Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST PROSTE I BANALNE

Polecane posty

Gość gość
uvuu

Gość gość
Gghgg

Gość gość
kobiety maja latwiej, ale tylko w sferze erotyczno - seksualnej.

Gość gość
W seksualnej zdecydowanie nie. Wystarczy spojrzec na sprzeczne komunikaty jakie dostaje dziewczyna: masz sie szanowac i czekac na tego jedynego, nie dotykac sie tam bo to be, seks jest nieczysty, itd a w srodowisku rowiesniczym taka dziewczyna moze byc wysmiewana. Dziewczynki sa uczone laczyc zawsze seks z wielka miloscia i dlatego kiedy jakis chlopak je tylko podnieca, sa przekonane ze to milosc do niego. I wiele wiele innych aspektow. Chlopcy nie sa tak obciazeni kultura, ich seksualnosc jest wyswobodzona.

"W seksualnej zdecydowanie nie. Wystarczy spojrzec na sprzeczne komunikaty jakie dostaje dziewczyna: masz sie szanowac i czekac na tego jedynego, nie dotykac sie tam bo to be, seks jest nieczysty, itd a w srodowisku rowiesniczym taka dziewczyna moze byc wysmiewana." x Nie te czasy. Teraz kobiety są nakłaniane do "szukania siebie" i mogą do woli uprawiać seks bez zobowiązań. Facet bez doświadczeń w srodowisku rówieśniczym będzie wsmiewany, ciąży na facetach presja sukcesu w podbojach seksualnych. 🖐️ x Kobieta może tez bez problemu umówić się na randki, a seks ma na zawołanie

Gość gość
Widzisz, ja się urodziłam w latach 80 i ja i moje koleżanki byłyśmy wychowywane tak jak pisałam, a w środowisku rówieśniczym miało się do wyboru być albo puszczalską d****** albo cnotką niewydymką i sztywaniarą. Do tego wszyscy trąbili "pierwszy seks naprawdę musi być z miłości". Kochająca mądra kobieta nie wyrzuca kogoś z łóżka dlatego, że facet dopiero początkuje.

Gość gość
Seks ma na zawołanie - owszem, jeśli psychicznie nie przeszkadza jej bzykać się z byle kim. A gwarantuję, że kobiet, którym to przeszkadza, jest ogrom. No chyba że ja pochodzę z jakiegoś niereprezentatywnego środowiska upper class, ale raczej nie.

Gość gość
Chłopak ma pod tym względem prosto - wie, że jak mu stoi, to jest podniecony, nie doszukuje się ideologii o miłości, po prostu chce mieć seks i próbuje naciskać na dziewczynę. Nie jest obarczony tymi wszystkimi przekazami o szanowaniu się, itd. a minie jeszcze kilkadziesiąt lat, zanim one zostaną na dobre wyparte z naszej kultury.

Gość gość
Hgghg

Gość gość
"Seks ma na zawołanie - owszem, jeśli psychicznie nie przeszkadza jej bzykać się z byle kim." x Jeśli panna ma kisiel w majtkach na samą myśl o kimś to dla niej to już nie jest byle kto. Może się nim ew. stać później. x "Nie jest obarczony tymi wszystkimi przekazami o szanowaniu się" x A kto ci/wam nakazuje się tak szanować? Do klasztoru się wybierasz? Jak wam się facet podoba to i tak pójdziecie z nim do łóżka i tyle. Szkoda tylko, że definicja szanowania się nie zahacza o wykorzystywanie uczuć innych tak jak to macie nawyk robić. Wiadomo, że faceci-kretyni mają pod tym względem u was łatwiej bo jest coś w kobietach co genetycznie warunkuje u nich pociąg do prymitywów. Dobry pomysł na pracę badawczą.

Gość gość
"Jeśli panna ma kisiel w majtkach na samą myśl o kimś to dla niej to już nie jest byle kto" -> owszem, a to przede wszystkim za sprawą takiego kierunku wychowywania : "Dziewczynki sa uczone laczyc zawsze seks z wielka miloscia i dlatego kiedy jakis chlopak je tylko podnieca, sa przekonane ze to milosc do niego." Zresztą, do kogo ty pijesz? Do mnie? A co ty o mnie wiesz? Wrzucasz mnie do twojego jednego prawdziwego (lol) wyobrażenia jakie masz w swojej głowie o kobietach, please... I jeszcze na pewno uważasz się za mądrzejszego od większości ludzi na tym globie... Tacy mężczyźni po prostu nie są atrakcyjni dla normalnych kobiet. Powiedziałabym: za bystry dla pustej, za durny dla mądrej.

Gość gość
Hhghgh

Gość gość
Fttyggygff

HAHAHAHAH co za debilny temat XD kolejny z serii " kobieta wymaga a facet kocha" życie kobiet jest proste i banalne :D ??? Powiedz to tym wszystkim kobietom , które są chirurgami , kardiologami, adwokatami, notariuszami , inżynierami , wychowują samotnie dzieci i same muszą je utrzymywać itd. Autor to sfrustrowany debil :)

a to ,że kobieta "ma seks na zwołanie" jest wynikiem tego ,że wam się chce zawsze rooochać :) Bo z kim te kobiety uprawiają ten seks na zawołanie ? Czy przypadkiem z nienapalonymi facetami debilny frustracie :D ?

