się wszystkie wymienione cechy. Facet musi mieć nieskalany charakter. W każdym innym wypadku kobieta ma się lepiej. Bez śmiałości i pozostałych cech nie ma prawie szans by poderwać kobietę. Dodatkową furtką jest sponsoring, jednak jest to marnej jakości suplement zastępujący prawdziwy podryw. Nie każdemu pasuje by płacić. Do tego trzeba mieć zarobi przynajmniej powyżej 8k …Dostępny jest więc dla starszych majętnych panów. Młodzi cóż niestety … Ogólnie facet ma większe potrzeby erotyczne a zarazem trudniej znaleźć mu partnerkę. Sam musi starać się o znajomości i ich rozpoczęcie często z marnym skutkiem. Być kobietą w dzisiejszych czasach jest cholernie fajnie i łatwo. Charakter może być obojętny. Bez względu na niego (pod warunkiem ze nie jest bardzo brzydka) kobieta zawsze znajdzie przyjaciółkę, koleżankę, kochanka, partnera. Kobieta może pozwolić sobie na słabości, może być głupia, tępa idiotką a i tak nie ma to większego znaczenia. Charakter introwertyczny czy brak śmiałości nie stanowi większej przeszkody, wystarczy wyjść na dyskotekę sexownie ubraną… A faceci sami się będą prosić by z nimi pogadać, zatańczyć. Tylko przebierać wybierać. Jeśli nie lubi chodzić na dyskoteki, ma trochę mniejsze powodzenie. Żaden problem, jest Internet. Wystarczy wejść na czata, portal matrymonialny, portal erotyczny. W zależności od tego czego szuka pół godziny i już ma kilku kandydatów. Ta bardziej zaradna znajdzie po prostu bogatego faceta z którym będzie w związku, nie będzie nic robić a facet będzie tyrać na nią.. Nie dość tego. Te mniej porządne znajdą bez problemów faceta (a nawet kilku w różnym wieku, nawet młodego) który jej zapłaci za sex, jeśli tylko będzie brakować jej gotówki. Nie dość ze będzie mieć przyjemność, to jeszcze kilka stówek w kieszeni. Znajdzie bez problemów również stałego sponsora który zapłaci jej kilka tyś miesięcznie. Znajdzie nawet faceta który zapłaci za samą rozmowę. Nie musi być wcale prostytutką obsługująca kilku dziennie by dobrze żyć. Do tego takie drobnostki jak darmowe wejścia na dyskoteki (gdzie facet musi płacić 15 czy 20zł ). Darmowych drinkach, bo przecież zawsze znajdzie się facet który zapłaci… Nic dziwnego że kobiety wykorzystują materialnie facetów w końcu sami się dajemy. Ekstrawertyczka też się będzie dobrze czuła, tylu facetów, takie zamieszanie, będzie zachwycona. Kobieta ma ochotę na sex? Nic prostszego wchodzi na czata minuta ma 10 chętnych którzy sami się zgłosili. Mężczyzna ma ochotę na sex. Wchodzi na czata godzina czasu i ma szczęście jeśli znajdzie chętna która się zgodzi tyle że za sponsoring a do tego sam musi zagadywać Nie chodzi w sumie o sex (bo to jedynie przykład) ale o łatwość nawiązywania znajomości damsko męskich, które są o niebo łatwiejsze w przypadku kobiet. Po prostu im więcej potencjalnych znajomości tym lepiej. Zawsze można trafić na kogoś fajnego, zaprzyjaźnić się z kimś nic nie robiąc. To kobiety wybierają z kim chcą się zadawać, partnera życiowego itp.

Gość taka jest prawdaaaaa
zgadzam się z autorem kobieta niewiele musi się starać w życiu i zawsze wiąże się z lepszym od siebie facetem-zawsze czerpie na nim profity i to zawsze facet musi się wykazać a kobieta tylko kreci nosem praktycznie w każdym znanym mi związku kobieta podnosi swój status poziom życia faceta to to co wypracuje poziom życia kobiety to suma tego co wypracuje i zdobędzie tyłkiem dlatego kiedyś mężczyźni mieli więcej praw n. do zdrady bo z natury byli obciążeni większą ilością obowiązków a teraz facet ma wciąż się starać i wykazywać ,a obie płcie maja mieć takie same prawa-chore to jedyne zagrożenie dla kobiety ze będzie kierować się zwierzęcymi instynktami i da sobie zrobić dziecko przez super samca niezdolnego do rodzinnego życia (a taki dla kobiet często zdaje się być podświadomie najatrakcyjniejszy) ale to kobiety problem ze kieruje się jedynie zwierzęcą natura bo jeśli kobieta choć trochę myśli i odrobine poskromi w sobie zwierzę to prowadzi praktycznie beztroskie życie i nigdy nie musi dorosnąć i martwic się o swój byt tak jak facet ,bo nawet jak sama zarobi to zwiąże się z facetem bogatszym od niej który zajmie się nią wyrazie jej porażki (gdzie facet wyrazie nieudacznictwa czy porażki nie może ratować się ciałem tak jak większość kobiet) bo w gruncie rzeczy nie ma czegoś takiego jak kobieca miłość (jeśli już to facet kocha bo zwykle czerpie mniej profitów we związku bardziej się stara i jest atrakcyjniejszy)

