Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST PROSTE I BANALNE

Polecane posty

Gość uhuyvvyv
Trochę zaradności i logiki do wuja, nie można np. oczekiwać, żeby facet nas poderwał a jednocześnie nie był podrywaczem. Tymczasem co chwila słyszę, że baby mają takie właśnie oczekiwania - ręce opadają. Albo czy naprawdę ciężko odróżnić żigolaka od normalnego? Nie, ale normalni rzadko albo wcale bajerują i tu was baby właśnie boli - kiedy trzeba wykazać się inicjatywą oraz zaradnością pierzcha cała wasza emancypacja i zostaje bidulka czekająca aż książę ją uratuje.

Gość uhuyvvyv
problem mam taki, że baby o partnerstwie, równouprawnieniu potrafią tylko gadać - czar pryska gdy trzeba rachunki opłacić czy choćby kawę głupią. Miałem nawet bogatszą od siebie i co? Ona nie będzie płacić i już! Bo to facet jest od płacenia przecież. Dzisiejsze baby by chciały być i feministkami i żeby facet był rycerzem ze średniowiecza - to jest problem dla normalnych facetów. Już dawno mogłem sobie wziąć kucharkę po zawodówce ale ja jestem uparty i szukam tych inteligentnych, niezależnych, pewnych siebie i co? I g**no.

Gość gość
pisz jeszcze wiecej, i tak nic nie zmienisz. kobiety i mezczyzni sa sobie rowni-rownie beznadziejni

Gość Wkurzony111
Ja mam 23 lata 8 letni niezły samochód, mieszkanie (nie będę kłamał że sam na nie zarobiłem, po zmarłej mamie) prace, fakt fizyczna ale pieniądz niezły zainteresowania..i co ? i cH*j. Wciąż wg kobiet (chyba idiotek) które poznałem wciąż maja za wysoka poprzeczkę... Jakiś rok temu miałem przyjemność mieć romans z 15 lat starszą rozwódką, było płomiennie ale krótko.. i powiedziała mi jedno.. ze większość tych kobiet w przedziale od 20 do 30 lat to przeważnie niedoje***ne idiotki bo same nie wiedzą czego chcą, a jak nie wiedzą to szukają faceta z kasa wykształceniem żeby tylko pachnieć i leżeć jak z****** pasożyty !!!! Bo Facetowi nie przeszkadza ile kobieta zarabia czy jaki ma status..ale kobieta na faceta tak..Wiecie co kobiety? Same robicie sobie krzywdę..będziecie grubo po 30 to zrozumiecie i się obudzicie z ręka w nocniku... Teraz podobno to się mówi 40 letnia singielka hehe, jasne

Gość gość
lepiej byc singielką niz zwiazac sie z prostakiem... faceci leca na wyglad, kobiety na kase, jedni drugich warci

Gość uhuyvvyv
Faceci nie dawajcie się robić w **ja - to że ładna i chętna to nie znaczy, że wszystko jej się należy, macie takie samo prawo wymagać jak kobiety, one zasłaniają się równouprawnieniem to wy też możecie. Na wszystko co kobieta może ode mnie dostać musi najpierw ciężko zapracować. Niestety dla tych co wymagają a g..o mają nie mam na liście kontaktów miejscówek, jak mi przykro usmiech.gif Życzę szczęścia w poszukiwaniu "normalnego" faceta usmiech.gif

Gość gość
hehehe a ty taki rozchwytywany? jest czego zalowac? z wpisow wynika ze nie bardzo

Gość gość
Nie powiedziałabym :) Każdy może w sb wyksztalcic pewne cechy, wystarczy nie być leniwym..ale nie, lepiej się uzalac na forum jak osttatnia c***a

Gość bo kobiety
sa z natury leniwe i maja postawę roszczeniową - oczekują ze to facet wszystko za ie zrobi samemu nic nie dając od siebie sorry jak kobieta zarabia 2 tys a facet 8 tys to nie jest partnerstwo i poziom życia na jakim zżyją jest dzięki facetowi a oczywiście na odwrót nie da rady bo taki facet co mniej zarabia o nieudacznik do tego ma być przystojny, pewny siebie, dominujący w towarzystwie itd.

