Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST PROSTE I BANALNE

Polecane posty

Gość gość
to ten facet musiał nieźle nadstawić doopy wyższym sobie prezesom, żeby mieć te 8 tys.

Gość 8ykkkkgy
i nie wiem o co się obrażać skoro wy same do tego dążycie to tak kobieta ustawiacie pupą w życiu ale jeszcze trzeba temu zaprzeczyć bo jebnie focha powiedzieć : ,,tak tak z 2 tys na karku stać cię na duży domek i drogie auto i facet wcale nie organizuje ci życia, nie organizuje ci zabaw i znajomych, nie poderwał cię ,, to dopiero jest chore ja już wole taka szczera szchaft78 niż obłudę

Gość gość 333
Problem jest w TOBIE Bo twoj światopogląd nie jest obiektywny ani trochę Co ty wiesz o byciu kobietą? Przyjrzyj się historii kobiet Same walczyły o prawo do głosowania z zmaskulinizowanym świecie, o prawo do życia na równi z mężczynami, edukację i godne wynagrodzenie, a i tak dalej w wielu godzinach mają z pracą i pensją pod górke A tu przychodzi taki chłopczyna z Olsztyna i rozgłasza nowinę, że życie kobiety to bajka i że faceci są zawsze lepsi? Za kogo ty się uważasz? Halo ?

Gość gość
mi tam żaden facet nie organizuje życia, poprzedniego faceta też ja pierwsza zaczepiłam, nie ma co p*******ć, że świat jest zerojedynkowy

Gość 8ykkkkgy
ale o co chodzi bo inni faceci nie mówią tego na glos ale to samo wiedza k***a trala nie udawaj tępej sorry jak kobieta zarabia 1/5 tego co facet i mieszka u niego ,jeździ jego bryka to podnosi na związku swój status tobie faceci żyjący w tych układam mówili ze to co pisze na forum to głupoty, a co mieli mówić wież mi ze tak myślą inni faceci ,tylko tak jest ,taki jest świat

Gość gość 333
haha, ale co ty wiesz o moich znajomych, no halo, co ty o nich wiesz? :D

Gość obiecuję słowo
Taki jest świat, czyli jak jakiś facet siedzi na utrzymaniu kobiety, to niszczyciel porządku świata :D a znam paru takich rewolucjonistów

Gość gość 333
Tak, to jest społecznie bardziej w normie, że facet zarabia więcej itd, ale to jest wynik całej historii patriarchatu, porzadku ustanowionego przez was własnie, przez mężczyzn setki lat wstecz, plus biologii - bo kobieta rodziła i wychowywała, więc trudno żeby w tym czasie z**********a w fabryce A tu taki chłopczyna z Olsztyna pluje się że kobiety to siła nieczysta? Człowieku, weź się mocno walnij w główkę :D

Gość 8ykkkkgy
''że faceci są zawsze lepsi? Za kogo ty się uważasz? Halo ?'' lepsi w danym związku czego tu nie rozumiesz? tego Ze jak koleżanka mieszka w dużym domku i jest wożona drogim autem to tego nie kupiła za swoje 2 tys? ty sama przykład przytakiwałaś gdy jakaś kobieta pisała ze pogoniła faceta gdy nie miał odwagi jej poderwać i pobiegła do takiego co ja poderwał każdy zaprzeczy ale tak jest i tyle ''Hahhaahha, nie rozbawiaj mnie, zarabia mniej, bo albo pracuje w innej firmie, albo dopiero rozkręca własną działalność, albo pracuje krócej, albo ma co się zdarza często pensję niższą z racji bycia kobietą. '' tak ale to kobiecie zawsze wolno być ta gorsza kobiecie wolno być biedniejsza, nieśmiałą brzydszą, mniej przebojową podwójna moralność bo to facet musi się starać a kobieta tylko może i co ktoś się wyrwie??? powie ze tak nie jest??? ale czy przypadkiem ci ludzie o których pisałaś to nie jest tak ze to facet poderwał kobietę?? zapewnia jej rozrywki? daje dobra (zawsze facet) ,, Problem jest w TOBIE ,, tzn? ''facet zarabia trochę więcej, to dlatego że kobieta jest głupsza albo bardziej leniwa? smiech.gif '' głupsza/leniwsza/mniej ambitna/mniej zdolna ale tylko od tego jej faceta niekoniecznie od innych ludzie rozumiesz? znajdzie się tysiące gorszych facetów od danej kobiety ,ale kobieta zawsze zwiąże się z lepszym od siebie i to jest banał życia kobiety-o tym pisze tez autor