cytat z innego tematu: Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo smutas.gif tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem smutas.gif

Gość gość
ojj gimbusy, życia nie znacie, nie wszystko kręci się wokól kasy i seksu.

tak a ty związała się z brzydkim, biednym albo nieśmiałym? kokieta ma łatwiej bo zawsze wiąże ie z lepszym i czerpie profity

wasze życie zresztą to tylko jak najdroższe sprzedanie ciała najlepszemu samcowi tylko po co te bajki o miłości

Mądre rzeczy napisane w tym temacie. Obecnie kobieta ma już wszystkie prawa mężczyzny przy dużo niższym stopniu obowiązków i odpowiedzialności za swoje czyny, oraz mnóstwem kół ratunkowych. A mimo to wiele i tak nic z tym życiem nie potrafią zrobic :classic_cool:

Gość gość
ojj gimbusy, życia nie znacie, nie wszystko kręci się wokól kasy i seksu.Tak akurat przeczytaj inne tematy na tym forum wszystko kręci się w okół seksu i kasy .

Gość gość
panowie jak wam tak źle z obowiązkami i niesprawiedliwością to zmieńcie płeć - takie czasy, że możecie

no i co wychodzi z tych tematów ze wy tylko chcecie by podrywały was jak najlepsze samce-przystojne, bogate, dominujące w stadzie ,pewne siebie i nic niewymagające tylko praktycznie wymagacie kiedyś przynajmniej czegoś się za profity wymagało od kobiety (np. dziewictwa) a teraz najlepiej byście latały od faceta do faceta i zbierały profity nic nie dając w zamian a jak facet nieśmiały czy biedny szybko jest degradowany a kobieta zawsze uratuje się tyłkiem

zawsze facet to ten bogatszy jak kobieta zarabia 5 tys to ma faceta co zarabia 10 tys i super furę jak zarabia najniższą krajowa i nawet nie ma prawka to ma takiego co ma samochód i przynajmniej 2 tys. ale facet to zawsze ten lepszy, więcej wykazujący się ,więcej robiący w związku i często ten atrakcyjniejszy bo strach się bać atrakcyjnej/ładnej kobiety te to dopiero wyżej sraja niż doope maja

Gość tnthrthtth
nie ma czegoś takiego jak miłość kobiety facet kocha-kobieta wymaga

Gość bum bum cyk
w sumie prawda jak facet wszystko musi zapewnić kobiecie :kasę życie na poziomie, prestiż, zapewniać rozrywki ,a ona nic nie musi od siebie dawać bo jest kobieta (teraz to nawet dziewictwa nie wolno wymagać ,najlepiej jak jeszcze utrzymasz jej dziecko) to facet nie powinien mieć najmniejszych skrupułów przed zdradzaniem jej(nawet powinien mieć przyzwolenie) kiedy mu się znudzi albo jest niewydolna do seksu....bo co jak co ale kobieta wobec ciebie nie będzie miała skrupułów i jeśli nie spełnisz jej wymagań (więcej dać od siebie niż ona) to wżyciu cię nie weźmie i oleje dla innego faceta

Gość gość
tak prawda.Tylko najpierw musi mieć atuty , urodę i jakieś minimalne iq.Znam tęgie , spasione świnie , mające mega mniemanie o swojej urodzie i iq.Oczywiście szczytem osiągnięć intelektualnych było skończenie gimnazjum bądź zawodówki.Ich bycie popularna wiąże się z popuszczaniem każdemu , nawet obleśnym typom po 50 w złudnej nadziei znalezienia frajera - czytaj sponsora , który sfinansuje im dom, żarcie , ciuchy i wszelkie dobra.

"Kobieta gotuje, zajmuje się dziećmi, pierze. Takie są realia." x Zanim te dzieci będą mieć to całą młodość mogą sobie przeszaleć minimalnym kosztem. Takie są realia. Kogo obchodzi okres kiedy życie to już i tak 1/4 przyjemności okresu młodzieńczego.

