Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_am

Jak zaakceptować swój wygląd?

Polecane posty

Gość gość
słuchaj kochana to zacznij działać kup sobie tormentiol świeże blizny ci załagodzi i czerwone plamy znikną, dbaj o zeby i swieży oddech, makijaż to podstawa w twoim przypadku może cuda zdziałać kosmetyki nie są aż tak drobie napisz jakie masz włosy?długie kolor? chciałabym ci pomóc

Gość i_am
Wielkie zęby mnie się bardzo podobają. Usłyszałaś świetny komplement więc się nim ciesz :) Komuś się bardzo podobasz.

Gość i_am
no i oczywiście ktoś musi popsuć wątek bo inaczej by nie bylo.

Gość wysokablondi
Z tego wszystkiego poszlam z psem na spacer :) Kurcze kobietki trzeba dzialac i nie popadac w skajnosc. Najgorsze jedt wlasnie to gdy mowimy sobie ze po co o siebie dbac skoro i tak bedziemy przecietne :O A pfff te piekne tez od czegos zaczynaly tylko sie nie przyznaja :P

Gość gość
Jesteś piękna tylko musisz w sobie te piękno obudzić :) A kiedyś będzie z Ciebie wręcz ideał - zobaczysz :)

Gość i_am
Do gościa - "Jesteś piękna tylko musisz w sobie te piękno obudzić A kiedyś będzie z Ciebie wręcz ideał - zobaczysz " Co masz dokładnie na mysli? Jestem ciekawa. Szukam jakichkolwiek wskazówek. Do wysokablondi- fajnie że masz psa, tez mi się marzy. Ja uważam że sa kobiety piekne same z siebie, nawet kilka znam. A tak jak pisalam na początku - mam nawet mala obsesje na jej punkcie. Bo nigdy nie bede wygladac jak ona, nie dogonie jej. Al zgadzam sie ze trzeba działać i chce cos zrobić dla siebie , choc tak jak piszesz generalnie mam podejscie, po co ,skoro i tak będe co najwyżej przeciętna.

Gość wysokablondi
Kotka tez posiadam :) Te mysli sa okrutne. Przez nie traci sie cala determinacje, ale jak od pewnego czasu zaczelam dbac o siebie to czesciej slysze komplemeny dzieki ktorym mniej mysle o swoich niedoskonalosciach. Co zmienilam dokladnie? Depilacja wiadomo ;p odzywki nafty do wlosow farbowalam wlosy w grudniu przed Swietami wiec jest dobrze, nienawidze malowac paznokci ale staram sie to zmienic. Aktualnie schodzi mi lakier :O witaminki lykam dzieki ktorym nie mam juz tych skorek na ustach. Rzesy farbuje henna bo bez makijazu wygladam jak dziewczynka ;) Balsam po kazdej kapieli. Solarium ale rzadko oczywiscie. Najgorszym moim nalogiem sa chipsy :O

Gość gość
Chipsy są niezdrowe i tuczą :|

Gość wysokablondi
Wiem walcze z tym :classic_cool:

Gość gość
Za te 3,4 paczki chipsów możesz ugotować coś dobrego i zdrowszego :) Na początek zrób sobie takie postanowienie :)

Gość i_am
Wysokablondi. Powiem Ci , że masz rację, te myśli to udręka. Gdybym akceptowala, lubila swoj wyglad( nawet będąc brzydką) to inny komfort zycia. Tez probuje działac, nawet dzialam. Ćwiczę, stosuje olejek rycynowy na brwi i rzesy, balsamy, paznokcie czasem umaluję :)

Gość gość
i-am Bo podstawa to wiara w siebie i polubienie siebie. A dbanie i staranie się o jak najlepszy wygląd swoją drogą - obie rzeczy tak samo ważne :)

Gość wysokablondi
Fxxrgbgruhgt

Gość wysokablondi
Kafeteria wariuje to co nie jest pamem uznawane jest za spam :O

Gość gość
No niestety, tak samo jest z tą cenzurą hehe ;)

Gość gość
a ja teoretycznie jestem ładna i mam powodzenie. teoretycznie. bo jak się przyjrzeć, to mam wory pod oczami, krzywe zęby, dziurkę w policzku po włókniaku z dzieciństwa, którą widać w każdym oświetleniu, tłusty brzuch, jakbym była w 9 miesiącu ciąży z pięcioraczkami, włosy długie, ale pernamentnie przesuszone, wciąż łamiące się paznokcie, cellulit na tyłku, blizny na całym ciele (szalałam jako dziecko :D), a cycki... nie dość, że małe, to jeszcze nierówne. a to jeszcze nie wszystko, więc to chyba dobre porównanie kobiecego JA przedstawionego w krzywym zwierciadle własnych kompleksów a rzeczywistości.

Gość gość
Ja mam wadę zgryzu, brodawkę na czole, lejek w mostku i troszeczkę nierówny nos. Też miałem kompleksy z tego powodu i nie miałem powodzenia, przestałem dbać o siebie. Ale zmieniłem nastawienie na pozytywne, zyskałem pewność siebie i zacząłem dbać o wygląd z powrotem ;) Może jeszcze nie mam jakiegoś super powodzenia ale o niebo lepsze niż kiedyś ;) dziewczyny, nie narzekajcie, skoro teoretycznie jesteście OK to nie ma powodów do kompleksów :D trzeba dbać o siebie cały czas No i oczywiście sport też jest ważny

Gość wysokablondi
Powstrzymalam sie i zamast kupic chipsy zakupilam jablka suszone i kurcze zasmakowaly mi. Jedzac wpadlam na pomysl, zeby

Gość wysokablondi
w lato wbic na dzialke kolezanki i pozrywac jablek. Ona i tak ich nie je

Gość wysokablondi
Nie moge nic wyslac no ludzie co za s**t :O

Gość wysokablondi
Bedzie co chrupac zamiast tych chipsow :P

Gość gość
Świetny pomysł Jabłka, owoce w ogóle są bardzo zdrowe i smaczne :) Wpłyną pozytywnie na Twoją sylwetkę

Gość gość
dziewczyny schudnąć zawszę można, włosy poprawić nawet nos zoperować za kilka tysięcy- to nie jest problem ja mam np. 187 cm i żaden sensowny facet na mnie nawet nie spojrzy z takim wzrostem

Gość gość
Jak to nie możesz? Jakoś widzę Twoje posty :P

Gość gość
Spojrzy :) taki w przedziale 190-2 m bez problemu :)

Gość wysokablondi
Musialam tekst rozdzielic bo uparcie uznawali, ze spamuje :P

Gość gość
Ehh ta kafeteria coraz bardziej szaleje :P Troszkę Ci współczuję, u mnie jak na razie bez problemu ;)

Gość gość
taki w przedziale 190-200 woli taką dużo mniejszą od niego wysokie kobiety są jak taka 3 płeć dla facetów

Gość wysokablondi
Bedac w sklepie na 10-nciu panow 1 mial max 1.80cm Panowie cos nie rosniecie :O