Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolka333

Przez niego nie moge ulozyc sobie zycia...

Polecane posty

Gość tolka333

Zawsze o nim marzyłam, już jak chodziłam do podstawówki czy gimnazjum - mieszkamy blisko siebie - znałam go tylko z widzenia. W połowie LO poznała nas ze sobą koleżanka i byłoby ok gdyby wówczas nie miał dziewczyny. Dałam sobie spokój. Po połowie roku rozstali się po 3 latach związku, zdobył do mnie numer i zaczęło się bardziej poważnie. Pisał do mnie, zapraszał na kawę, nie zgadzałam się, potem milczał i okazywało się że kogoś ma. To taki typowy babiarz. Zrywali i znowu "wracał" do mnie. W takiego kotka i myszkę bawiliśmy się prawie 3 lata. Zaczęło mi zależeć. Los chciał, że pewnej nocy wylądowałam u niego i dwojgiem znajomych na tzw. "popijawie". Porozmawialiśmy wtedy szczerze, byłam wstawiona więc powiedziałam mu, że mi zależy, ale nie chcę z nim być. Spędziliśmy ze sobą noc. Po tamtym czasie dużo smsowaliśmy. Ja jednak nie chciałam niczego dalej - tak mi się wydawało. Po 2 miesiącach był już z kimś, od tamtego czasu minął rok i wciąż są razem. Parę razy od tamtej pory się odzywał, 2 razy pijany dzwonił z pytaniem kiedy się zobaczymy. Wczoraj po prawie 3 miesiącach ciszy odezwał się. Chciał się ze mną zobaczyć, powiedziałam mu że nie spotykam się z facetami którzy kogoś mają. Cóż, zakochałam się. Nie chciałam, ale się zakochałam. Spotykałam się z wieloma facetami by zapomnieć. Kilka miesięcy temu poznałam super faceta i myślałam że może coś z tego będzie. Jednak nie...i jeszcze jego wczorajszy sms. Utrudnia mi zapominanie, nie wiem o co mu chodzi, gdyby mu zależało to chyba by coś zrobił?

Już to ma we krwi tylko płakać bedziesz przez niego.Daj sobie spokój dziewczyno z nim.

Gość tolka333
N_I_E - chciałam. Naprawdę. Myślisz, że czemu spotykałam się z innymi? Sądziłam, że ktoś mnie w końcu tak zauroczy, że przestanę mieć go w głowie. A on tak po prostu odzywa się po miesiącach milczenia.