Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnadebilka

boję się iść do jakiejkolwiek pracy oszukuję wszystkich naookoło nie wiem co

Polecane posty

Gość dziwnadebilka

nie wiem co zrobić jakiś czas mi odbiło jakoś w czasie matury co było dobre kilka lat temu i zaczęłam się strasznie bać egzaminów, spotkań różnego rodzaju, czy w sprawie pracy. jakiś czas zamieszkałam z chłopakiem i miałam sporo oszczędności z ostatniej pracy jaką udało mi się znaleźć, ale teraz one się kończą. od 4 miesięcy albo i więcej oszukuję wszystkich naokoło, że szukam pracy, moją rodzinę, jego rodzinę, jego, jego przyjaciół, moich przyjaciół, kilka osób nawet zaproponowało mi różne pracę, że mogą spróbować polecić czy coś, a ja super ale mam coś na oku co się może udać, że doceniam ich propozycje ale nie itp.itd. już nie wiem co mówić ludziom, pieniądze się powoli kończą, wiem że chłopak mi pomoże przez trochę czasu ale wiadomo to nie będzie mile widziane prze otoczenie, które i tak już coś podejrzewa. codziennie wymyślam historie, że wysyłam CV, chodzę po mieście i patrzę czy nie ma ogłoszęń wywieszonych itp. to jakieś zaklęte koło. chłopak ostatnio zaczął narzekać, że na nic nie możemy sobie pozwolić, coraz częściej mi musi dokładać i wszyscy myślą że cały czas mnie utrzymuje, ja wiem że to nieprawda bo miałam bardzo dużo oszczędności i dopeiroteraz się końćzą ale już nie chcę się wszystkim tłumaczyć bo wychodzi coraz gorzej i gorzej... wstydzę się iść do psychologa bardzo wstydzę się siebie i tego że oszukuję nie wiem jak z tego wyjść

Gość dziwnadebilka
up up