Gość gość
Mówisz, że chłopczyk z Olsztyna? To mogę iść z nim na randkę, bo dla mnie kobiety, to lajtowa sprawa, wypnę d**ę i wezmę jego tysiące :)

Gość gość 333
Ale cofnij się do mojego postu o znajomych i o tym z czego może wynikać mniejsze wynagrodzenie kobiety!!!!!!! Zresztą, nie zaglądam im w portfele - wiem tylko na pewno, że dziewczyna mojego brata zarabia więcej od niego, a moja ciocia więcej od jej męża i co? I z twojej teorii g***o :D

Gość gość
"kobiecie wolno być biedniejsza, nieśmiałą brzydszą, mniej przebojową " o, przepraszam, ale kobiecie nie wolno być brzydszą

Gość gość 333
No, życzę w takim razie miłej randki w Olsztynie i konstruktywnej dyskusji z jakże mądrym młodym człowiekiem :P

Gość 8ykkkkgy
''ale to jest wynik całej historii patriarchatu, porzadku ustanowionego przez was własnie, przez mężczyzn setki lat wstecz'' a nie raczej tego ze kobieta może przebierać ponawiam pytanie czemu nie czytasz takich szczerych wypowiedzi jak szchaft78 co ja wiem o twoich znajomych? a no to ze pewnie to facet zawsze podrywał kobietę i się wykazywał, ze więcej od siebie daje itd. norma

Gość gość
no wiesz, może po randce zapłaci mój czynsz tylko za to, że zamrugam oczkami :) to potwierdziłoby, że życie kobiety jest łatwe

Gość gość 333
To nazywasz wiedzą? To czysta spekulacja ukierunkowana wyłącznie na korzyść twojego zdania :D Ale co ja mam do wypowiedzi innych kobiet? Jestem odpowiedzialna za swoje posty, a nie innych. Myślisz że kobiety to jest jeden zgodny głos? Poza tym gro wypowiedzi tutaj to prowokacje i ironie Idę stąd bo zubażam się przy Tobie intelektualnie.

Gość gość
Ale pieprzysz "faceci chca niezaleznych kobiet, ktore akceptuja rownouprawnienie". Taaa faceci dziela sie na dwa typy, takich ktorzy chca tepej, cytatej idiotki, ktora faceta bedzie uwazala za 7 cud swiata, albo takiej ktora bedzie ich utrzymywala. Ja jestem typem silnej kobiety, nie lubie prosic o pomoc, nie lubie przyznawac sie ze czegos nie umiem i nie jestem delikatna panienka, ktora placze nad zlamanym paznokciem. Jestem typem kobiety, ktora znosi to co musi zniesc bez marudzenia. Nie boje sie ubrudzic rak (w tej chwili sama remontuje sobie mieszkanie), mam dobrze platna prace i jestem po studiach. I co? Faceci spieprzaja gdzie pieprz rosnie, bo ja ni dam sobie wejsc na glowe, ze mna nie wejdziesz w nic po zlosci. Nie przekonasz mnie krzykiem, tylko spokojnymi rozwaznymi argumentami. Nie wymagam zeby facet za mnie placil, ale tez nie zwiaze sie z facetem ktory nie utrzymuje sam siebie. I faceci boja sie takich kobiet jak ja, bo uwielbiaja zadzic i byc lepszym od kobiety, nie lubia silnych kobiet. A wiadomo, ze taka pusta lala tylko wyciaga rece "bo jej sie nalezy"

