Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_am

Jak zaakceptować swój wygląd?

Polecane posty

Gość gość
No, no, fajne takie kumpele dwie by były :) I jeszcze facet wysoki do towarzystwa hehe :D

Gość gość
No, no, fajne takie kumpele dwie by były :) I jeszcze facet wysoki do towarzystwa hehe :D

Gość gość
raczej będą w szoku że ja jestem taka wielka bez szpili :) a podryw mój będzie wyglądał tak : jestem ciekawy jak to jest mieć w łóżku taką wysoką może ją przelece czyli potraktowanie jak ciekawostka geograficzna przez specyficzny typ kolekcjonerów- koneserów ale ta druga w kontraście ze mną wyda się zawszę maluśka wiec dobry tric blodi znajdź sobie wyższą koleżankę jak z nią będziesz chodzić na zakupy lub coś to będziesz się fajnie czuła

Gość gość
raczej będą w szoku że ja jestem taka wielka bez szpili :) a podryw mój będzie wyglądał tak : jestem ciekawy jak to jest mieć w łóżku taką wysoką może ją przelece czyli potraktowanie jak ciekawostka geograficzna przez specyficzny typ kolekcjonerów- koneserów ale ta druga w kontraście ze mną wyda się zawszę maluśka wiec dobry tric blodi znajdź sobie wyższą koleżankę jak z nią będziesz chodzić na zakupy lub coś to będziesz się fajnie czuła

Gość gość
No właśnie o to w tym chodzi, odpowiednie towarzystwo i nikt Wam wtedy nie podskoczy i nie będzie komentował :)

Gość gość
sorry nie miało być dwa razy i jeszczę do tych dwóch koleżanek dorzucić facetów 200 i 155 nie ma faceta który by się nie obejrzał ba człowieka nawet :)

Gość wysokablondi
Powiem Ci, ze przez ten powiedzmy problem z wzrostem czuje, ze jestes zamknieta obojetna i zniechecona do wszelkich kontaktow oczywiscie tych blizszych. Nie powinno tak byc bo kobieta staje sie wtedy zgorzkniala

Gość gość
No tego 155 to może niekoniecznie hyhy ;)

Gość gość
tak i ustawcie się w czwórkę koniecznie od najmniejszego do największego albo ogarnijcie dwóch typów bardzo bardzo niskich to też może śmiesznie wyglądać

Gość gość
Zgadzam się z blondi :P

Gość gość
szczerzę jakbyś mnie znała blondi to byś nie powiedziała że siedzę na głupim forum i wylewam jakieś żalę ja się nie zamykam na facetów po prostu oni się mną nie interesują mam swoję życię, chodzę na jakieś imprezy itd nie rzucam wszystkiego byle by znaleść faceta śmieszą mnię laski dla których facet to jedyna życiowa ambicja tak czytając ten post ja myśle blondi że ty się zbytnio zatracasz w relacji w życiu bym nie zaczeła palić itd dla faceta lub coś podobnego może ty się zatracasz w relacji, gubisz siebie i dlatego boisz się wejść w inny związek i wymyślasz sobie problemy ?

Gość gość
Dobranoc dziewczyny, myślcie pozytywnie, jesteście piękne :)

Gość gość
Gość - zainteresuje się Tobą jeszcze niejeden :) Mówie jako facet, ja np nie przekreśliłbym dziewczyny z takim wzrostem Lece dobranoc Wam :)

Gość gość
tak koleś a ty wygrasz jutro w totka bajery dziewczynom wciskasz blondi twój wzrost jest spoko ale nie dużo wiecej laska 187 cm to jakiś babochłop jak grodzka

Gość gość
racja ja nigdy nie zwróciłem uwagi na to że dziewczyna ma zniszczonę włosy wy to sobie wkręcacie niektóre włosy są cieńsze puszystę ale nie zniszczone normalne wzrost w okolicach 190 cm u kobiety to jest już duży problem

Gość wysokablondi
Nie nie FACET to nie to cos na czym najbardziej mi zalezy. Nie wiaze kazdego dnia z mysla, ze musze wygladac idealnie bo moze akurat spotkam TEGO KOGOS. Czy wymyslam problemy? Przychodzi taki moment, dzien gdy takie rzeczy wchodza Ci na glowe i Cie zwyczajnie zatruwaja

Gość gość
Miałem iśc spać no ale.. :) To nie jest taki duży problem - wysoki facet + wysoka kobieta, nie trzeba sie schylać żeby się pocalować :D Wyglądać idealnie najlepiej jest codziennie :) Nigdy nie wiesz co przyniesie nowy dzień... Nie ma co za dużo o tym myśleć i niepotrzebnie się zatruwać, wykorzystuj w sobie to co masz dobrego, a to co jest wg Ciebie złe odstaw na bok, albo mysl nad tym jak to poprawić

Gość gość
mam noraalne życie dlatego w piątek o 1 w nocy siedzę na cafe :)

Gość gość
No właśnie, piątek, można sobie na to pozwolić ;)

Gość wysokablondi
Ide zajac sie moim kotkiem bo mi sie tu łasi. Zatesknil chyba w koncu :P

Gość gość
A mój już śpi 2 godziny na kanapie ;)

Gość wysokablondi
Ale nieciekawy dzien :O

ten argument o facetach jest genialny...wszystko co robimy to pod nich...:P

Gość wysokablondi
Ale nieciekawy dzien :O

Gość gość
Ktory? :D

Gość wysokablondi
Teraz zaczal sie u mnie bardzo ciekawe :P A jak wam mija sobota?

Gość wysokablondi
Az gubie literki :)