Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy sondaż krajów!

Polecane posty

Gość gość
ale ja dalej czekam na odpowiedz tereska. Oczywiscie takie z ciebie niziny spoleczne, ze odpowiedziec nie potrafisz tylko p********z glupoty. No coz. Ty niedosc, ze szkarada to na dodatek dno intelektualne. Nie dziwie sie, zes taka agresywna suka :D

Gość gość
*pejsy A i jeszcze maja wąsy, zarośnięte brwi i cienie pod oczami, i zwykle śmierdzą curry i nie gola sie pod płachami.

Gość gość
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja na ulicy widuje mase atrakcyjnych hindusek. Ladne rysy twarzy, sliczne wlosy (nie na polowie twarzy zazdrosnico), sliczne zeby. Polki moga pomarzyc zeby tak wygladac

Gość gość
a co to sa plachy? Hahaha kolejna zazdrosna poleczka :D

Gość gość
Pejsata, w kolorze gowna to jest twoj ptasi mozdzek. Tak bardzo szkoda, ze zadnej egzotycznej kobiety nigdy nie widzialas na oczy, ale gdzie bys miala je widziec skoro nie podrozujesz i nigdy nosa poza Polske nie wystawilas. Aha zapomnialam mozliwe ze jezdzisz do Usraela :D modlisz sie pod sciana placzu pejsata? Wszystkie Brazylijki, Kolumbijki, Hinduski i latynoski sa brzydkie - stwierdzila nasza forumowa pejsata z nosem jak klamka kd zachrystii 🖐️

Gość gość
co sie czepiasz literowki. zazdrosna to ja moge byc co najwzyej o takie brazylijki na przyklad, ale na pewno nie o zadne mi smierdzace curry czarne, wasate hinduski. one juz skore maja w brzydkim kolorze. jedynie ladne moga byc pol-hinduski bo one juz maja ladniejszy kolor, rowny, nie maja takich plam na ciele. widzialysci kiedys hinduskie dlonie? obrzydliwy kolor, jakby byly brudne.

Gość gość
zagladasz kazdej pod "plachy"?? hahaha taki fetysz?? :D:D:D

Gość gość
hinduski naprawdę są brzydkie, nie ma czego im zazdrościć, pracowałam nie raz z hinduskami i każda z nich była brzydka.

Gość gość
Jasne, przestancie byc takimi hipokrytkami. Hinduski brzydkie,Niemki brzydkie, Angielki paskudne tylko Polki piekne. Szkoda tylko, ze to sybiektywna opinia samych Polek. Nie ma kobiet brzydkich, sa tylko zaniedbane. Poza tym to jak wygladamy nie zalezy od nas. Jest masa kobiet na swiecie, przy ktorych uroda Polek jest bardzo watpliwa i na odwrot. Ale oczywiscie dalej sobie wmawiajcie, ze jestescie takie piekne.Szkoda tylko, ze macie puste glowy...

Gość gość
subiektywna

Gość gość
Tak, zaglądam im pod pachy, bo jestem bra fitterka. Stad moja opinia.

Gość tomekromekkk
Jak malo ludzie widzieliscie swiata :-) Smutne to.

Gość gość
widzialysci kiedys hinduskie dlonie? obrzydliwy kolor, jakby byly brudne.----''- Niesamowite! Brudne dlonie :D Dziunia sie naogladala jakies National Geographic Channel i mysli ze Hinduski widziala ;) Jestes pewna, ze ta brudna dlon nie nalezala do jakiejs Polki ktora wymazala sie samoopalaczem i zapomniala doszorowac łapy? :D Dzieci, dzieci, do takiej Aishwarya czy Priyanki Chopry to mozecie sie schowac pasztety 🖐️ Wy jestescie sztuczne, musicie sie na sile opalac, przedluzac rzesy, doczepiac wlosy albo je tlenic, zeby sie podobac. Hinduski sa piekne naturalnie, bez makijazu. Wy bez makijazu wygladacie jak zombie 😴

Gość gość
hinduski ładne? pierwsze słysze, te co mijam na ulicy nie są zbyt atrakcyjne...

