Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_am

Jak zaakceptować swój wygląd?

Polecane posty

Gość gość
Nie przesadzaj ;) Podejrzewam że proporcje masz dobre, tzn. talia, nogi rozkładają się po równo Nie przekreślaj siebie z tego powodu bo z reguły faceci wolą niższe, fakt, poszukaj mega wysokiego któremu się spodobasz, masz inne cechy które sprawiają że jesteś atrakcyjna a więc wszystko OK ;)

Gość gość
Hehe, zależy którzy ;) Ja np, mam 195 :P

Gość gość
Ale fakt, mało już takich egzemplarzy jak ja :P

Gość wysokablondi
Niczym unikat :P

Gość gość
to teraz 1 na 100 ma wzrost 190-200 czyli jest ode mnie wyższy ja przez 24 lata życia z 4 takimi typami wogóle rozmawiałam i 2 było zajętych ich kobiety miały 165,170 a 2 kolejnych delikatnie mówiąc niezbyt inteligentni wiec wam laski cholernie zazdroszcze bo waszę "wady" możecie przeskoczyć ja nie mogę zrobić nic z tym przecież sobie nóg nie utnę

Gość gość
O tak, unikat :P a Ty żyrafko (żartobliwie oczywiście) się nie przejmuj :D jesteś atrakcyjna i dasz radę, nóg sobie nie ucinaj broń Boże, tylko wykorzystaj to jako dar, eksponuj je jeszcze bardziej i będzie spoko :D

Gość gość
faceci wysocy wolą niższe jak koleś ma 195 to w życiu nie zwiąże się na stałe nie mówie tu o seksie z taką dziewczyną (187) bo co urodzą im się dzieci i będą mieć po 2 metry i 10 cm czy coś podobnego dlatego typy 195 wybierają niziutkie laski to jest racjonalne poprostu

Gość gość
Hah jak sobie przypomnę stare szkolne czasy to wysocy faceci też nie mieli tak fajnie :P w klasie zawsze byłem najwyższy i było pełno cwaniaczków ale mimo wszystko czuli respekt bo przygadać umieli ale uciekali jak sie goniło :D No ale to jeszcze czasy podstawówki :D

Gość gość
Oj Ty na siłe próbujesz siebie zdyskredytować i szukasz irracjonalnych argumentów :P Wcale niekoniecznie dzieci muszą tyle mieć, w genach dzieją się różne cuda :) A jeżeli wyjdzie syn to chyba nie bedzie źle, w końcu siatkarzem może zostać albo koszykarzem, wielka sława przed nim ;) Popatrz na to w ten sposób

Gość gość
A jak będzie córcia to mama doda jej wiary w siebie i opowie swoją historię jak jej się udało wyjśc z kompleksów :P

Gość Jej Kochana Skąd to znam
mam to samo, moj facet uwaza, ze jestem sliczna, ogolnie mam powodzenie u facetow. Ostatnio coraz czesciej spotykam sie z komentarzami, ze jeszcze lepiej wygladam (troche cwiczylam). A ja nadal czuje sie brzydka. A na zdjeciach to juz naprawde wygladam jak potwor, takie moje zdanie... masakra

Gość gość
Dopóki będziesz tak myśleć to tak się będziesz czuła Opinia wszystkich dookoła jest raczej budująca, tak sobie tłumacz

Gość wysokablondi
Otwieram wino tak wiec WASZE ZDROWIE :)

Gość gość
córci co będzie mieć 210 nie będzie bo wolę nie mieć żadnych dzieci niż dać im w genach coś przez co będą miały całe życie przesranę

Gość gość
Zdrówko ;)

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość
Kobieta 210 - takich przypadków nie ma, no może jeden na świecie :P Nie urodziłabyś takiej ale lubisz se wmawiać :D

Gość gość
te posty wcześniej napisał ktoś inny znaczy się ja rozumiem tych ludzi których opinia jest budująca ja też staram się wspierać ludzi i sprawiać żeby się lepiej czuli ze sobą ale spójrzmy realnie chodzbym niewiem co robiła to tego że faceci się nie będą mną interesować nie zmienię raczej będą się ze mnie nabijać i wytykać palcami nie mam szansy na związek z sensownym facetem to mnie dyskredytuję w oczach nawet tych wysokich wzrost jest ważny to nie są jakieś rzadkie włosy - problem który kosztuję 600 zł i 3 godziny u fryzjera

Gość gość
Nie mów tak Przecież jesteś ładna - dla facetów bardziej od wzrostu liczy się uroda :P

Gość wysokablondi
Ja to udaje modelke gdy widze, ze ktos komentuje moj wzrost. Za nic nie pokazuje, ze czuje sie ze soba zle mimo iz gdy wracam do domu jest mi zwyczajnie smutno.

Gość gość
jasne oprócz urody wzrost też jest ważny ludzie nawet ci dość ogarnięc***atrzą na to co pomyślą inni nie napisałam że jestem jakąś pieknością mam normalną twarz, figurę też

Gość gość
ty masz 10 cm mniej !!!!!!!!! wysoka blondi wiec sobie wyobraż jak mnie komentują

Gość gość
Blondi, Twoje 177 to naprawde nie tak dużo :P Przy wysokim facecie w sam raz Pani żyrafka, nie wiem co Ci jeszcze napisać abyś się nie załamywała, jesteś ładna to wykorzystaj to i nie myśl że przez wzrost będziesz sama, naprawde masz szanse ;)

Gość gość
No jakby założyła szpilki to miałaby tyle co Ty :P

Gość wysokablondi
Wyobrazam sobie .. Skoro mi czasami wzrost doskwiera to dla Ciebie musi byc to w szczegolnosci okropne.. Raz czy dwa zalozylam 10cm obcasy i to bylo cos

Gość gość
po prostu nie ma sensu bajerować nic mi nie musisz pisać ja nie jestem z tych co się załamują ja myśle realnie i wiem że szansę by poznać faceta przy moim wzroście są 20 krotnie mniejsze niż niższych dziewczyn a z tymi dziećmi to nie moję ale w sumie logiczne wzrost córki potencjalny liczy się dodając wzrost ojca i matki licząc średnią i jest odchylenie standardowe ok 8,5 cm (195 + 187 ):2= 191 wiec córka przy takich rodzicach może mieć pomiędzy 183,5 cm a 198,5 cm

Gość wysokablondi
O nie ja nie bajeruje :P

Gość gość
Mam pomysł, blondi założy szpilki, a Ty w płaskich i idźcie razem na miasto na podryw :P faceci bedą sami za Wami latać hehe :)

Gość gość
różnica jest taka że możesz te buty 10 cm ściągnąć

Gość wysokablondi
Gdybys byla moja kumpela to dla Ciebie nigdy bym ich nie zdejmowala :D