Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intuicyjna

Wyczułam na moim facecie inna kobiete !

Polecane posty

Gość Intuicyjna

Witam Wczoraj mój partner wrócił z podróży , na której był z dwoma kumplami. Była godzina 4.00, zamiast wskoczyc pod prysznic pozlozyl sie do łóża , żeby mnie pocałowac. Był bardzo zadwolony uśmiechniety jak na tą pore nocy. Doznałam szoku gdy oprócz meskich perfum , wyczułam na jego ustach zapach innej obiety , a dokładnie jej c**y! Zeby nie dać się zwariować czy tez mojej wyobrazni natychmiast owachalam jego dlonie jedna mi smierdziala a druga nie. A jego cialo na dole brzucha smierdzialo nią!!! Zrobilam awanture , przestraszyl sie a nastepnie zaczal plakac! Ja sadzicie byl z inna, czy tez tak głupi bylby zeby zapomniec zataic smrod? Bylyscie w podobnej sytuacji?

Gość Nieśmiałka Raz
Hm. Naciskaj na niego, żeby się przyznał, skoro już się rozpłakał to prędzej czy później się przyzna jeśli nie odpuścisz. Faceci mogą nie zwracać takiej uwagi na zapach.

Gość Intuicyjna
Ja nadzwyczajnie jestem mila od wczoraj , wie że robie to ironia!! Ale ten smrod cuje jakbym przed sekunda wachala. Pozniej wachal swoje dlonie , zapytalam po co to robi to dpowiedzial ze chce poczuc co ja takiego wyczulam. Jezeli nie bylby z inna to olaby to a nie doszukiwal sie sladow ktorych nie zakryl... Jestem roztrzesiona :(

Gość Intuicyjna
az zjadam literki :/

Gość Intuicyjna
Staszek spod monopolowego obstawiasz , ze 4/10 mam racji?

Gość Nieśmiałka Raz
Wiesz...myślę, że to zrobił.

Gość Intuicyjna
;/ Może ktos miał podobna sytuacje? Jak sie facet zachowywał ? Wiem , ze forum za mnie nie podejmie slusznej decyzji , ale wslucham sie w podobne zdarzenia.

Gość gość
Mój kochanek, jak wracał ode mnie do domu, specjalnie nie brał prysznica, aby czuć mój zapach wieczorem. Mówił, że go to kręci.

Gość Nieśmiałka Raz
W zasadzie najgorsze jest, że wszyscy zawsze w którąś stronę przesadzamy...albo ufamy za bardzo i bronimy się przed prawdą, albo nie ufamy wcale i wymyślamy "oszustwa" których nie było. Myślę, że to zrobił, gdyby nie zrobił powinien być na Ciebie wściekły, że w ogóle go oskarżasz, pokłócić się z Tobą, że tego nie zrobił i że niesłusznie mu nie ufasz, nie wiem...cokolwiek, a nie wąchać sobie dłonie " Naprawdę pachnę kobietą?".

Gość Intuicyjna
Wsciekl sie jak dotarlo do niego ze wyczulam na nim cos, ale chyba chcial wywolac we mnie poczucie winy.. Kazdy by tak zrobil, gdyby czul zagrozenie

Gość gość
Ja bylam w takiej sytuacji, to bylo wstretne i nie powiem jak to bylo bo wstyd, dzis nawet jak sobie pomysle to miniedobrze bonawet nie umyl sie po niej

Gość gość
Faceci zawsze zwalaja wine na kobiete

Gość gość
wierz swojej intuicji ! ona podpowiada nam najlepiej

Gość gość
Juz znim nie jestem

Gość Nieśmiałka Raz
Zgadzam się jak wyżej. Poza tym, gdyby naprawdę było dobrze, miał by Twoje zaufanie i na nie ewidentnie zasługiwał, ani byś go o coś takiego nie podejrzewała, ani byś w to nie uwierzyła, ani byś nie pytała siebie i nas czy to pewne.

Gość Intuicyjna
Chetnie bym wysluchala, ja Ty sie zorientowalas i w jakiej sytuacji! My nie mamy czego sie wstydzic tylko te łachudry bzykajace brudne laski!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A może był tylko w burdelu ? Wtedy nie ma mowy o zdradzie bo kupił tylko usługę .Bez żadnych uczuć .Jak u fryzjera .Tak więc nie masz się o co martwić .

Gość gość
Ja bym sie raczej smial do rozpuchu, gdybym byl niewinny, na pewno nie wachalbym dloni a po drugie bym przytulil swoja kobete a potem zajal sie nia bo przeceiz nie widzialem jej kilk dni wiec mialbym naturalnie wysoka ochote na seks. ----- Moim meskim zdaniem, jesli wyczulas zapach cipki ot musial to zorbic tego samego dnia zanim przyjechal do Ciebie. Nie rozumiem dlaczego sie rozplakal, nie mam bladego pojecia. Moim zdaniem tez, jakby sie zaczal klocic, ze wymyslasz historia, probowal by zrobic z Ciebie wariatke , ze wymyslasz itd. (Znam te historie ze EX partnerka, robila ze mnie zazdrosnego prymitywa, a puszczala sie z innym). Btw Wy kobiety macie intuicje i jelsi ona Ci mowi , ze cos jest nie tak najprawdopodobniej masz racje.

Gość Intuicyjna
Jeden dzien go nie bylo, a byl z kumplami torzy zdradzaja swoje kobiety !!! On zapewne wyzalil sie im ze nakrylam go , to jeden od razu wydzwania co sie stalo, a drugi ani slowa gdzie normalnie juz by sie pytam o co mi chodzi, nie chce zebym rozdmuchala sprawe do jego partnerki, faceci tak malostkowi!

Gość gość
jego kumple dzwonia do Ciebie o co sie czepiasz??? :/ on sie poskarzyl kumplom ?? ile wy macie lat, jestescie w podstawowce ??

Gość Intuicyjna
Nie, dorose samce boja sie ze przekaze ich zonom i partnerom o moim odkryciu , chca uspic moja czujnosc

Gość gość
nie powinnas sie wtracac w zycie i zwiazki innych. Patrz na sibie, co widzisz, czujesz i slyszysz, i dzialaj tak, zeby Tobie bylo dobrze. Moim zdniame wciaganie osob 3cich do zwiazku nie powinno miec miejsca bo to dziecinada.

Gość Intuicyjna
Nie mam najmniejszego zamiaru , ale wiem o ich kochankach wiec obsrane d**y maja

Gość gość
gdybym takie cos wyczula to natychmiastowe rozstanie :P

Gość gość
niektorzy niedoceniaja co maja. Z dobrobytu sie w d****h przewraca zarowkno kobiet jak i mezczyzn.. Smutne :/

Gość Intuicyjna
Dzisiaj po csalym dniu pracy pachnial niczego nie wyczulam, ale obwinilam go nadaj i nie odpuszcza trzyma sie swojego , ze nic sie nie wydarzylo!!! obwinia mnie , ze obwiniam go!!! powiedzialam ze nie moge z tym smrodem zyc !! Ale on beczy i mowi ze to nie prawda.

Gość gość
a takk teraz mowi ze moe zrobic badanie wariografem

Gość Intuicyjna
Zgadza sie tak mowi

Gość Intuicyjna
Czyli , że co moj wech i intuicja zawodzi?