Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny od kiedy spacerowka? syn ma 4m

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Jak juz pewnie siedzi. Chyba ze nie miesci sie do gondoli to mozna w spacerowce ale rozlozonej na plasko.

Gość gość
nam się zepsuła gondola-mąż zepsuł konkretnie :D -i przełożyłam do spacerówki to było jak synek miał 3 mce, ale że wózek wielofunkcyjny był ciężki to kupiłam sobie spacerówkę ritmo która jest rozkładana na płasko gdy miał 6 mcy coraz więcej łaziłam góra dół a wózka zostawić nie mogłam (patologia w klatce :/ )

Gość gość
Przeszlismy na spacerowke wlasnie w 4 miesiacu. Synek mial refluks wiec nawet na plasko w niej nie lezal,tylko na pollezaco. To tez dozwolona pozycja a czasami nawet wskazana. Byly upaly,z gondoli wyrosl(tak,nozki mu sie nie miescily i wzdluz jak sie wyciagal i jak ukladal w pozycji zabki to nawet nie mial mozliwosci ich swobodnego rozlozenia. W 3 miesiacu nosil ubranka na 74, a gondola miala 78 cm wiec co tu oczekiwac;) dziecko zyje i ma sie bardzo dobrze,nie ucierpialo,ze przez 9 miesiecy nie jezdzilo w gondoli:p(dopiero wtedy usiadl)

Gość gość
mój synek jest ze stycznia,i w maju już jeździł w spacerówce na płasko ;)

zależy od tego czy spacerówka rozkłada się zupełnie na płasko, ogólne spacerówka od momentu kiedy dziecko siedzi samodzielnie

Gość Justann
Myśmy przeszli około 7 miesiąca, ale dlatego, że była zima i w gondoli jednak jest cieplej. Do tego córka lubiła spać na spacerach, więc tym bardziej pozycja leżąca była ok. Mieściła się tak długo, bo mamy gondolę dużą, w innej nie dałoby rady.

Gość gość
moja corka ma przawie 5 miesiecy.Mamy wozek z ktorego mozna zrobic spacerowke.Narazie jess jako gondola ale z podnoszonym oparciem czyli na pollezaco a jak idzie spac na spacerze to ja rozkladam.Najlepsze sa takie wozki.Zloze go w spacerowke jak juz samodzielnie bedzie siedzial bez problemow.

od 5 miesiąca, leżeć już nie chciała :) na początku w spacerówce więcej na półeżąco