Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST PROSTE I BANALNE

Polecane posty

Gość zorro nr 2
Skąd taka teza, że kobiety wiążą się z lepszymi od siebie? Własne doświadczenie, jakieś badania socjologiczne czy wróżenie ze szklanej kuli?

Gość 8ykkkkgy
a tu zonk bo pierwszy raz pisze w tym temacie a mylisz mnie nie pierwszy raz

Gość gość 333
bzdura, pisałeś pierwszy pod autorem topiku

Gość gość 333
Chociaż może i nie, za mało literówek i za dużo polskich znaków i trudnych wyrazów jak na ciebie :P

Gość 8ykkkkgy
no widzisz a żeby nie było teraz dawałem cytaty z innego tematu to tez nie masz literówek i trudne słowa

Gość gość 333
Tak, pierwszy raz tu piszesz i zjawiasz się akurat w dzień kiedy cię zdemaskowałam, jasne jasne

Gość 8ykkkkgy
masz na myśli /taka jest prawdaaaaa/ nawet cytuje temat w którym z tobą pisałem

Gość gość 333
tak nie kojarzę postów które cytujesz, ale są całkiem zabawne :D

Gość 8ykkkkgy
''Tak, pierwszy raz tu piszesz i zjawiasz się akurat w dzień kiedy cię zdemaskowałam, jasne jasne'' czasem tu zaglądam nie przeczę piszesz pod różnymi Nickami i już nieraz myliłaś mnie z******te to jest ze ktoś pisze nie po twojej myśli a ty walisz to niego ,,ej ty z Olsztyna,,

Gość 8ykkkkgy
z innego tematu tej szaft78 co się tak oburzyła a sama ciągle podkreśla jaka to ona luksusowy produkt wiec o co jej chodzi? :D

Gość gość 333
Hahah, nie, piszę tak zawsze kiedy kojarzę post z twoimi opiniami (w skrócie: facet kocha, kobieta nie potrafi kochać i tylko wymaga atrakcyjnego samca alfa, facet powinien mieć prawo do zdrady i inne pożal się Boże opinie plus styl pisania, nie pełne zdania linijka pod linijką , brak znaków interpunkcyjnych itd)

Gość gość 333
A, no i najważniejsze - w związkach facet to zawsze ten lepszy, a kobieta podnosi swój status za pomocą tyłka - wiesz , czytałam to różnym ludziom na głos i mieliśmy niezłą bekę, tzn niektórzy byli w szoku i pytali czemu zajmuję się takimi głupotami na forum

Gość 8ykkkkgy
no widzisz -to ktoś myśli tak jak ja a ile byś się nie zapierała to mimo ze od jakiegoś czasu zadziej tu wchodzę to zdążyło mi się widzieć jak mnie z kimś mylisz i to nie raz generalnie dla ciebie tu chyba każdy facet ze zdaniem które ci nie pasuje to ja ,,ten z oln,,

Gość 8ykkkkgy
tylko ci ludzie i tak żyją w tych układach

Gość gość 333
w twojej głowie :)

Gość gość 333
no to powinieneś się cieszyć, masz tu już niezły fejm

Gość gość
Im atrakcyjniejsza kobieta tym droższa a nawet brzydula wymaga księcia z bajki

Gość gość
A co myśleliście, że kobieta ładna, zgrabna, bogata i mądra weźmie sobie bezrobotnego, pryszczatego prawiczka po zawodówce?? Hehe, wreszcie kobiety mają jakieś prawa w naszym kraju, a nie są tłamszone jak kiedyś. Racja, że kobieta woli mieć mężczyznę lepiej zarabiającego i bardziej inteligentnego niż ona sama. A facet? Zwykle wybiera mniej błyskotliwą i z mniejszą kasą. Dlaczego? Bo facet nie chce się czuć gorszy w związku i chce kierować kobietą. Dlatego bogaci faceci wybierają kobiety ładne, ale niezbyt przebojowe.

Gość 8ykkkkgy
bo ty to traktujesz jako moja obrazę kobiet ale czytasz to ludziom którzy i tak żyją w tych układach gdzie kobieta została poderwana przez faceta, on organizowali jej rozrywki życie itd.