Gość gość
Znowu jacyś frustraci! Wy się lepiej nie zbliżajcie do kobiet ,szczególnie ty,Autorze,skoro taki pełen jadu i pretensji jesteś ! Żadna ci nie dogodzi:P Nie ma w tobie za grosz życzliwości i szacunku,generalizujesz,jakbyś poznał wszystkie kobiety świata,patrzysz na nie jak na towar.Nie tędy droga. Albo źle wybierasz,ciągle w tym samym środowisku,ten sam typ tępej materialistki,a to nie świadczy dobrze o tobie,albo jesteś zablokowany emocjonalnie i nie potrafisz się otworzyć na ludzi, nie widzisz niczego oprócz tego ,na co jesteś zafiksowany,traktujesz ich instrumentalnie.Pewnie i jedno i drugie. Tak czy siak ,dla mnie jesteś potworny,ale ci współczuję.Problem jest w tobie.Mam nadzieję,że znajdziesz spokój i równowagę. I życzliwość;)

Gość bo kobiety
dziwne ze o facet ma zawsze wykształcać w sobie cechy i padać przed panią na pysk bo inaczej paniusia niewiele sobą reprezentując pobiegnie do innego

Gość gość
i są tacy! przystojni, bogaci.... stoi do nich cala kolejka pań, a oni wybieraja najlepsze. A reszta, tlum przecietniakow, koslawe chlopy i krosciate baby musza przelamac obrzydzenie i sie podobierac w parki, problem w tym ze kazdy uwaza sie za cos lepszego, i w swym mniemaniu zasluguja na brada pitta/angeline jolie. i stad sie biora problemy, frustracje jak w tym watku.

Gość bo kobiety
'',patrzysz na nie jak na towar.Nie tędy droga'' a niby k***a jak inaczej na was patrzeć skoro większość z was zachowuje się jak towar na sprzedaż :) a cale wasze życie kreci się wokół sprzedaży ciała najlepszemu samcowi trzeba wam włazić w doope (tylko niby czemu ,zamiast traktować jak każdego człowieka albo innego faceta) trzeba dominować w towarzystwie, być pewnym siebie, wygadanym, ekstrawertykiem, mieć kasę, super ciało zbudowane bo inaczej nie spełni się wymagań paniusi, a praktycznie każda paniusia na hasło partnerstwo czy równouprawnienie s*******a zygzakiem bo by musiała cos od siebie dać w życiu, a przecież wy macie pochwę i cycki wiec wam się należy :D

Gość bo kobiety
'',patrzysz na nie jak na towar.Nie tędy droga'' a niby k***a jak inaczej na was patrzeć skoro większość z was zachowuje się jak towar na sprzedaż :) a cale wasze życie kreci się wokół sprzedaży ciała najlepszemu samcowi trzeba wam włazić w doope (tylko niby czemu ,zamiast traktować jak każdego człowieka albo innego faceta) trzeba dominować w towarzystwie, być pewnym siebie, wygadanym, ekstrawertykiem, mieć kasę, super ciało zbudowane bo inaczej nie spełni się wymagań paniusi, a praktycznie każda paniusia na hasło partnerstwo czy równouprawnienie s*******a zygzakiem bo by musiała cos od siebie dać w życiu, a przecież wy macie pochwę i cycki wiec wam się należy :D

Gość gość
takie baby znajdujesz na jakie zaslugujesz, wiec przyjrzyj sie sobie najpierw

Gość gość
mężczyzna przesunie szafę używając mięśni kobieta tez ją przesunie ale nie ma tyle siły więc myśli kombinuje szuka sposobu czyli używa mózgu na tym polega różnica między kobietą a mężczyzną tak nas stworzyła matka-natura

Gość gość
mężczyźni z reguły zarabiają więcej bo mogą wykonywać prace wymagające siły fizycznej kobiety muszą szukać sposobu jak tę kasę wyciągnąć z faceta...