Gość gość 333
Dokładnie, 19:17, ale widzisz, tu mamy wyjątek z Olsztyna, który bardzo by widocznie życzył sobie, żeby kobiety podrywały nieatrakcyjnych niezaradnych facetów i potem ich utrzymywały :)

Gość gość
ić stont i nie psuj super poglądów autorowi! ;)

Nie jestem drogą dz( iwką) palancie :) Sama mam pieniądze , pozycje i wykształcenie. Skończyłam studia i ciężko pracuje :) Moje życie nie jest banalne i proste bo dużo wkładam wysiłku w to ,żeby żyć na takim poziomie na jakim zyje :) A to ,że mam bogatego faceta to oczywiste , bo jak sama zarabiam dużo to nie wezmę sobie frajera , którego miałabym utrzymywać :)

Gość gość
Gosc 333 no to jego marzenia raczej sie nie spelnia, nie ma nic tak latwo ;)

Gość gość 333
Chłopczyna z Olsztyna przechodzi do historii mioginizmu

Gość 8ykkkkgy
shaft nie oburzaj się potwierdziłaś tylko ze kobieta wiąże się z lepszym i zyskuje na facecie, pomimo własnych sukcesów ''Takie laski ja są przeznaczone tylko dla bogatych facetów usmiech.gif'' ''Ale ja nie związałabym się nigdy z facetem , który zarabia mniej niż 15 tysięcy na miesiąc oczko.gif'' ''Nie jestem drogą dz( iwką) palancie usmiech.gif'' no powiedzmy ''A to ,że mam bogatego faceta to oczywiste , bo jak sama zarabiam dużo to nie wezmę sobie frajera , którego miałabym utrzymywać usmiech.gif '' i potwierdzenie tego co piałem

Gość gość 333
Ale co zyskuje? Skąd wiesz, czy nie mają po prostu osobnych kont, jak wiele małżeństw? I nie rozumiem, czy Twoim zdaniem ludzie powinni się dobierać pod względem jak najbardziej zbliżonych dochodów? Generalnie mężczyźni zarabiają więcej i to ma związek z tym co pisałam - całą historią za nami, no i trudno, żeby wykształcona kobieta z dobrą pozycją dążyła do związku ze słabo zarabiającym facetem, bo ten będzie najprawdopodobniej niewykształcony . A może i głupszy :D Albo po prostu leniwy :D

he a dlaczego twierdzisz ,że mój facet jest lepszy niż ja :D ? Znasz nas ? To ja jestem duszą towarzystwa :) Ja lepiej wyglądam :) A zarobki mamy zbliżone :) Co przesądza o tym ,że jest lepszy ode mnie :) ?

Gość gość 333
shaf78, no jak to co? Jest mężczyzną, więc z automatu jest lepszy :P

i nie wiem skąd ten chory pogląd ,że wymagamy przebojowych facetów :) Mój facet to to tylko by siedział w domu i oglądał filmy i kompletnie mi to nie przeszkadza :) Może autor tematu gustuje w pustych panienkach , które lecą na facetów typu kolesi z Ekipy Warszawy :) więc niech będzie sam sobie winny :)

"potwierdziłaś tylko ze kobieta wiąże się z lepszym i zyskuje na facecie, pomimo własnych sukcesów" ******************************* a facet nie zyskuje ? :D

Gość gość 333
Ja nie wiem czym tu ludzie się karmią, co oglądają, z jakich środowisk pochodzą, jakie mieli dzieciństwo Ale Niech nikt mi nie mówi, że jego widzenie świata nie zależy od tego co ma w głowie, tylko jest w 100% obiektywne... Z tym się nigdy nie zgodzę.