Gość 8ykkkkgy
to teraz goście wytłumaczcie to tej pani wyżej :D

Gość gość 333
Ale co ja mam ci wykładać, że nie jest tak jak ci się wydaje? Że znam małżeństwa: prawnik - prawnik, lekarz-prawnik, architekt - informatyk, informatyk - menedżer, lekarz - lekarz, dietetyk - pracownik fizyczny, nauczyciel - lekarz, wykładowca-wykładowca, nauczyciel - wykładowca i wiele wiele innych? I co, nawet jak mi udowodnisz, że w pracującym małżeństwie architektów facet zarabia trochę więcej, to dlatego że kobieta jest głupsza albo bardziej leniwa? :D Nie widzisz absurdów jakie tu wypisujesz?

Gość 8ykkkkgy
poza tym takie układy to norma tylko czemu kobiety takie jak trala wymagają żeby mówić ze jest inaczej :D

Gość gość 333
Bo ty obrażasz kobiety , chociażby pisząc, że ustawiają się tyłkiem w życiu - nie uważasz, że to trochę obraźliwe?

Gość 8ykkkkgy
''facet zarabia trochę więcej, to dlatego że kobieta jest głupsza albo bardziej leniwa? smiech.gif '' głupsza/leniwsza/mniej ambitna/mniej zdolna ale tylko od tego jej faceta niekoniecznie od innych ludzie rozumiesz? znajdzie się tysiące gorszych facetów od danej kobiety ,ale kobieta zawsze zwiąże się z lepszym od siebie i to jest banał życia kobiety-o tym pisze tez autor

Gość 8ykkkkgy
a kasa to tylko jeden z aspektów i wymagań kobiet przypominając litanie: kobieta niewiele musi się starać w życiu i zawsze wiąże się z lepszym od siebie facetem-zawsze czerpie na nim profity i to zawsze facet musi się wykazać a kobieta tylko kreci nosem praktycznie w każdym znanym mi związku kobieta podnosi swój status poziom życia faceta to to co wypracuje poziom życia kobiety to suma tego co wypracuje i zdobędzie tyłkiem dlatego kiedyś mężczyźni mieli więcej praw n. do zdrady bo z natury byli obciążeni większą ilością obowiązków a teraz facet ma wciąż się starać i wykazywać ,a obie płcie maja mieć takie same prawa-chore to jedyne zagrożenie dla kobiety ze będzie kierować się zwierzęcymi instynktami i da sobie zrobić dziecko przez super samca niezdolnego do rodzinnego życia (a taki dla kobiet często zdaje się być podświadomie najatrakcyjniejszy) ale to kobiety problem ze kieruje się jedynie zwierzęcą natura bo jeśli kobieta choć trochę myśli i odrobine poskromi w sobie zwierzę to prowadzi praktycznie beztroskie życie i nigdy nie musi dorosnąć i martwic się o swój byt tak jak facet ,bo nawet jak sama zarobi to zwiąże się z facetem bogatszym od niej który zajmie się nią wyrazie jej porażki (gdzie facet wyrazie nieudacznictwa czy porażki nie może ratować się ciałem tak jak większość kobiet) bo w gruncie rzeczy nie ma czegoś takiego jak kobieca miłość (jeśli już to facet kocha bo zwykle czerpie mniej profitów we związku bardziej się stara i jest atrakcyjniejszy) 2014-03-11 15:53:54 [zgłoś do usunięcia] taka jest prawdaaaaa cytat z innego tematu: Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą

Gość 8ykkkkgy
za dużo zacytowałem miało być tylko: a kasa to tylko jeden z aspektów i wymagań kobiet przypominając litanie: cytat z innego tematu: Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą

Gość gość 333
Hahhaahha, nie rozbawiaj mnie, zarabia mniej, bo albo pracuje w innej firmie, albo dopiero rozkręca własną działalność, albo pracuje krócej, albo ma co się zdarza często pensję niższą z racji bycia kobietą. A ty widzisz tylko $$$$$ ktoś z $$$$$$$ jest lepszy od kogoś z $$$$$ Ja ci wspłóczuję tego świata w twojej głowie, bo to jakiś posrany matrix jest, no przykro mi

Gość gość
"poziom życia faceta to to co wypracuje poziom życia kobiety to suma tego co wypracuje i zdobędzie tyłkiem" wasza sprawa, że nie chcecie liczyć swoich osiągnięć tyłkowych :D

Gość 8ykkkkgy
''Bo ty obrażasz kobiety , chociażby pisząc, że ustawiają się tyłkiem w życiu - nie uważasz, że to trochę obraźliwe?'' nie tylko ja tak pisze ale nie jest tak? kobieta zarabia 3 tys facet 8 tys

Gość gość 333
Problem jest w TOBIE. To moje ostateczne zdanie. Bo widzisz, nie znam w realu żadnego faceta, który by miał w głowie to, co ty.