Gość gość
'',patrzysz na nie jak na towar.Nie tędy droga'' a niby k***a jak inaczej na was patrzeć skoro większość z was zachowuje się jak towar na sprzedaż usmiech.gif a cale wasze życie kreci się wokół sprzedaży ciała najlepszemu samcowi trzeba wam włazić w doope (tylko niby czemu ,zamiast traktować jak każdego człowieka albo innego faceta) trzeba dominować w towarzystwie, być pewnym siebie, wygadanym, ekstrawertykiem, mieć kasę, super ciało zbudowane bo inaczej nie spełni się wymagań paniusi, a praktycznie każda paniusia na hasło partnerstwo czy równouprawnienie s*******a zygzakiem bo by musiała cos od siebie dać w życiu, a przecież wy macie pochwę i cycki wiec wam się należy smiech.gif NIe trzeba :P Ja nie wybrałam pewnego siebie w towarzystwie ekstrawertyka z kasą ...Wybrałam dobrego,wesołego,mądrego i z KLASĄ ;) NIE USPRAWIEDLIWIAJ SWOICH NIEPOWODZEŃ ZWALAJĄC WINĘ NA KABIETY.Żal ci d...ściska,że nie jesteś taki?To się zmień.Nie chcesz być taki? To poszukaj cichej myszki,dobrej,dla której będzie ważny twój charakter,mądrość,twoja...hmmm...życzliwość :P,wesołe usposobienie....Brak? To może dlatego jesteś sam?Bo nie masz kasy,nie jesteś samcem alfa i puste laski cię omijają,a te mądre też omijają,bo widzą ,że nic sobą nie reprezentujesz,jesteś tylko naładowany nienawiścią i pogardą:( "11.03.14 gość takie baby znajdujesz na jakie zaslugujesz, wiec przyjrzyj sie sobie najpierw" Święta prawda,widzę,że inni wyciągneli podobne wnioski:)Zastanów się może nad sobą Autorze,bo po tym poście nie przedstawiasz się w najlepszym świetle.Zero refleksji,szukanie winy w innych,zawiść,nienawiść,pogarda...Nieprzyjemny typ z ciebie.Pewnie to widać na co dzień:(

Gość gość
rozbawił mnie pierwszy post :P Zgadzam się z autorem,jeśli kobieta jest ładna,podoba się facetom,i jej jedynym celem jest złapanie bogatego faceta to jej życie jest proste i banalne.;) Ale normalne kobiety muszą tak samo zapier.... starać się jak faceci :P nie ma lekko moi panowie ,więc nie użalajcie sie nad sobą!

Gość bo kobiety
a niby k***a jak inaczej na was patrzeć skoro większość z was zachowuje się jak towar na sprzedaż :) a cale wasze życie kreci się wokół sprzedaży ciała najlepszemu samcowi trzeba wam włazić w doope (tylko niby czemu ,zamiast traktować jak każdego człowieka albo innego faceta) trzeba dominować w towarzystwie, być pewnym siebie, wygadanym, ekstrawertykiem, mieć kasę, super ciało zbudowane bo inaczej nie spełni się wymagań paniusi, a praktycznie każda paniusia na hasło partnerstwo czy równouprawnienie s*******a zygzakiem bo by musiała cos od siebie dać w życiu, a przecież wy macie pochwę i cycki wiec wam się należy

Gość bo kobiety
''mężczyźni z reguły zarabiają więcej bo mogą wykonywać prace wymagające siły fizycznej kobiety muszą szukać sposobu jak tę kasę wyciągnąć z faceta...'' a nie wiesz idiotko ze to prace wymagajcie wyksztalcenia, wiedzy ,umiejętności i ogólnie cech umysłu są najlepiej płatne dlatego faceci są wyżej rozwinięci od kobiet bo facet wysoka pozycje zdobywa rozumem a nie tyłkiem tak jak kobieta nie wiem jaka idotką trzeba być żeby jako argument dużej kasy pisać sile fizyczna nie wiesz ze chirurg zarabia więcej niż fizol taki jak np. budowlaniec czy magazynier

Gość bo kobiety
hgu

Gość gość
Ależ Ty Autorze masz pusto w tej głowie, żeby takie bzdury wypisywać. Kobiety wcale łatwo nie mają, a nawet trudniej w tym świecie opanowanym przez Was. Ale żeby to wiedzieć, trzeba znać trochę realnego życia, a nie jak Ty siedzieć tylko przed komputerem i tworzyć takie bezsensowne "dzieła" jak Twoje.

Gość gość
hjhv

Gość gość
Music byc z Autora i z tego typka ponizej atrakcyjny mezczyzna, skoro jest pelny zawisci wobec kobiet. Nie cieszy sie powodzeniem? A to dziwne, hm, no doprawdy zastanawiajace. Moze powinien zmienic plec?

Gość gość
Gfrt

Gość gość
pszepłaszam ale o czym wogóle mowa? życie ładnych kobiet jest płoste i banalne a brzydkie muszą zapiełdalać całe życie i nic z tego nie mają. także nie ma co generalizować, tszeba myśleć tłochę!!!!

Gość gość
Rrfd

Gość gość
tylko idiota wiąże się z piękną kobietę -taka nie nadaje się n partnerkę (chyba ze dla jakiegoś super samca) o wiele wartościowsze są przeciętne zwykłe kobiety

Gość gość
Tak wartosciowe jak ty?