Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dać jej do zrozumienia

Polecane posty

Gość gość
co jest z tymi snami, też jakiś czas temu też przyśnił mi się facet z pracy, oczywiście siedzieliśmy na ławce on był bardzo smutny , objął mnie ramieniem chciał coś powiedzieć i się obudziłam, ten wątek przeczytałam przypadkiem ,aż mnie to rozbawiło,że jest takie podobieństwo z tym snem ,ale to tylko przypadek, pozdrawiam

Gość gość
skoro widujecie się w pracy to co za problem wyjść razem , odprowadził byś ją kawałek i miał okazję żeby porozmawiać z nią sam na sam.

Gość gość
i co tam autorze dalej boczysz się na swoją pannę

Gość gość
Poczekam az mi powiesz wkocu te jedno słowo(wiesz jakie). I czekam też na uśmiech. Bo patrzenie nic nie znaczy. Raz patrzy, raz ignoruje...i co ja mam myśleć. Nie będę robił z siebie poraz enty błazna odzywając się pierwszy. Jestem cierpliwy ale jak masz dalej tek cicho siedzieć to inna cie uprzedzi.

Gość gość
czy te słowa wyżej skierowane są do konkretnej osoby na tym topiku? ale tak bez ściemy myśle że szczerość w tym momencie rozwiąże wszystkie problemy

Gość gość
No przecież ona tu wchodzi codziennie Świat jest taki mały

Gość gość
:) :) :)O jaja se robicie

Gość gość
ona czyli kto? no odwagi

Gość gość
a mnie się wydaje, że ona jest zajęta a autor ubzdurał sobie, że jest wolna. Tym bardziej, że znajomość jest tylko z widzenia. Pewnie się spotykają w sklepie, pracy albo na przystanku przez 3 minuty, raz po raz:P

Gość gość
Ona u mnie sprząta

Gość gość
Wszystko się wydało;-) tak wchodzę tu codziennie.

Gość gość
a jak sobie to wyobrażasz? w chwili gdy obok przemykasz mam zauważyć że przyszedłeś, patrzeć ci głęboko w oczy, uśmiechać się do ciebie i jednocześnie wykonywać i być skupiona na swojej pracy? dla mnie to niewykonalne Musisz mi jakoś pomóc

Gość gość
nie wierze, gdyby się znali to działo by się coś tutaj, a tu cisza

Gość ja juz mam córeczkę
mnie się wydaje, że to prowo

Gość gość
Taka jest prawda.... :) wiem że ona tu jest, dlaczego ten temat ma już miesiąc a dalej jest na czasie ?? to logiczne bo ja chce żeby był zamknięty ale ona chce z tego tematu czerpać więcej informacji, jak już ktoś napisał..."autor jest tajemniczy" - nie bez powodu, tak bżmi cienta riposta

Gość gość
moje sny się sprawdzają, miałem ich więcej, nie trzeba chodzić do wróżki dziekuje nie wiem czy dowidzenia może odezwe się za miesiąc

Gość wiem dlaczego temat
wiem dlaczego temat jest na czasie, ponieważ wiele kobiet może się w nim wpasować. Ja również mam podobną sytuację, tylko nie znamy swoich imion, widzimy się rzadko, ale zawsze jest napięcie:)

Gość gość
autorze nie bądź śmieszny. takich historii tutaj setki.

Gość twoja ona
w co ty pogrywasz? cięta riposta? po ile my mamy lat? wiesz powiem ci jedno PRZESTAJE MNIE TO BAWIĆ owszem chcę, jestem zainteresowana, ale nie za wszelką cenę, ważne jest dla mnie to aby czerpać z tego radość, cieszyć się tym, więc "podkładam" ci się na tym topiku a ty co? wylewasz swoje żale, mścisz się. gdzie ty tu widzisz radość dla mnie? w ten sposób chcesz mnie zachęcić? zastanów się czy aby nie zmierzasz w przeciwnym kierunku wiesz że twój czas się kończy, nie zamierzam tego ciągnąc w nieskończoność, to zaczyna mnie boleć i albo pójdziemy do przodu albo zakończmy to nie pisze tego aby ci dokopać, aby cię to bolało, chcę tylko abyś to przemyślał i żeby wszystko dobrze się skończyło liczę na ciebie, nie zawiedz mnie dam ci nawet tego pierwszego buziaka na zachętę CMOK :) więcej dostaniesz już w realu :)

Gość gość
Najwyższa pora by autor podał jakieś szczegóły, o których tylko ta dziewczyna może wiedzieć, a nie połowa kafeterian. Z tematem rzeczywiście może się utożsamiać mnóstwo osób.

Gość gość
tak tak tak dawaj autorze. Jeśli to ta twoja panna to nie spieprz tego. Zrobiła ten krok w twoją stronę. Masz wszystko podane na tacy. Jesteśmy świadkami że tym razem to nie ona nawaliła. Tylko błagam nie przechodżcie na priva jeśli to wy. wierna kibicka

Gość gość
Ja sobie tak wyobrażam autora:) szczuły, wysoki, ogólnie good looking, bardzo urodziwy, zwracający uwagę kobiet.

Gość gość
samochwała :) ale zgadza się a panna jak wygląda?

Gość gość
niech pomyślę.... jak sobie ją wyobrażam? szczupła, wręcz filigranowa, opalona blondynka

Gość gość
blondynka????? od dawna?

Gość gość
To gdzie idziemy jutro na kawe?

Gość gość
Kochany, to już zapomniałeś jak wyglądam???:-D

Gość gość
o jakiego nagle rozpędu nabrałeś :) podoba mi się to jeszcze któreś imię tak dla pewności

Gość gość
o to dopiero rozpęd. dziewucho szukaj innego bo od niego imienia się nie doczekasz.

Gość szaman bez jąder
upła, wręcz filigranowa, opalona blondynka 16.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość blondynka????? od dawna? 16.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To gdzie idziemy jutro na kawe? 16.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kochany, to już zapomniałeś jak wyglądam???smiech.gif 16.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość o jakiego nagle rozpędu nabrałeś usmiech.gif podoba mi się to jeszcze któreś imię tak dla pewności 16.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość o to dopiero rozpęd. dziewucho szukaj innego bo od niego imienia si