Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można szarpać i krzyczeć na dziecko np w sklepie

Polecane posty

Chyba ta osoba nade mną pomyliła osoby, bo ja przez cały czas piszę że każde dziecko jest inne, i piszę że nie mam nic przeciwko klapsom, bo do niektórych inaczej się nie da, więc nie wiem o jakie pieprzenie Ci chodzi..

Gość gość
tam tak i czytam i dochodze do wnioski ,zemimo dawania dzieciakom klapsów przez was tez nie mają do rodziców respektu to co wyrabiają wasze dzieci mimo tych klapsów

Gość gość
prosze o rade. nie szarpie mojego dziecka w sklepie ani nie bije.owszem klapsa dostal czasem w domu ale to rzadko.problem jest taki jak dzis w zasranym carfeouurze. strasznie dlugo kasowala wodke kasjerka chyba na 2000 na jakies wesele. moj synek zlapal kinder jajo i je zgniótł.mialam tylko na chleb to odlozylam te jajo i zaplacilam 2 zl za chleb tylko na dworzu strasznie go ochrzanilam i do tej pory jestem na niego zla. i tak jest codziennie na zakupach. gowno wszystko daje.po dobroci po zlosci. synek jest jeden ja nie pracuje we wrzesniu konczy 3 lata. co robic?zakupy to nasza jedyna rozrywna a synek dostaje kociego rozumu w sklepie. i czemu te cholerne slodycze stoja przy kasach. nie bede za to placila jak cos zniszczy, to wina sklepu ze wciskaja dzieciom buble.