Gość gość
Facet musi mieć nieskalany charakter. --> A kobieta musi mieć nieskazitelne ciało. Ja nie mam biustu, mam 2 pryszcze zamiast nich, nigdy z nikim nie będę, muszę sabotowac swój poped

Gość gość
Zaklej pryszcze plastrem . Durna c**a. Jestem facetem ale wbrew temu co bezmózgi na forum piszą cycki nie przesłaniają mi całego świata .

Gość qqqlllkq
OMG znowu frustraci,prawiki na forum :(

Gość gość
zaklejam ale nie plastrem tylko stanikiem, nie przesłaniają świata o ile w ogóle są! kobieta tez musi mieć określony zespół cech, wystarczy brak 1 elementu, np brak konkretnych cycków wszystko niszczy

Gość gość
i temat się wyczerpał

Gość gość
wyszło na moje, brak cycków = gorsze życie

Gość gość
bo w gruncie rzeczy nie ma czegoś takiego jak kobieca miłość (jeśli już to facet kocha bo zwykle czerpie mniej profitów we związku bardziej się stara i jest atrakcyjniejs xxx to akurat racja kobieta umie kochać siebie, mamę i swoje dziecko, oczywiście jak ja zdradzisz, to wtedy mówi- ja TOBIE Ddzieci rodziłam!!!! ale nie w innej sytuajcji, poza tym to ona i jej zdanie i jej dziecko, przecież, a ciebie kocha na drugim miejscu, wiadomo jestem kobietą i wiem, ze to macierzyństwo stanowi apogeum kobiecego zezwierzęcenia, kobieta bezdzietna jest lepsza;-p

Gość baba przed czydziechą
nie zauważyłam, żeby moje życie było proste i banalne :o

Gość gość
gftrhhy

Gość gość
dla kobiet to nie do pojęcia bo nawet przeciętna kobieta ma zwykle chętnych adoratorów na seks natomiast facet zawsze na seks i związek musi się wykazać- rozejrzyj się po znajomych i zauważ co reprezentuje w danym związku jedno a co drugie prawie zawsze facet to ten lepszy tak faceci zwykle maja partnerki gorsze od siebie....bo to kobieta przebiera w facetach stat tyle samotnych facetow/prawiczków i nijakich kobiet w związkach ale tego nie zrozumie żadna kobieta-bo jak to można nie przebierać i być wyrywanym

Gość gość
Kobieta o ile jest w miarę atrakcyjna to nic nie musi właściwie robić. Wystarczy że wyjdzie z domu, a już jakiś gościu nią się zainteresuje

Gość gość
kobieta zastanawia się co ludzie powiedzą a mężczyzna po prostu kocha kobietę i ma gdzieś co mówią ludzie. Krótko mężczyzna kocha kobieta wymaga

Gość uhuyvvyv
A żałosne to jest, kiedy taka królewna wbije na imprę, siądzie sobie z miną "wyżej sra niż d**ę ma" albo "wieczny foch" a każdy facet, który natychmiast nie padnie do jej stóp to żałosny Heniu który musi pierwej zbadać grunt usmiech.gif Od nadmiaru adorujących was lalusiów kompletnie wam się we łbach poprzestawiało, oczekujecie, że każdy facet wszystko zrobi od A do Z, zarobi za was, pomyśli za was i będzie telepatycznie odgadywał wasze zachcianki usmiech.gif Jak ja chce z kimś porozmawiać to rozmawiam a nie żalę się "czemu ona ze mną nie porozmawia" usmiech.gif Ale tym właśnie różni się normalny facet od przeciętnej baby - latami świetlnymi intelektualnego i społecznego rozwoju. Baba nie nawykła do myślenia czy wnioskowania - przecież ma od tego faceta/facetów usmiech.gif Tak sobie czekaj, ja już lecę, już pędzę, padnę do twych stóp z bukietem w jednej a waliną w drugiej ręce usmiech.gif

Gość uhuyvvyv
Dla typowej baby facet zarabiający "mało" to nieudacznik a "dużo" to sknera, żyd, dusigrosz itp. Byłem z wieloma różnymi kobietami ale co od nich dostawałem? G..o! Moje prezenty czy zaproszenia na eventy były zawsze kilka razy droższe chociaż nie zawsze był hajs a wydatki miałem na pewno większe od baby (choćby przez samochód). Dlatego za nazywanie mnie żydem czy sknerą kilka bab musiało się już spakować. Skoro jesteście takie cwane baby, wygadane, wyszczekane i pyskate to same zaróbcie sobie teraz na nieruchomości i samochód.