Gość gość
taaa :O

Gość gość
''Powiedz to tym wszystkim kobietom , które są chirurgami , kardiologami, adwokatami, notariuszami , inżynierami '' i wiążą się z facetami lepszymi od siebie więcej zarabiającymi podnoszącymi ich status o tym tu już pisano ze kobieta wiąże się zawsze z lepszym od siebie

Gość gość
,,i wiążą się z facetami lepszymi od siebie więcej zarabiającymi podnoszącymi ich status o tym tu już pisano ze kobieta wiąże się zawsze z lepszym od siebie" - ja tego NIGDY nie doświadczyłam. Widocznie jestem totalnie absolutnie beznadziejna i nie kwalifikuję się nawet jako kobieta.

Gość gość
Olsztyn dalbys juz spokoj bo juz takiego pacana tu z siebie robisz ze szok....

Gość gość
"wychowują samotnie dzieci i same muszą je utrzymywać itd." x Było trzeba się nie szmacić i szkołę skończyć.

Gość gość
No taki madry komentarz ze chyba powaznie go przemysle :-D

Gość gość
"HAHAHAHAH co za debilny temat XD kolejny z serii " kobieta wymaga a facet kocha" życie kobiet jest proste i banalne ??? Powiedz to tym wszystkim kobietom , które są chirurgami , kardiologami, adwokatami, notariuszami , inżynierami , wychowują samotnie dzieci i same muszą je utrzymywać itd. Autor to sfrustrowany debil " Niedorzeczy wtręt. Inteligencja a popędy uwarunkowane naturą to nie to samo. Zresztą można być wykształconym , a niezbyt rozumnym.

Gość gość
"A jakie są te proste wnioski z tekstu autora? Ano takie, że: 1. Autor cierpi na brak samooakceptacji 2. I przez to szuka winy w świecie zewnętrznym 3. Nie potrafi odnaleźć się w nowym pojęciu "męskości" 4. więc obwinia kobiecość" Przecież to absurd, domorosła -psycholog-. Erystyka w czystej postaci, nie zaśmiecaj forum swoimi freudowskimi rewelacjami. Albo jesteś idiotką albo spytnie chcesz wykręcić zmianę tematu.

Gość gość 333
"Niedorzeczy wtręt. Inteligencja a popędy uwarunkowane naturą to nie to samo. Zresztą można być wykształconym , a niezbyt rozumnym." x Niedorzeczny komentarz. Co mają popędy uwarunkowane naturą do stwierdzenia że czyjeś życie jest proste i banalne? Można być oczytanym i inteligentnym, a mimo to bezrozumnym p*****lniętym forumowym trollem.

Gość gość 333
"Przecież to absurd, domorosła -psycholog-. Erystyka w czystej postaci, nie zaśmiecaj forum swoimi freudowskimi rewelacjami. Albo jesteś idiotką albo spytnie chcesz wykręcić zmianę tematu." x Tak się składa, że nie domorosła i z Freudem to za wiele wspólnego nie ma. Proponuję przejrzeć Erystykę Schopenhauera, bo twój powyższy komentarz ani nie obala moich argumentów ani mnie osobiście nie rusza.

Gość gość
hygug

Gość samo zło z olsztyna
traluś nie dopisuj każdej wypowiedzi która ci nie pasuje pod mój adres bo ja tu nie siedzę 24/7 co jak co ale często chyba mnie mylisz z innymi facetami a jak widać inni faceci najwidoczniej maja to samo zdanie co ja ale ty chyba wolisz myśleć ze to ja tylko ten ,,zły,, zauważam pewne rzeczy widać inni ludzie tez maja podobne zdanie co ja ''shaf78 HAHAHAHAH co za debilny temat XD kolejny z serii " kobieta wymaga a facet kocha" życie kobiet jest proste i banalne smiech.gif ??? Autor to sfrustrowany debil usmiech.gif '' ale ty sama wszem i wobec przedstawiasz się jako drogi i luksusowy produkt na sprzedaż z powodu urody i dużych piersi dostępny tylko bogatemu facetowi ''Ale ja nie związałabym się nigdy z facetem , który zarabia mniej niż 15 tysięcy na miesiąc oczko.gif'' praktycznie co chwile piszesz tego typu teksty jaka ty nie jesteś droga i luksusowa dupa :D

Gość samo zło z olsztyna
Takie laski ja są przeznaczone tylko dla bogatych facetów usmiech.gif :D drogie Panie , niech każda wybrzydza ( gruba czy płaska) bo lepiej być samotną niż z biednym , niskim frajerem zarabiającym srednią krajową oczko.gif :D jak ktoś tu pisał najwspanialsze są przeciętne kobiety bo kochają prawdziwie i są partnerkami a nie produktem brrrrr....

Gość 8ykkkkgy
jak jest szczupła i ma cycki to kto zabroni jej wymagać pechowiec.gif ? Też chciałbym dziewczynę , która jest szczupła i ma cycki ale jestem realistą i takie paniusię wiedza ,że mogą sobie pozwolić na facetów z grubszymi portfelami pechowiec.gif Niestety te najładniejsze to też najgorsze szmaty pechowiec.gif

Gość gość 333
lol, i co, to nawet jak to nie ty pisałeś ("gość i wiążą się z facetami lepszymi od siebie więcej zarabiającymi podnoszącymi ich status o tym tu już pisano ze kobieta wiąże się zawsze z lepszym od siebie") To jest to również Twoja opinia, i można cię wywąchać tu z odległości 500 km :D