Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valentine666

pierwsze zbliżenia intymne, nieprzyjemne swędzenie, pomóżcie

Polecane posty

Witam. Jestem 18 letnią dziewczyną. 4 miesięce temu doszło do mojego pierwszego zbliżenia seksualnego. Później okres mi się spóźniał ( kiedyś w jednym miesiącu wgl go nie miałam) tydzien, ale później wystąpił i był boleśniejszy niż zwykle, choć i tak bardzo ciężko je przechodzę. Od połowy lutego współżyłam ok 3 razy. Oczywiście są to początki, więc mnie bolało i nie widzę w tym nic dziwnego. Tydzien po tym pierwszym ( z trzech ostatnich)pojawiło się ze śluzem troszkę krwi- skojarzyłam to z miesiączką, która mniej więcej powinna wtedy wypaść, lecz pojawiła się ona za tydzien od tego czasu. Ostatni raz współżyłam w ten weekend po okresie zaraz. Pojawiły się jeszcze "po okresowe brudy" w dużej ilości, stosowałam żel do higieny intymnej i szybciutko przeszło. od przedwczoraj bodajże dokucza mi swędzenie przy wejściu i gdzieś wewnątrz, ale trudno mi dokładnie określić wewnętrzne miejsce . raz nie swędzi wcale, drugim tak i to bardzo. Nie wiem co robić. Po co mam iść do apteki, o co zapytać, o jaki lek bez recepty poprosić.( krępujące) Nie ukrywam, ze krępuje mnie także trochę wizyta u ginekologa,nie przepadam.. wolę pójść tam, gdy będę musiała, bo już nie będę miała innego wyjścia. Po za tym zanim się tam dostanę przy moich codziennych zajęciach plus terminie wizyty , to nie wiem co z tego może się zrobić. ah i jeszcze bym zapomniała. czasem mam metaliczny posmak w ustach. pojawia się sporadycznie i pojawiał się już wcześniej ( wiec to nie oznaka ciąży) tylko czego innego może być? Bardzo proszę o jakąś poradę..

Gość gość
Może masz jakąś infekcję, jak się wstydzisz gina to kup sobie tantum rosa i płukaj pochwę przez tydzien. A jak nie przejdzie to do gina.