"Zazdroscicia Azjatyckiej ze wsrod tak glupiego narodu wlasnie ja wybral ten jeden najmadrzejszy , trafilo sie dziweczynie jak slepej kurce ziarnko a wy zazdroscicie" X Nie jeden najmadrzejszy, a po prostu porzadny I wyksztalcony facet. Moj maz sie ksztalcil za granica, zdobyl doktorat, praktyki odbywal w US I owszem, jest swietnie wyksztalcony tak jak i niejeden Filipinczyk, co nie zmienia faktu, ze tak ogolnie mowiac, najwiekszych idiotow, a raczej idiotki, spotkalam na Filipinach. Byc moze to raczej kwestia slabego nacisku na nauke w tym kraju. Wiekszosc tych kobiet, ktore rozumem nie grzesza sa po studiach. Np.aptekarki. W Polsce idac do apteki oczekuje, ze aptekarka doradzi mi w sprawie jakiegos leku. Przeciez nie zawsze musze isc do lekarza. Ale tutaj aptekarki nie maja zielonego pojecia o niczym. Skladniki chemiczne to dla nich nieznany temat, slabo mowia po angielsku, nie potrafia przeliterowac prostych wyrazow, prosta z pozoru czynnosc urasta w ich oczach do rangi niemozliwej do wykonania. Nie ma tu dobrych fachowcow w swej dziedzinie. Nie ma dobrych filipinskich lekarzy. Owszem, sa mili, usmiechnieci, towarzyscy. Ale po prostu nie sa inteligentni. Nie sa bystrzy a i j.angielski lekarzy tez nie jest na wysokim poziomie, mimo iz angielski to drugi urzedowy jezyk. My z mezem mamy rodzinnego lekarza ze Stanow, ktory tu mieszka w Manili. W przeciwnym wypadku chyba wolalabym leciec do Singapuru na badania. Kazdy Polak mieszkajacy na Filipinach ma to samo zdanie co ja. Mam tu pelno znajomych z Polski, ktorzy rowniez maja wlasne biznesy, wieksze lub mniejsze i wedlug prawa, musza zatrudnic Filipinczykow. Kazdy mowi to samo : Ze sa mili, ale trzeba jedna rzecz wytlumaczyc tak z 10 razy zanim zrozumieja ale zanim to zrobia to minie caly dzien. Jak otwieralam moja kawiarnie i kupilam kase fiskalna, to moje pracownice uczyly sie jakze banalnej obslugi prawie miesiac. Filipinki ogolnie sa troche powolne w mysleniu, no ale coz zrobic ;)

Gość gość
Bylem w Iranie i musze przyznac ze te kobiety naprawde sa piekne. Najbardziej nie lubie u-kraincow sztuczny twor a nie narod, ktory nie piwinien istniec.

Gość 0 Terenia 0
Nie tylko Filipińczycy są powolni w myśleniu, to domena wszystkich ciapatych, o Murzynach nie wspominając 😴

Gość gość
'Niesamowite! Brudne dlonie smiech.gif Dziunia sie naogladala jakies National Geographic Channel i mysli ze Hinduski widziala' ...... Ty masz mnie za glupia? Wiem jak wygladaja Hinduski. Maja brzydki odcien skory, a jak tobie podobaja sie te ich odcienie szarosci to ja tego nie kwestionuje.

Gość gość
o tak tez slyszalam ze Iranki sa sliczne, zwlaszcza te bez hijabow. Ale bardzo mocno sie maluja i czesto ubieraja sie zbyt wyzywajaco, przez to wygladaja troche tanio. Slyszalam tez ze Albanki sa bardzo ladne.

Gość gość
iranki nie mogą się ubierać zbyt wyzywająco bo by mężczyźni z ich rodzin je zaj//ebali gołymi rękami. w świecie muzułmańskim kobieta to mniej niż zero.

Gość gość
Ta jasne ty chyba na oczy Iranek nie widziales ;) nie wszystkie Iranki nosza hijaby.guzik wiesz to sie nie wypowiadaj.🖐️

Gość gość
nie piszę że wszystkie noszą hijaby, ale iranki są pozakrywane, luźne tuniki do tego spodnie, żadnych dekoltów i spódniczek, dzielą je lata świetlne do europejek.

Gość Jakie to smieszne co piszecie
nosa nie wychylilyscie spoza bidy angielskiej.

Gość gość
po co mamy tam do nich jezdzic jak ich jest pelno w uk.

Gość gość
Jesteście podłe. Jestem w połowie hinduską, ponieważ mój tata jest Hindusem a mama Polką i nie podobała mi się zbyt moja uroda więc w internecie próbowałam poszukać opinii na temat hinduskich kobiet by mnie to troche pocieszylo. I co widze? Dorosłe kobiety zachowują sie jeszcze jak podstawowka. Która normalna dojrzała kobieta obraża innych? Hinduski nie są brzydki, one są ładne często na ulicy ludzie mi mówią że mam piękna urodę. Pewnie nigdy za przeproszeniem łba nie wystawiłyście (niektóre) za Polskę.

Najlepszy kraj do życia to ... Najgorszy kraj do życia to ... - Pakistan, ale wszystkie inne z ciapatymi i czarnuchami tez sa masakryczne. Najsympatyczniejszy naród to ... - Irlandia Najniesympatyczniejszy naród to... - czarnuchy fuj Najbrzydsi mężczyźni są w ... - Nigerii? :D Najbrzydsze kobiety są w... - Wielkiej Brytanii? Najprzystojniejsi mężczyźni są w ... - Wielkiej Brytanii Najpiękniejsze kobiety są w ... - nie wiem Najbardziej arogancki naród to.... - USA Najbardziej ponury naród to... - Polska Najgłupszy naród to ... - czarnuchy i ciapaki oczywiscie

Terenia przeczytalam twoje posty i podpisuje sie pod nimi!!! Fajnie, ze tez uwazasz, ze najsympatyczniejszym krajem jest Irlandia 🖐️

Gość gość
Najlepszy kraj do życia to Finlandia pasuje, ale mysle ze Szwecja bardziej by Najgorszy kraj do życia to (nie bylam) Najsympatyczniejszy naród to Angolki! Najniesympatyczniejszy naród to.Szwaby Najbrzydsi mężczyźni są w Pl, Anglia (ale sympatyczni za to), poludniowcy Najbrzydsze kobiety są w PL, poludnie europy Najprzystojniejsi mężczyźni są w Szwecji, Norwegii, Niemczech (Szwaby sa przystonji), Finlandii (ale tylko celebryci, zdarzaj sie i na ulicach tez) Najpiękniejsze kobiety są w Szwecji, Norwegii, Finlandii (ale tylko celebrytki, zdarzaj sie i na ulicach tez) Najbardziej arogancki naród to Szwaby, Zabojady Najbardziej ponury naród to Polacy! Najgłupszy naród to kazdy po trochu

Gość gość
terenia -nie szlej znamy twoj belkot

Gość gość
Modliszka jak zwykle nie ma nic do powiedzenia na temat zadnych krajow. Ona krajem nazywa "murzynowo i ciapatowo". Jej wszystkie wypociny dotycza tylko murzynow i ciapakow. Widze ze powoli przeradza sie to w obsesję :D Modliszka, lecz sie dziecko nim bedzie za pozno. Aha, edukacja sie przydaje w zyciu. Nie zapomnij o tym zanim zrobisz sobie brzuch i przyjmiesz sie na zmywak ;)